![]() |
|
http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3
tu se skupljaju svi ozbiljniji reviewi, svako malo se updatea, pa škicnite. |
evo GT:
i IGN: |
Soldier Customization
http://battlefieldo.com/wp-content/u...eenshot_73.jpg http://battlefieldo.com/wp-content/u...eenshot_84.jpg http://battlefieldo.com/wp-content/u...enshot_104.jpg i vise na battlefieldo.com... :zdero: |
GeForce 285.62 Driver
This is the recommended driver for Battlefield 3. It contains several performance and compatibility enhancements for the final release of the game. http://us.download.nvidia.com/Window...ease-Notes.pdf Fredrik Thylander for those who asked me about ranks, Max rank (colonel service star 100) is at about 25 million points... And it does have an unlock on it. https://twitter.com/#!/Thylander/sta...90293081956353 |
|
Samo se suzdržajite od spoilera, nisam čitao ni gledao niti ove reviewe...
|
Citiraj:
ja sam ih pogledao, u ova 2 videa sto sam postao nema spoilera (ima par scena iz SP ali nista bitno) btw. u 17 h se igra otkljucava u Koreji pa cemo tada znati da li VPN fora radi ili ne |
Ako se otključava zašto bi koristili VPN?
|
zato jer si u hrvatskoj :O
|
Citiraj:
evo: http://battlefieldo.com/forum/thread...the-24th.1107/ jer se tebi otkljucava 28.10. u 1h |
Krivo povezao, mislio sam zašto bi oni (korejanci) koristili vpn :D
Ne znam jedino hoće li to imat kakvih posljedica, ako je netko voljan testirat, dapače... Citiraj:
|
Citiraj:
http://battlefieldo.com/forum/thread...e-2#post-14295 :) btw mislim da ce cijeli sluzbeni forum probati :D |
Možeš probat, ali navodno da se serveri otključavaju prema keyevima, šta znači ako žuti dobivaju prvi igru, onda se i žuti serveri prvi otključavaju. Ne znam jel uopće isplativo igrati na serveru u koreji sa pingom >500ms, možda jedino da ti otključa single player...
|
Meni odgovara 28.10. taman da barem prvi tjedan kolokvija prode :lol2:
btw jel nekome stigao key sa cdkeyhouse? Pise 24.10. pa sam malo nestrpljiv :D |
Citiraj:
Crash7800 (EA Communiy manager) stated in reddit "Your call, I guess, as to if it's worth the risk. Personally, I'd wait. Definitely won't work for multiplayer, and if it did all you'd be doing would be creating a needless headache for our network staff." If you do manage to bypass or risk to play muliplayer, just know that you would only be able to play multiplayer on the Asian servers . Expect to have 300+ping and joining into clogged up servers. There are still question going around the web whether or not this is safe. The safest way in doing this, would be to see the safety confirmation of the people who have done this and have everything running like I should (everything is working) after the Korean version has been lunched. If you have this already or jumped into do this without knowing what the risk are or what they could be. Don't worry about the ban hammer, It's has been publicly announced that EA won't ban for this, for there is no legit reason to do so. This VPN program can be an alternative proxy and privacy protection, so EA can't argue to apply the ban hammer. I am sorry, but I do not know how reverse this once you have done it. My one guess would be to delete BF3 and all its contents like its reg and download. If this has worked let us know. EA has also stated that this is not illegal, it's just isn't very nice. ( meaning this is a go, but it's only a go on your own risk.) |
Pročitao sam i to, ali svejedno i uz to i uz battlelog ti ostaje kockanje da ti ne baniraju acc ako imaju mehanizme detekcije...
|
Citiraj:
za 1h i 30 min cemo vidjeti sto se dogadja :) |
koliko vidim po recenzijama hit reg/netcode nije ništa popravljen tj. isti je kao u beti..samo odjednom sa 100% na 0%
|
To će vjerovatno biti ispravljeno u nekom od slijedećih 30 client i 20 server patcheva...
|
Citiraj:
|
korejski VPN unlock radi, a nakon njega se moze igrati sp:
go into offline mode.. in origin.. works QFT! Playing SP now. nista vise jer se Battlelogu jos uvijek ne moze pristupiti (od nigdje valjda) |
gledam i citam malo recenzije i mogu reci da mi prilicno ide na zivce usporedjivanje s call of dutyem. te 2 igre, osim osnovnog zanra, nemaju bas nista zajednicko. i oni koji biraju jedno ili drugo bolje u startu olaksaju sebi i nama i odustanu od battlefielda.
iako vidim da su i u diceu pali pod utjecaj kliseja i glupavih reziranih sekvenci di trebas stisnuti space i slicno. oslobodi boze da se od gamera trazi razmisljanje i da mu se nudi izbor :hitthewal: srecom tu je multiplayer, nadam se da ce stvarno biti dorastao ocekivanjima i ovim visokim ocjenama koje je dobio...a sad u iscekivanju keya....:fiju: |
Citiraj:
obje su military style FPSovi, zato se toliko i uspoređuju, samo što je trenutno COD u silaznom trendu, a DICE (EA) na putu do vrha što se tiće tog sektora |
da, obje su "military style FPSovi" i tu slicnost prestaje.
"casual" gamerima je valjda sve to isto, glavno da se puca, jel. i to je jedini trend koji je lako identificirati. |
evo nesto i za server admine:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Obje su military style FPSovi, veoma sličnih game modova tj. sličnih ciljeva u igri (makar i neke sa malo razlike) S&D ~ Rush (nisam namjerno stavio jednako jer nije isto, ali gledajući objektivno tu je negdje) Capture the flag = Conquest a i ti COD i BF ne bi uspoređivao zbog različitosti ? Nije to isto što ovi seljaci u COD ništa novog ne žele staviti već 4. godinu zaredom ili recimo DICE koji uvijek nešto dodaje - destrukcija itd. jedina bitna razlika i argumenat zbog kojeg se te dvije igre ni ne bi mogle uspoređivati jesu vozila, no zbog ostalih stvari toliko se i uspoređuju a meni osobno još na živce ide dok počne crap da je BF realniji od CODa, NIJE ARMA je realna, BF jednostavno ima par stvari koje u CODu ubijaju u pojam Bullet drop, u CODu živcira dok te s jednog kraja mape na drugi stepe bez problema, u BFu to tak i nije lagano :) Destrukcija - nema sakrivanja iza zida za reload, odeš i ti i zid u pm i da cijeli post ne bude offtopic |
BF3 se usporeduje sa CODom najvise zbog SPa. MP je nesto drugo.
Vidim da su serveri jako busy, jel moguce da cemo igrat SP jos veceras. Lazna uzbuna . |
ako je netko narucio sa game.co.uk, dali je dobio mejl da su poslali box?
|
vidim eu servere u battlelogu |
Citiraj:
druga bi bila sto, realno, u call of dutyu nitko(ili zanemarivo malo) ne sljivi objective. trece, razlika je u velicini i dinamici igre/partije. zbog svega toga, pa i ostalih stvari koje bi se dale izvuci, mehanika igre je potpuno drugacija, toliko da paralelne usporedbe nemaju smisla. ps. ne moras biti tako defenzivan kao da sam ti ne znam sto rekao, radije utrosi vrijeme i energiju u savladavanje hrvatskog jezika.:chears: |
Citiraj:
lol, cut the crap Sve ovisi s kime i kako igraš Igraš na random public serveru BF - teamwork = 0 Ista stvar i u CODu Dok igraš BF preko TSa naravno da će biti teamworka, ali ista stvar je i za COD lol sve ostale gluposti ću zanemariti jednostavno jer nije ni vrijedno komentiranja i p.s. nemoram učiti hrvatski jer sam ga položio na državnoj maturi što mi je dovoljan dokaz da ga znam, ali lijenost pri pisanju je drugi faktor a tebi preporučam prije nego što ideš nešto pisat razmisliš o tome što pišeš znaš onu staru - ispeci pa reci |
Citiraj:
i da, drzavna matura ftw, pohvale i mentoru.:D |
Citiraj:
mehanika te tjera na teamwork ? da, zato su svi u BC2 temi toliko i hvalili teamwork, i ja skupa s njima :lol2::lol2: |
Citiraj:
dakle, ne tjera te na timsku igru nego te tjera da ides na objective, da se bavis tom jebenom zastavom i mcomom. zastave poglavito, m-com nesto manje jer i nije pravi bf mod ako cemo pravo. ali uz bolji sistem bodovanja bi se i to moglo rijesiti. razumijes, ili da pocnem slagati maketicu? |
Citiraj:
ali ti to možda o sebi i još par igrača odavde pišeš,o večini BF igraća nikako nije mi se jednom desilo da sam na Arici (kao US) vidio wookija koji gore na spawnu kempa umjesto da ide na objective :lol2: tak da piši ti koliko oćeš da te mehanika igre tjera na ovo ili ono, ali to jednostavno nije istina igrači (bar koliko se još sjećam iz BC2) su većinom bili lone rangeri koji bi se zakempali i u pameti bi im bio KDR... |
vidim na državnoj maturi vas nisu č i ć uĆili baš :D
|
Citiraj:
|
neću spemat više, odustajem
nego, jel se igra sp? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01. |