![]() |
Citiraj:
|
sad imam oba kod kuće.Redmi 4X i Note 4X.Note ima dosta dugotrajniju bateriju....
daleko od toga da manji model ima lošu bateriju,dapače,ali Note 4X je zvijer... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Note 4x sam i ja gledao i 32gb upada u budjet. Samo sam bio malo skeptican u vezi pouzdanosti. Al ako tvrdite da je to provjereno mislim da se nema sta razmisljati.
Hvala :) |
pouzdan i vrlo isplativ s odličnom baterijom.MIUI nekad zajebava,ali na to se navikneš :sweating:
|
A umjesto 4x ovo: https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...-lte-gold.html ?
|
ma ni slučajno MTK je rastrošan i grije kao sijalica...Zašto ne Motorola?
https://www.uzishop.hr/uredaji/13520...ola&results=13 |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ima netko možda preporuku mobitela do 1500-1600kn, bitna je samo što bolja kamera?
Razmišljam Motorola G5 ili Huawei P9 Lite. Hvala.:goood: |
Citiraj:
Mob se više grije? Da, dok se puni. Zabole me. Proc promašaj? Imam mate 9. Bolji mob koji radi isto kao i prvog dana, bez laga, trzanja i sličnih pizdarija još nisam imao. Ja mu manu fakat još nisam našao. Citiraj:
|
Citiraj:
Kirin 960 je krivac i za pregrijavanja P10 tako da.... :rolleyes: i nisam nigdje napisao da je Mate 9 loš,dapače..... fino radi,super ekran,dobra kamera. |
Ne kužim koliko se to tebi grije? Da ti je vruće pod prstima da ga nemreš držat? OK, imam ga u kejsu pa možda mrvicu manje skužim toplinu, no ja nisam skužio pregrijavanje, u svakom slučaju nikakvo koje bi imalo afekta na sam rad i performanse. A što se batke tiče, ne bih se složio na ovo dosta. Malo lošije u odnosu na m8, no i dalje dovoljno da u danu nemrem iscijedit bateriju bez obzira što mu radio. OK, korištenje moba je individualno, no velim, mob je lag free i radi ko i prvog dana, brzo i ko urica. Zato sam reagirao kad si napisao da je 960 promašaj.
|
Citiraj:
|
Nekad imam filing da pricamo o elektricnim pecima. Ono, proslogodisnji model je od 3kW, najnoviji je od 2,5kW i slabije grije sto je i logicno jer proslogodisnji je trosio dosta vise struje, onak, topili su se kablovi. Moj frend ima Honor pec na pelete, e to se ugrije ko svinja na raznju. Ako se naslonis rukama odmah se dlanovi oznoje.
Pricamo o disipiranim megawatima ili miliwatima? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
vani na terasi 35+ temperatura,stream F1.Mate 9 vreo,neugodan za držat.ekran i pozadina vrući. ista stvar na OP 3T je da je topal,ali ni blizu kao Mate. pretpostavljam da kad je hladnije nema tih problema,ali eto ljeti se kuhao. a baterija je meni na Mate 8 (2 SIM),4g cijeli dan,sinkronizacija i full osvjetljenje 7h sot(prosjek) Mate 9 jedna SIM i spojen na hot spot,5,30h sot.priznajem moglo se izvući ponekad i 7h,ali sam mogao i na Mate 8 čak i 9h.... |
Nakon pitanja za preporuku između p10, op5 i s7 ipak sam se odlucio za s7.
Hvala na preporukama od forumasa, nadam se da ce me sluziti kako treba :D |
Citiraj:
|
Ovako je govorio Zaratusta pred mjesec i kusur dana :D
Citiraj:
|
Sjecam se kao da je bilo jucer :D Staces, otkrio covjek bolje!
https://youtu.be/2pfLE5YJ1Fo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pretpostavljam da ovo GPS mislite na korištenje neke navigacije. Ja ako koristim navigacuju, koristim ju u autu, mob zakeljen zakeljen na nosač. Sunce lupa u šajbu, pretpostavljam da se i zato grije. No nebitno, nije mi u ruci, a jel se grije, zabole me, nek se grije dok god navigacija radi normalno. Mob ima 3 godine garancije, nek crkne.
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kamera na mobitelu nije jedini faktor koji odlučuje cijenu mobitela. ;)
A isto tako, Mate 9 sa svojom release cijenom itekako zadire u Flagship razred. Nije baš da je to "jeftin" mobitel. Pod jeftin mislim do 2 i pol soma kuna. A ono što i dalje ne razumijem je kako ekipa i dalje ne razumije kako i zašto se formiraju cijene koje se formiraju te kako i dalje ne razumije da nije 700 EURa za mobitel svima jednaka cifra u smislu "daću toliko za mob". Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znam da uživaš u samoprozvanoj tituli "glavnog za mobitele i financije oko njih" na PCE forumu, ali kao što rekoh, tu nema egzaktne formule kome je koliko isplativo i koliko mu je bitan omjer uloženo/dobiveno ;)
Jer opet ponavljam, to što mobitel košta u dućanu 7000 kn, ne znači da ga je netko toliko platio. A s druge strane, da ga je i platio 7000 kn uz plaću 15k, vjerujem da ga nebi ni osjetio. Tako da, prijedlozi oko isplativosti mobitela su poželjni samo kad netko pita "kaj da uzmem za 3 soma novo". Ovako, s jedne strane se osjeti ljubomora i zavist, a sa druge strane namjerno prcanje ekipe koja si može priušiti bolji mobitel. Ti gledaš kroz prizmu svog financijskog stanja i upućenosti u uređaje, ja gledam kroz prizmu "nismo svi isti" te kroz moderatorsku prizmu "prijavio ti se post 17x" :D a u recentnim primjerima smo vidjeli kako su se "dobronamjerni" savjeti s dozom prcanja pretvorili u fino upakirana ad-hominem mećanja. FYI, vidi malo ostale teme na forumu. Zašto netko ima GT720 grafičku, a netko GTX1080Ti ako oba igraju PES. Jedna i druga ga vrte na 1080P. Stoga, ajde da se konačno manemo više tih uloženo/dobiveno omjera jer ne možeš suditi narodu prema sebi ;) Ljudi kupuju prema svojim finacijskim prilikama i neprilikama. A što bi bilo najbolje za njih, neka odluče sami ;) slažemo se oko toga? :) Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
A vezano za financije. Mogu si ja priuštiti i mob od 10 tkn i to za keš pa čak i uz ovaj kredit za stan koji imam. A nisam nasljedio ništa od tatice i mamice. Međutim ja kupujem razumno (ajmo reći) i ne pada mi na pamet preplaćivati nešto. Da nisam toliki zaljubljenik u gadgete furao bi 3310. Dovoljno je funkcionalna. Ili neki šaomi od 700kn. Ako baš mora smartphone. Dakle kod mene nema zavisti. Jeb*e mi se tko što kupuje al se sve mora staviti u perspektivu vrijednosti. Inače mi ovdje možemo pisati npr. kako je ferrrari najbolji auto i kako sve drugo nema smisla kupovati jer je lošije. Cijena nebitna. Čemu onda rasprava i usporedbe? Samo pišemo o najboljim i najskupljim mobitelima i kako smo sretni s njima. Ili da pretvorimo u forum u recenzije i međusobno podupiranje. Citiraj:
|
Tvrdi, sve sam rekao. Ti dalje nastavi kako misliš da je ispravno i kako treba biti ;)
|
Neki dan sam kupio doogee mix... jeo me pas, mobitel je ludilo za 1700kn :D
Spojim ga na komp i prepozna ga kao šaomija mix-a :D kinez kopira kineza i sve radi ko po loju. Godina dana garancije, pa taman posla da se spoje)%&/ nakon toga, ne bi mi bilo žao nimalo :D |
:respekt:
Citiraj:
P.S. Baš volin taj zamzung. Pod kožu mi se zavuka. Sviđa mi se više od poligamije! 1♥ https://i.imgur.com/NWWxBus.jpg |
Ako su ti te prednosti bitnije od nedostatka senzora osvjetljenja, notifikacijske LEDice, užasne izrade, to je mobitel za tebe. Zbog slabog hardvera radi sporo i lagovi su redovna pojava i prilikom kretanja kroz izbornike. Ni kamera nije argument "za" jer je u rangu prosječnih Kineza.
Čak i taj izgled na koji se sad ložiš će se drastično promijeniti kroz kratko vrijeme kad se kompletan telefon oguli. Izrada je takva da se valjda i u sudaru s molekulama zraka oštećuje. Ali gle, imat ćeš Samsunga. Ako te to veseli, to je vrijednije od "sitnica" koje mu nedostaju. :) Dobio sam jednog u zamjeni i prodao u roku sat vremena, još me danima kasnije ljudi zvali i pitali je li prodan. Tako da, nisi jedini. P.S. Do 1000kn nema mobitela bez mane, ali ako bih morao birati, onda bi to bio Xiaomi Redmi 4A. |
J3 je smeće...kćer se patila s njim...štekao je..memory management hebe te jeftinije samsunge....
|
Taj mobitel bi trebalo zakonom zabraniti da se prodaje :D Reciklaža onih govana Ace, Core, Young i slično koja su dobila svoje Galaxy slovo te broj.
Dojam u ruci je stvarno kao da je došao kao poklon uz neki šoping špeceraja ili veće količine praška za veš... @mob |
Jel može preporuka mobitela do 1200kn?
Prijatelj kupuje i gledao je neki Cubot cheetah 2. Htio bi novi mobitel s garancijom kod nas. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05. |