![]() |
Ma real je jucer izgorio, nemogu vjerovat da ekipa koja igra tako dominantan i okomit nogomet moze prezentirati ovo sto su jucer prezentirali.
U jednu ruku svaka cast guardioli, vidlo se da je real bio opasan dok se nije preformulirala obrana, onda su oni morali paziti alvesa i iniestu,a ne obratno. Jos jednom je pep dokazao da je veci nogometni genijalac od mourinha, koliko god ovaj tvrdio da to ima veze sa srecom ( 1 sretni gol reala, 1 sretni gol barce ). Cristiana si komotno mogu prodati jer je pokazao da nije psiha za velike utakmice, nazalost ni u manutdu nije odigrao velike tekme kak spada... Za ona 2 promasaja jucer bi mi dozivotno robijao na klupi.... Sve u svemu, ne bojim se barcinog ponovog naslova, dok ce real opet imati problema, ponajvise u psihi igraca, a tu mozes krivit samo trenera |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sudac je dobro pokazao da neće djelit kartone šakom i kapom, velik dio realovaca je trebao davno dobit karton a nije, zašto bi onda mesi dobio 2?
|
Pa vi ste gori od hajdukovaca, jel opet ukralo,a? :D
Katastrofa, pa bas za svaku utakmicu rec da je sudac ukrao je sramotno :D :D Pogledaj si reportaze sa uglednih sportskih siteova, pa ako cemo na temu kartona, onda je coentrao, skupa sa mesarom pepeom takoder trebao izletiti :) Nemojte se uvijek hvatati za slamke, toliko ste se nabrijavali da nebi OPET nista pokazali na svom bernabeu. Sramota, sram me priznati da je ovakav real nakantao dinamo! :) |
A šta tek da ste upravo odgledali Bologna-Milan (2:2), sa jednim čistim nedosuđenim penalom za Bolognu, jednim čistim nedosuđenim penalom za Milan, hrpom nesviranih prekršaja zbog puštanja muške igre, itd. :)
|
Ne palim se na te spike,roberte i buljo :)
|
Citiraj:
Kristina možda od svih igrača najviše pati od neliječene epilepsije. Pa uglavnom ne dobije karton za nekontrolirane konvulzije. I ta pravila vrijede već dugi niz godina u većini velikih utakmicama. Ako ti je to neshvatljivo onda baš i nisu upućen u načine suđenja u najvećim utakmicama. |
Listerstorme,molim te da me jos malo poucis;)
|
Flood,
Ako je moguće, radije bih se suzdržao od takvih aktivnosti. Naime, radilo bi se o gubitku vremena u najboljem slučaju. :) |
Ili necem drugom mozda?:)
edit:ulazis u sfere komentiranja koje su tesko dokazive,pitaj Collinu:) |
Ako ti je lakše onda je mesi trebao dobit crveni :)
Jel to razlog zašto real nije igrao utakmicu? Ili što je samoprozvani najbolji fudbaler na svijetu fulao dvije šanse koje teško da bu fulao onaj koji vrijedi 50% njegove cijene, ajde da je bar to išlo u okvir... Trebao bi beusan prokomentirat te sve situacije da se malo razbistri to. EDIT: Evo još kraljevskog ponašanja, odvratni su kao i trener im. http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...06.html?pos=n1 |
Fascinantno je to da navijaci reala nikad nece priznati da im klub nikad vise nece igrat na razini u doba ronalda (pravog, ne ovog kvaziispdrka ), vec im je sve drugo uvijek krivo sto ih barca prasi unazad par godina.
Dok pogledas komentare recimo ovdje, mi zagrizeni barcelonasi smo priznali da dosad je real djelovao opasno, iako su vecinom bile manje utakmice, ali cinilo se da bi ovo mogao biti prvi klasiko koji bi bio nategnut. No ispalo je potpuno drugacije, te se vidi da real nemoze drzat psihu za velike utakmice. I sad ne vidim problem, ko je tu realniji, mi navijaci blaugrane ili navijaci galacticosa :) ukralo!!! |
:hitthewal: Tottenham
|
Kristina ih je promašila jer je igrala protiv Barcelone. Nekom drugom bi žmirećki zabila ali ne i njima.
OT: Jedan Šuker nije patio od tog kompleksa. Trpo je uredno Barci u dresu Seville, u dresu Reala, ključne golove zabijao u posljednjim sekundama (remekdjelo protiv Irske u Zagrebu). Kad se sjetim presudnih golova (Grčkoj u kvalifikacijama, Japanu u Francuskoj, ponovljeni penal nakon mjerenja pulsa Rumunjskoj, Nizozemskoj za 3. mjesto....) Mourinho je moralno i ljudsko dno. To je pokazao nebrojeno puta. Druga je stvar što je vrlo dobar i uglavnom uspješan trener. Ali protiv Guardiole može samo slegnuti ramenima. |
uf, usporedivati velikana sukera sa ovom placipickicom od igraca je hrabar pokusaj :D :D
Takav napadac ko suker je samo 1, on je valjda bio jedini golgeter koji je zabio ono sta je dobio na pladnju |
ah, sry na usporedbi
mea culpa :D |
Dobro da je tottenham izgubio. :D Ako cheslea sutra dobije m.city (kojim čudom) ide na treće mjesto. :p
|
ma nema teorije. Chelsea je jedinu kvalitetnu utakmicu odigrala u LP , City ipak manje oscilacija
|
Nadam se da Chelsea popljuga. :P U Tottenhamu barem naši igraju pa se isplati "nadati".
|
Citiraj:
|
ja ne znam zašto je Cheslea tu favorit? Igrali su protiv Valencia i dobili ali nije im bio neki prerformans a Newcastle nije iskoristio par dobrih prilika u utakmici prije. City je ipak viša razina. Plus nema Essiena i Luiza. I Juve danas razvaljuje desetkovanu Romu. Romi fale :
Juan,Kjaer,Burdisso,Cassetti, Gago i Pizarro , Krkic ,Borini. |
Zašto? Pa zato kaj opet igraju koliko toliko dobro. :) Imaju jake igrače i trenutno su peti u imho najjačoj ligi na svijetu. Treba li spominjati prednost domaći teren? :)
Essiena nema već jako jako dugo vremena pošto ga već spominješ, a za luiza je šteta ali možda je i bolje da ga nema u ovoj tekmi pošto on vrlo često zna raditi izrazito glupe faulove. :) No tekma je u 21h pa bumo vidjeli. :) Ak će izgubiti samo da ne dobiju po tintari kao united. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja jos uvijek mislim da ce biti X
chelsea ima prednost domaceg terena, i u nekoj mini seriji pobjeda, dok city ima izvrstan napad i u prosjeku zabijaju 3-4 gola, ali i primaju uvijek golove, pa se nadam dobroj tekmi proper football ponedjeljkom ftw |
Ja bih prije rekao da će City dobiti
Istina, Chelsea ima prednost domaćeg terena, ali su doma popušili i od Arsenala (3-5) i od Liverpoola (1-2) a City je za sad u Premieru nepobijeđen, 14 pobjeda, 2 nerješene, popušili ligu prvaka, sad će valjda još i dodatno stisnut u ligi Citiraj:
Citiraj:
|
:D
Gledajte to su super klubovi i oba mogu pobijediti. Ode anelka iz chelsea. Odlazi u šangai (kod ćire). :) http://www.chelseafc.com/page/Latest...545042,00.html |
7 min Roma vodi..:hitthewal:
|
Citiraj:
samo neka kidaju bodove juvetu i prvenstvo bude zanimljivo :p |
Vodi i city. :D
|
Opet Torres ne počinje,milanista Balotelli je postigao pogodak
|
Normalno kad je nesposoban. :D
|
dobar pocetak :D
|
Ovo je komotno mogao biti penal za city. :) Obrana od chelsea je prokleti fail. :D
|
Neka sad City još stisne, a Juve isto... :D
|
Lol evo drogba sam sebe ozlijedio i sada se curica zagrijava = gasim stream. :D
1:1 ajde.. :) |
Juve...kolko prilika...koji invalidi...
edit 1:1 ajd još dva!!!! |
Odio juve
|
Issssss umalo chelsea dao gol. :p Sturridge. :)
Dobro je kaj clichy i kompany imaju kartone. :) sudac je fakat tolerantan. Kompany je mogao komotno dobiti drugi žuti zbog faula na matai. :) TO city igrač manje. Clichy off. Iako su već trebali imati dva igrača manje. :) Sad ak ne odiju...tj. ak izgube onda ga teraj u vražju mater. :D Op op penal za chelsea. :) Ajde lampard toooo otoooooo :D |
Ajde, prvo im isključe igrača pa kad ni tak ne mogu dat gol sudi se penal...krumpiraši...:suicide:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |