![]() |
Ček malo ... ti zaista misliš da u 4 godine taj klub nije ni malo napredovao ... bez obzira što je promijenio trenera, sistem igre i određeni broj igrača sa vrlo različitim ulogama (od onih prijašnjih godina).
Ako tako misliš, onda analogno tome, se može reći da su ManU i Chealsea glavni pretendenti za naslov, pošto su prije nekoliko godina osvajali ili bili u prilici osvojiti CL naslov. Dodatno, pošto očito ne pratiš španjolsku ligu, ne možeš niti približno ocijeniti snagu njihovih klubova. Da ne pričamo o tome da je Bundes liga pokazala svoju "snagu" ove godine u CL-u. Jedino se koliko toliko BVB držala protiv Zenitića, a sve ostalo je itekakav znak za uzbunu. A kada smo kod crvenih kartona ... Bayern je igrao bezidejno do crvenog kartona vrataru Arsenala i iskreno bili su osjetno lošiji nego što su mnogi predviđali. No nema veze, samo neka se ljudi zabavljaju sa tim kakvi su Real, Barca i ManU bili prije 3-4 godine ... biti će itekakvih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini" I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4 |
Citiraj:
Citiraj:
To je valjda i Mamiću dosad jasno :) Citiraj:
Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica. Citiraj:
Citiraj:
Isto kao što ni ovaj Bayern nema veze sa onim prije 4 godine ... ali dobro, sada već ulazimo u povijest. |
Citiraj:
Uostalom, ja nigdje nisam rekao da se ekipa nije mjenjala Citiraj:
Uostalom, Bayern je nedodirljiv ne zato što je liga slaba već zato što je Bayern jak, što dokazuje i u europskim omjerima :) Citiraj:
Citiraj:
|
Da ne dužim (nema se vremena toliko :D) ... Ancelotti je stigao na ljeto prošle godine. Ovaj sistem igre kakav sad igraju je uveden u siječnju ove godine. Većina trenutno standardnih igrača je proigrala u zadnjih mjesec-dva, što zbog prijašnjih ozljeda, uigravanja 4-3-3 sistema, hvatanja forme itd.
Uglavnom, svima je jasno da će LP biti zanimljiva ove godine ... a sada, tko će izvući deblji kraj ... to samo vidoviti Milan može prognozirati. Živi bili pa vidjeli :) |
Ma kakvi vidoviti milan? :D
CFC - Barca u finalu i CFC pobjeđuje na penale. :D EOD. :D :D :D |
Citiraj:
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd. Kako god bilo,Real je jači nego zadnje 3-4 godine koje spominješ,a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje.Bayern je sve do (po meni nepostojećeg crvenog) bio nevidljiv,a i kako lega kaže,otud je bilo sve nizbrdo za Arsenal... Kajgod...Kako Bandinho kaže,djela govore više od riječi,tako da ćemo uskoro vidjet,tko je šta i čija majku crnu vunu prede...:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Schalke i Leverkusen uopće nisu ekipe za popit 5+ komada. Ok nisu imali previše sreće u ždrijebu, PSG i Real su stvarno jaki. Međutim u obadvije tekme treneri obadva nijemca izvode gluposti tipa otvoren i napadački nogomet.. Evo Schalke sinoć, pa nije Schalke Bayern ni na jednoj poziciji da može onako napadački igrati.. Ajme sramote! Neiskustvo i ne znanje struke. Komedija.
|
Citiraj:
Nije Bayern loš,dapače igra dobro,ali ostatak lige je u k....:kafa: |
Citiraj:
Celta, Almeria, Betis, Malaga, Elche, Getafe - svi ti klubovi pucaju kak su snažni :kafa: |
kaj fali Almeriji? Oni su uvijek neugodan domaćin. :D
|
Citiraj:
O čem pričaš ti? Ja pišem o konkurentnosti u švabskoj ligi,koja je nikakva,gdje 2. zaostaje 20 bodova za prvim,a ti mi tu sad navodiš klubove koji se u primeri bore za ostanak? |
|
Pa sad nek netko kaže da se Mandžo ne trudi na treningu :lol2:
Jedino...trudi se smjestiti kolege u bolnicu... http://www.youtube.com/watch?v=_K0gVGMBVR0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
UJ MANDŽO! :D http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-...andzukic-imalo |
Citiraj:
"Specijalni" bi prije toga mogao izazvati fajt na klupama, a tek onda dolazi autob.. , ovaj igra :D Gledao sam ga protiv Barce na klupi Reala, nakon Marcelovog prekršaja (na Fabregasu - 2:45). Taj čovjek je rođen kao mučki provokator ... a Ancelotti pokraj njega izgleda k'o Papa Franjo, samo mlađi :D |
Kad je CFC digao ligu prvaka u ovoj fazi najtecanja sam napisao da su u finalu Bayern i CFC! :D Jesu bili? JESU! :D ETO! :D
Imam kredibiliteta. :D A tad su bili kud i kamo veće rasulo nego sada. :p Doduše Drogba je bio tu. :) |
Prznica "kud ti okom, tu ja prstom" je zadnjih godina nešto erodirala po pitanju rezultata i autoriteta u svlačionici.
Citiraj:
|
Nisam ja nikad osporavao da je Barca loša ekipa. Odlična je ekipa samo kaj ih ne mogu smisliti zbog mahanja rukama, glumatanja i valjanja. Otvaranje protiv njih ako nemaš igrače koji mogu 90 min trčati i pokrivati sve bez greške je smrtna presuda.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Frankfurt - Porto
:care: |
0-1 Vidal :)
|
Veselo. Ispali Lazio i Shakhtar, Ajax demoliran. Vrhunski Juve uvjerljivo vodi protiv tradicionalno neugodnog i trenutno 7-og u prvenstvu trabzona :D
|
Citiraj:
|
Ne ne to nije engleska liga. :D To je kup UEFA. :D Ili ti evropčanska liga. :D
Ma ima buljo ali ne toliko sunce mu. :) Bem ti ja ekipu koja je u stanju odmah dizati ruke čim se nekaj dogodi i mašu dok padaju..ama daj nemrem ja to gledati. :) |
Tot je klub iz engleske lige ili onda smiju mahat i glumatat ak igraju u ligi prvaka ili u kupu uefa?
|
Njima na čast. :)
Ajde čovječe već i ptice na grani znaju kako stoje stvari s Barcelonom. :) |
|
Citiraj:
Zgodno je pročitat kada sudac dosudi nešto za barcelonu kako svi skaču, portali puni gnjeva, a kada sude za nekog drugog jedva da se spomene. Svi pamte krađu protiv čelzija 09, a nitko reala protiv rijeke (našeg kluba) 84, i protiv turaka prošle godine... Očito je da nogomet pada u drugi plan, u prvom je isključivo navijanje za ili protiv, bez obzira dal tekma bila negledljiva. Uopće mi nije žao što ove godine jedva da pratim taj kako ga ono zovemo, nogomet. :beer: |
Trabzonspor-Juve 0-2 :goood:
Šta sve mogu Giovinco i onaj Osvaldo promašiti, strašno... Sad treba lijepo odmoriti jer bliži se nedjelja i derbi na San Siru protiv Milana. Nisu igrali Tevez, Llorente, Lichtsteiner. Pogba igrao do 37. min., Pirlo od 72. min. Jedva čekam utakmicu :) |
Citiraj:
|
@buljo..stvar je u tome kaj se nekome na temelju simulacija sude penali, daju se žuti/crveni, sude penali zbog kvazi naguravanja u 16 metara, sude penali za faulove van 16 metara itd...
Ne podržavam ničije simuliranje ali kada je isto zaslužno makar za 10% uspjeha kluba.... |
Citiraj:
|
^^^
Ovaj lik mi je postao zanimljiviji za pratit od ivana77. :D |
Citiraj:
|
Vidite da je bolje kad MUTD osvaja PL. Ne biste se ovako svadjali medjusobno,nego bi svi bili slozni protiv prvaka :D :D :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |