PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248955)

dh41400 27.02.2014. 13:33

Ček malo ... ti zaista misliš da u 4 godine taj klub nije ni malo napredovao ... bez obzira što je promijenio trenera, sistem igre i određeni broj igrača sa vrlo različitim ulogama (od onih prijašnjih godina).

Ako tako misliš, onda analogno tome, se može reći da su ManU i Chealsea glavni pretendenti za naslov, pošto su prije nekoliko godina osvajali ili bili u prilici osvojiti CL naslov.

Dodatno, pošto očito ne pratiš španjolsku ligu, ne možeš niti približno ocijeniti snagu njihovih klubova.

Da ne pričamo o tome da je Bundes liga pokazala svoju "snagu" ove godine u CL-u.

Jedino se koliko toliko BVB držala protiv Zenitića, a sve ostalo je itekakav znak za uzbunu.

A kada smo kod crvenih kartona ... Bayern je igrao bezidejno do crvenog kartona vrataru Arsenala i iskreno bili su osjetno lošiji nego što su mnogi predviđali.

No nema veze, samo neka se ljudi zabavljaju sa tim kakvi su Real, Barca i ManU bili prije 3-4 godine ... biti će itekakvih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju :)

panda505 27.02.2014. 13:40

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2554386)
Ček malo ... ti zaista misliš da u 4 godine taj klub nije ni malo napredovao ... bez obzira što je promijenio trenera, sistem igre i određeni broj igrača sa vrlo različitim ulogama (od onih prijašnjih godina).

Gdje sam ja to napisao ? :)

Citiraj:

Da ne pričamo o tome da je Bundes liga pokazala svoju "snagu" ove godine u CL-u.

Ne znam kakve to veze ima sa jačinom bundeslige, iako boli to mene i džon pa da je Schalke primio i 15 komada, ne navijam za Schalke :D

Citiraj:

A kada smo kod crvenih kartona ... Bayern je igrao bezidejno do crvenog kartona vrataru Arsenala i iskreno bili su osjetno lošiji nego što su mnogi predviđali.

Bayern je već nakon 20ak minuta uspostavio svoj ritam igre. A baš crveni karton je proizašao iz dobre igre Bayerna ;)

Citiraj:

No nema veze, samo neka se ljudi zabavljaju sa tim kakvi su Real, Barca i ManU bili prije 3-4 godine ... biti će itekakvih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju :)

Nitko se tu ne zabavlja, ja govorim o činjenicama.

a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini"

I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo

btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4

dh41400 27.02.2014. 13:57

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2554389)
Gdje sam ja to napisao ? :)

Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini :D

Citiraj:

Ne znam kakve to veze ima sa jačinom bundeslige, iako boli to mene i džon pa da je Schalke primio i 15 komada, ne navijam za Schalke :D
Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.

To je valjda i Mamiću dosad jasno :)

Citiraj:

Bayern je već nakon 20ak minuta uspostavio svoj ritam igre. A baš crveni karton je proizašao iz dobre igre Bayerna ;)
Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda se Pepić stvarno treba zabrinuti.

Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.

Citiraj:

Nitko se tu ne zabavlja, ja govorim o činjenicama.
Činjenica jest da nitko od doba Milana nije obranio naslov LP ... svaki dodatni komentar je trenutno suvišan, dok ne vidimo rasplet.

Citiraj:

a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini"

I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo

btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4
Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa :)

Isto kao što ni ovaj Bayern nema veze sa onim prije 4 godine ... ali dobro, sada već ulazimo u povijest.

panda505 27.02.2014. 14:01

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2554407)
Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini :D

Ja spominjem razdobolje od protekle 4 godine (to uključuje i prošlu sezonu, ali i ovu), a ne striktno sezonu 2010-11
Uostalom, ja nigdje nisam rekao da se ekipa nije mjenjala

Citiraj:

Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.

To je valjda i Mamiću dosad jasno :)

Koliko ja vidim, trenutno su 2 bundesligaša blizu prolaska, a samo jedan iz PL, meni se to čini kao dobar skor za sada :kafa:
Uostalom, Bayern je nedodirljiv ne zato što je liga slaba već zato što je Bayern jak, što dokazuje i u europskim omjerima :)

Citiraj:

Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda onda se Pepić stvarno treba zabrinuti. Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.

Je, jednu poštenu loptu, a npr. ona Kroosova iz 2. ili 3. minute koju je Ščezni čupao iz rašlji, to je bila k'o ona Ramosova koja je letjela prema Marsu :lol2:

Citiraj:

Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa :)

Da, mora zato da je u zadnjem El Classicu pobjednik bila i Barcelona :)

dh41400 27.02.2014. 14:11

Da ne dužim (nema se vremena toliko :D) ... Ancelotti je stigao na ljeto prošle godine. Ovaj sistem igre kakav sad igraju je uveden u siječnju ove godine. Većina trenutno standardnih igrača je proigrala u zadnjih mjesec-dva, što zbog prijašnjih ozljeda, uigravanja 4-3-3 sistema, hvatanja forme itd.

Uglavnom, svima je jasno da će LP biti zanimljiva ove godine ... a sada, tko će izvući deblji kraj ... to samo vidoviti Milan može prognozirati.

Živi bili pa vidjeli :)

Hamm 27.02.2014. 14:20

Ma kakvi vidoviti milan? :D

CFC - Barca u finalu i CFC pobjeđuje na penale. :D EOD. :D :D :D

Dr_faca 27.02.2014. 15:02

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2554335)
Ja nikad nisam rekao da to nije crveni (ja sam ekšli zagovarao crveni), ali da njega nije bilo, ne bi vi ni prošli dalje :)

Je bili su bolji, ako se izuzmu ona 4 golčeka koja im je Lewa utrpal u Dortmundu :lol2:

Ispali su zbog sreće! Haha! Taj argumenat mogao bi se baciti da su ispali na golove u gostima (da je bilo 4-4 ali Dortmund prolazi na golove u gostima) ovak, Real je bio nadigran.

Nešto šušne, a ti se probudiš :fiju:

Naravno da se ne sjećaš kad je to bilo kad vam je Messija utrpao 2 komada na sred Bernabeua

I dalje stoji konstantacija da se zadnjih 4 godine već priča kak je Real uvijek u silovitoj formi i u 2. / 3. brzini pa kad se naleti na nešto jačeg protivnika - prdac u rosi

Još uvijek čekam te neke argumente za pobijanje tvrdnje, do sad sam samo dobio servirane gluposti

Pa jbg utrpo im je,ali i najboljima se događa,ali u uzvratu su bili 18 puta bolji,samo kaj su ovi složili bunker kao 90'.
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd.

Kako god bilo,Real je jači nego zadnje 3-4 godine koje spominješ,a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje.Bayern je sve do (po meni nepostojećeg crvenog) bio nevidljiv,a i kako lega kaže,otud je bilo sve nizbrdo za Arsenal...

Kajgod...Kako Bandinho kaže,djela govore više od riječi,tako da ćemo uskoro vidjet,tko je šta i čija majku crnu vunu prede...:kafa:

1v@n 27.02.2014. 15:07

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2554460)
...a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje...

Real je konkurentan, Bayern je dominantan. Nema tu neke mudrosti :lol2:

panda505 27.02.2014. 15:15

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2554460)
Pa jbg utrpo im je,ali i najboljima se događa,ali u uzvratu su bili 18 puta bolji,samo kaj su ovi složili bunker kao 90'.
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd.

18. puta bolji, a Lewa je sam imao barem 5 mrtvaca koje je profulao :lol2:

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2554465)

Da sam htio, ne bih mu mogao bolje odgovoriti :care::care:

dean225 27.02.2014. 15:36

Schalke i Leverkusen uopće nisu ekipe za popit 5+ komada. Ok nisu imali previše sreće u ždrijebu, PSG i Real su stvarno jaki. Međutim u obadvije tekme treneri obadva nijemca izvode gluposti tipa otvoren i napadački nogomet.. Evo Schalke sinoć, pa nije Schalke Bayern ni na jednoj poziciji da može onako napadački igrati.. Ajme sramote! Neiskustvo i ne znanje struke. Komedija.

Dr_faca 27.02.2014. 16:44

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2554465)

Po tome bi Dinamo trebao bit najjači klub u Europi...nebudi smješan...
Nije Bayern loš,dapače igra dobro,ali ostatak lige je u k....:kafa:

panda505 27.02.2014. 16:56

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2554551)
Po tome bi Dinamo trebao bit najjači klub u Europi...nebudi smješan...
Nije Bayern loš,dapače igra dobro,ali ostatak lige je u k....:kafa:

Veliš, zato jer stanje u španjolskoj puno bolje.

Celta, Almeria, Betis, Malaga, Elche, Getafe - svi ti klubovi pucaju kak su snažni

:kafa:

ShanTech 27.02.2014. 17:13

kaj fali Almeriji? Oni su uvijek neugodan domaćin. :D

Dr_faca 27.02.2014. 17:15

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2554566)
Veliš, zato jer stanje u španjolskoj puno bolje.

Celta, Almeria, Betis, Malaga, Elche, Getafe - svi ti klubovi pucaju kak su snažni

:kafa:

:wtf2:

O čem pričaš ti?

Ja pišem o konkurentnosti u švabskoj ligi,koja je nikakva,gdje 2. zaostaje 20 bodova za prvim,a ti mi tu sad navodiš klubove koji se u primeri bore za ostanak?

panda505 27.02.2014. 17:20

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2554580)
:wtf2:

O čem pričaš ti?

Ja pišem o konkurentnosti u švabskoj ligi,koja je nikakva,gdje 2. zaostaje 20 bodova za prvim,a ti mi tu sad navodiš klubove koji se u primeri bore za ostanak?

Pohrani.com

Nemrem reći da sam oduševljen sa toliko konkurencije za naslov prvaka :kafa:

1v@n 27.02.2014. 18:59

Pa sad nek netko kaže da se Mandžo ne trudi na treningu :lol2:

Jedino...trudi se smjestiti kolege u bolnicu...

http://www.youtube.com/watch?v=_K0gVGMBVR0

listerstorm 27.02.2014. 19:48

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554433)

Kad se sjetim kako su se provukli i u finalu dobili Bayern na penale, a igra katastrofa.

arnso 27.02.2014. 19:56

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2554648)
Kad se sjetim kako su se provukli i u finalu dobili Bayern na penale, a igra katastrofa.

Ako se ne varam bilo je 17 - 1 u kornerima i 25 vs 7 u udarcima za bayern i naravno drogba negdje iskoci i eto gola :) a jao utakmice i pravde :)

Hamm 27.02.2014. 20:19

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2554648)

Igra je bila pr0! :D Kaj fali? Otvoriti se protiv barce i završiti kao schalke? Ili još bolje protiv bayerna? :D

UJ MANDŽO! :D

http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-...andzukic-imalo

dh41400 27.02.2014. 20:32

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554433)

Milane, jesi'l to ti ? :D

"Specijalni" bi prije toga mogao izazvati fajt na klupama, a tek onda dolazi autob.. , ovaj igra :D

Gledao sam ga protiv Barce na klupi Reala, nakon Marcelovog prekršaja (na Fabregasu - 2:45).

Taj čovjek je rođen kao mučki provokator ... a Ancelotti pokraj njega izgleda k'o Papa Franjo, samo mlađi :D

Hamm 27.02.2014. 20:41

Kad je CFC digao ligu prvaka u ovoj fazi najtecanja sam napisao da su u finalu Bayern i CFC! :D Jesu bili? JESU! :D ETO! :D

Imam kredibiliteta. :D

A tad su bili kud i kamo veće rasulo nego sada. :p Doduše Drogba je bio tu. :)

listerstorm 27.02.2014. 20:59

Prznica "kud ti okom, tu ja prstom" je zadnjih godina nešto erodirala po pitanju rezultata i autoriteta u svlačionici.

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554661)
Igra je bila pr0! :D Kaj fali? Otvoriti se protiv barce i završiti kao schalke?

Ajde, upravo si Barci dao lijepo priznanje. Doduše, vjerojatno nehotice. :D

Hamm 27.02.2014. 21:04

Nisam ja nikad osporavao da je Barca loša ekipa. Odlična je ekipa samo kaj ih ne mogu smisliti zbog mahanja rukama, glumatanja i valjanja. Otvaranje protiv njih ako nemaš igrače koji mogu 90 min trčati i pokrivati sve bez greške je smrtna presuda.

listerstorm 27.02.2014. 21:25

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554691)
Nisam ja nikad osporavao da je Barca loša ekipa.

:stoopid:

Citiraj:

Odlična je ekipa samo kaj ih ne mogu smisliti zbog mahanja rukama, glumatanja i valjanja. Otvaranje protiv njih ako nemaš igrače koji mogu 90 min trčati i pokrivati sve bez greške je smrtna presuda.

:)

panda505 27.02.2014. 21:36

Frankfurt - Porto

:care:

ExtremePower 27.02.2014. 22:24

0-1 Vidal :)

Fatal 27.02.2014. 22:56

Veselo. Ispali Lazio i Shakhtar, Ajax demoliran. Vrhunski Juve uvjerljivo vodi protiv tradicionalno neugodnog i trenutno 7-og u prvenstvu trabzona :D

buljo 27.02.2014. 23:40

Citiraj:

Nisam ja nikad osporavao da je Barca loša ekipa. Odlična je ekipa samo kaj ih ne mogu smisliti zbog mahanja rukama, glumatanja i valjanja. Otvaranje protiv njih ako nemaš igrače koji mogu 90 min trčati i pokrivati sve bez greške je smrtna presuda.

Nemres smislit zbog toga i kazes da je engleska igra muska liga i da tamo nema takvih stvari a ja upravo bacio oko na tot i dnjipro i kaj vidim, dodir s glavom i 16m kod izvodjenja slobodnjaka i frajer it tot pada ko pokosen a tip iz dnjipra dobiva crveni. Haha fucking ha :D

Hamm 27.02.2014. 23:44

Ne ne to nije engleska liga. :D To je kup UEFA. :D Ili ti evropčanska liga. :D

Ma ima buljo ali ne toliko sunce mu. :)

Bem ti ja ekipu koja je u stanju odmah dizati ruke čim se nekaj dogodi i mašu dok padaju..ama daj nemrem ja to gledati. :)

buljo 28.02.2014. 00:01

Tot je klub iz engleske lige ili onda smiju mahat i glumatat ak igraju u ligi prvaka ili u kupu uefa?

Hamm 28.02.2014. 00:09

Njima na čast. :)

Ajde čovječe već i ptice na grani znaju kako stoje stvari s Barcelonom. :)

Dottore 28.02.2014. 00:18

David Moyes' Worst Results This Season

buljo 28.02.2014. 00:54

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554802)
Njima na čast. :)

Ajde čovječe već i ptice na grani znaju kako stoje stvari s Barcelonom. :)

Stoje tako jer na bilokoji spomen padanja, mahanja svi odma po barceloni, a zna se tko tamo to radi, ništa manje ne mašu u realu, niti glume u ostalim klubovima, isto tako nit je engleska liga išta bolja od ostalih niti "muškija".
Zgodno je pročitat kada sudac dosudi nešto za barcelonu kako svi skaču, portali puni gnjeva, a kada sude za nekog drugog jedva da se spomene.
Svi pamte krađu protiv čelzija 09, a nitko reala protiv rijeke (našeg kluba) 84, i protiv turaka prošle godine...

Očito je da nogomet pada u drugi plan, u prvom je isključivo navijanje za ili protiv, bez obzira dal tekma bila negledljiva.

Uopće mi nije žao što ove godine jedva da pratim taj kako ga ono zovemo, nogomet. :beer:

ExtremePower 28.02.2014. 08:43

Trabzonspor-Juve 0-2 :goood:
Šta sve mogu Giovinco i onaj Osvaldo promašiti, strašno...
Sad treba lijepo odmoriti jer bliži se
nedjelja i derbi na San Siru protiv Milana.
Nisu igrali Tevez, Llorente, Lichtsteiner.
Pogba igrao do 37. min., Pirlo od 72. min.
Jedva čekam utakmicu :)

trouble 28.02.2014. 09:38

Citiraj:

Autor cccp (Post 2553984)
Dobro, neću više pokušavati.

Nemoj,jer činjenice govore protiv tebe(editiram,pokušaj još bar jednom ponuditi odgovor na moje pitanje :D ) ... i Milan koketira s donjim dijelom ljestvice(-31 bod :D ) cijelu godinu pa igra ligu prvaka još nekako. Znači li to da je Atletico dobio slabiju momčad od Torina Parme ili Verone? Tj daj mi odgovori...bi li Torino,Parma ili Verona bolje prošli kod Atletica? Sorry,but I just can't resist going ballistic with facts :) :fiju:

Hamm 28.02.2014. 10:44

@buljo..stvar je u tome kaj se nekome na temelju simulacija sude penali, daju se žuti/crveni, sude penali zbog kvazi naguravanja u 16 metara, sude penali za faulove van 16 metara itd...

Ne podržavam ničije simuliranje ali kada je isto zaslužno makar za 10% uspjeha kluba....

hammer_of_thor 28.02.2014. 14:16

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2554912)

Ne podržavam ničije simuliranje ali kada je isto zaslužno makar za 10% uspjeha kluba....

meh, čudno kad takvo nešto dolazi od obožavatelja lika i dijela jedne niškoristi kao što je Drogba, koji je svoju cijelu nogometnu karijeru pretvorio u balet padanja i simuliranja... :D

doky 28.02.2014. 14:24

^^^
Ovaj lik mi je postao zanimljiviji za pratit od ivana77. :D

Hamm 28.02.2014. 14:31

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2555067)
meh, čudno kad takvo nešto dolazi od obožavatelja lika i dijela jedne niškoristi kao što je Drogba, koji je svoju cijelu nogometnu karijeru pretvorio u balet padanja i simuliranja... :D

PIH! :D Drogba ima karzimu. :D

spawn 28.02.2014. 18:17

Vidite da je bolje kad MUTD osvaja PL. Ne biste se ovako svadjali medjusobno,nego bi svi bili slozni protiv prvaka :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29.