![]() |
Hayward je i sam rekao da ove sezone neće igrati, ne vjerujem da ćemo ga vidjeti. I ako Celticsi dođu u finale vidjet ćemo kako će se Warriorsi nositi s njima. Prošle dvije utakmice bile su vrlo napete. Svaka momčad zabila je po 197 poena te pobijedila s četiri razlike kod kuće. Game on.
|
Citiraj:
Naravno da garancije nema, i da se neće riskirati. Ali ako budu duboko u PO a njegov oporavak bude i dalje napredovao ok... Cavsi traže svježe krvi: Citiraj:
|
Hornetsi bi bili ludi da ima daju kembu i batuma za thomasa i pick. Sumnjam da će to napraviti.
|
Batumov ugovor je teret kojeg se zele rijesiti. A kemba ima jos ugovor za sljedecu i onda ce traziti max.
Tesko je uopce ista pametno napraviti ako si hornet. Dali bi oni kembu for free da uzmu batuma i marvina williamsa. Tu je jos i dwight i mkg... a nemaju pikova niti talenta osim monka. |
Da, zbog Batuma je to Hornetsima ok. Iako dobivaju IT-a za kojeg je upitno hoće li uoće i kada u staru formu.
Ono što je kamen spoticanja je to što će svi od Cavsa u nekom dealu htjeti Brooklynov pick, a njima je pak to jedini kakav takav osigurač za budućnost ako James ode. A po svemu sudeći otići će. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Kad zbrojis max vert ovoj dvojci, garantiram da je brojka manja nego barkley u 55 godini i sa 160 kila. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Celticsi su ozbiljna organizacija, a Hayward prevrijedan igrač da bi se išta forisiralo, ali ako bude sve kako treba, ne vidim zašto ne. |
slazem se Gilbert5, al moguce da Dirk i dalje igra jer treba jos 500 koseva da prestigne Wilta, vjerojatno nece do kraja sezone to stici jer je na prosjeku od 12 poena ove sezone, a do kraja sezone je 28 tekmi, a od playoffa su daleko ko LBJ od MVP nagrade :D
btw CP3-u treba jos 10 ukradenih lopti da prestigne Iversona. i last but not least, gospodin Hardaway jr. je visok 198cm. STODEVEDESETOSAM! https://twitter.com/BleacherReport/s...59845804666880 |
Citiraj:
I Orlando i Hezonja noćas pišali po LeBronu, a bome i prvaci u krizi. |
gledam recap tekmi od sinoć i vidim Šarića da zakucava. ne znam i dalje jel to bio samo san, al izgleda da je stvarno zakucao :D
tu su negdje on i Ante Tomić po učestalosti zakucavanja :D |
sjećam se klubskog prvenstva europe u košarci(prahistorija prije 10 godina i više). finala, polufinala, sve najbolje ekipe i igrači i onda onak... 10 kontri po tekmi i svih 10 polaganje od table.... jebate daj malo života. malo za publiku, finte i slično.
da se oporaviš od šoka čekaš nba u 3 ujutro da počne tekma i bude ti bolje odmah kad vidiš da dunk/slam dunk i ostale stvari zbog kojih se gleda košarka ipak postoje. |
ma ne gledam samo zbog toga, to mi je zadnje, ali brate mili visok je 208cm, ne kuzim kako mu ne dopizdi vise to polaganje i cimanje obrambenih igraca, valjda jer zeli dobiti +1 bacanje svaki put.
Tomic je stvarno svijet za sebe, pogotovo u reprezentaciji. u Barci igrac tjedna, mjeseca, sezone, galaksije, u repki bi najradije koturaljke obuo umjesto tenisica, valjda sve samo da se ne mora odraziti od parketa. |
Citiraj:
|
razumljivo, samo nek trpa, al da mi ga je lijepo vidjeti kak zna i zakucati, bome je :)
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/Kosarkaske1...2597961799686/ |
Sve me trnci prošli. Koja košarka, kakav naboj u igri...prekrasno.
Big Ben...obožavao sam ga...tu snagu i volju. |
Jao si ga onom koga LeQueen odabere za svoju ekipu, bilo za all star bilo za klupski roster :D
https://s9.postimg.org/s3kiz4dv3/269...35642320_o.jpg |
@adaks: neam fejs i nisam admin nigdje ;)
OT: ovaj harden mi se sve više dopada. totalno cool momak. |
i mislim da ga ove godine westbrick ne moze prestici u MVP utrci, bas da do kraja sezone ne izgube nijednu.
|
Ma Hardenu ove teško može izmaknuti.
Na nba. com je ovakva trenutna situacija u MVP race: 1. Harden 31.5 points, 9.1 assists, 5.0 rebounds 2. Curry 27.7 points, 6.5 assists, 5.1 rebounds 3. James 26.6 points, 8.7 assists, 7.9 rebounds Obzirom da su Cavsi prilično kompromitirali svoju sezonu, uz loše Jamesove nastupe, on otpada. Otpada i Curry, GSW također dosta kiksa u zadnje vrijeme, bez obzira što Curry ima ponovo sjajnu efikasnost (49-41-91 šut, vodi ligu u tricama po tekmi, i mid range šutu s 58%) Harden ima sjajnu sezonu, Rocketsi su jednu tekmu od prve pozicije na zapadu. Westbrick je svoj MVP dobio zbog TD-a, ove sezone to neće proći. George je po meni najbolji igrač Thundera ove sezone. |
PG13 igračina,Brada zabavljač koji ne igra obranu.Houston bude puknuo kao kokica u PO.
|
Citiraj:
|
znaci Danny Ainge je odradio posao desetljeca, dobio je Kajrija za đabe doslovno.
|
Dao je pick Netsa ajde. :D
|
|
Citiraj:
Znači li to da James ostaje? Došli i Rodney Hood i George Hill.Rose i Crowder u Utah,Wade u Miami,Shumpert u Kingse :D |
Vidjet ćemo u PO.
Znaci u Cleveland došli Nance, Clarkson, Hood i Hill. Ošli Rose, Wade, Crowder i Shumpert. Hmmm... Hill je startna jedinica, JR, Hood, James i Thompson... opet ne izgleda to nešto... Super što su se riješili ekipe koja nije mogla pridonjeti ništa, osim možda wadea u PO, kao lidera druge ekipe. Čudo je kako je Crowder izgledao solidno u sistemu u Bostonu.. Hood je free agent na ljeto, ostali će ostati kada James ode... |
fali još samo James Johnson i prsten je tu :D možda se i vorda od playoffa vrati iz mrtvih :D
|
nakon dugih 10 godina, prezime Hardaway je opet aktualno :D
Đaniju želim samo da se ne prebilda i završi ko Dwight sa sjebanim leđima. |
Imo, orlando je pobjednik prijelaznog roka... :D
Za Paytona su dobili pick 2 runde...koje je u pravilu bezvrijedan. Gordon ce otici na ljeto, ili ce mu dati max...u svakom slucaju glupost. Jos da potpisu Hezonju na novi ugovor da stvar bude apsurdna do jaja. Sunsi dobili crnog roka ukica koji baca cigle, nadaju se tandemu s bookerom, jos kad mu daju masni ugovor na ljeto i imat cemo sveti tercet apsurdnih fransiza... sunsi, magic i kingsi. |
Citiraj:
|
Carter je bio bog odraza, a ovaj gospodin ima 2x dužu Ahilovu tetivu od običnog smrtnika, raspon ruku 222cm i duge prstiće :D
http://img.bleacherreport.net/img/im...89&w=630&h=420 |
Ako se dobro sjećam, uncle Vince dok je bio Air Canada, imao je odraz sunožno s mjesta 120 cm. To je u rangu dizača utega tipa Pešalov.
A kako kaže adeksinjo, Ante je samo dugačak, jako dugačak. :D |
Kakvo trade deadline finale :)
Napokon neki pametni potezi Cavsa. Napisao sam prošlo ljeto da je ova ekipa teški zajeb, i ovo je napokon zaokret u pravom smjeru. Sad, hoće li to biti dosta za finale, ne bih rekao da je to ziher kao prošlih godina. IT je izgleda prilični bad guy što se tiče svlačionice. Lik je u 5 godina 4 puta trejdan, 4 sezone, 5 klubova :D I već sad, nakon što su Lakersi izjavili da će Lonzo biti startni PG iduću tekmu, ovaj se hrusti preko menadžera da će on biti startni PG u Lakersima :D :D |
Baš me zanima koliko će dobiti love na ljeto...
|
Citiraj:
|
@gilbert
Pitanje je hoće li on uopće ostati tamo, ne bi se čudio da ga šibnu dalje. Em se ne uklapa em će gušit Lonza. Što se igre tiče, teško će on ikad više ponoviti prošlu sezonu. Obrana mu je nula, a nakon ovakve ozljede pitanje je kad će uloviti kakvu takvu formu. Plus što će mu atleticizam samo padati,a to mu je osnova igre. |
Jasno mi je da neće ostati...ako imaju ball-a u kojeg su uložili. Iako su uložili i u Russella pa ga dali džabe. :D
IT je sam sebe szjebao s izjavama da očekuje kamion pun love za novi ugovor, dok je bio u Bostonu... Koliko god je super nosio limitirani boston, za ozbiljiju momčad ipak nije. Sve što si rekao stoji, nizak, gadna ozljeda, godine...jednostavno limitiran i pitanj tko će mu se usuditi dati lovu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |