![]() |
hd4830 bi trebala raditi ko urica na sharkoon-u 350W sa ovom konfom :) ,ja bi se usudio staviti i hd4850.
|
Kao što sam rekao, kod mene je taj Sharkoon pokrenuo puno zahtjevniju konfiguraciju. Kod tebe ne bi smjelo biti nikakvih problema.
|
OK hvala na odg...ajd bar onda nemam brige oko napajanja...još samo odlučit koji grafu kupit pošto mi je max reza monitora 1280x1024.
Ako netko ovo čita a ima za prodat neku grafu nek se samo javi na PM. |
Za konfu koju imaš, 4830/4850 su taman.
|
Citiraj:
|
LCD monitor Samsung SyncMaster 710N...usput ima možda netko a da mu netreba onaj DVI-VGA adapter.Znači da mogu ukopčat monitor na DVI ulaz.Možemo možda neki trejd bacit, imam doma neke ethernet kartice, neku tv karticu..nezz ni sam...
|
Dobit ćeš to sa grafom.
|
Nebudem...kupil budem vjerojatno novu XFX 4830 kakvu ima i frend i on nije niš dobil.
Uglavnom bude se nabavilo. |
Pa nemoj kupit mlitavi XFX nego neki drugi brand.
|
http://xfxforce.com/en-us/products/g...es/4830.aspx#1
Pazi ovo, piše da se u kutiji dobije What's in the Box:
Ja sam našel jednog lika koji prodaje novu zapakiranu za 550 kn...budem mu spustil na 500..hah i najjače je kak napišu da zahtjeva napajanje 450W...a ti si tjeral čuda na sharkoon 350w |
Poštovanje,
treba mi nova grafa u rangu od nekih 500-1000kn i da je bolja od moje trenutačne ATI x1950PRO (jer ova, koliko se ja razumim, umire vec neko vrime, ruse mi se igre, javlja neko restartanje acceleratora bla bla, proba sam drivere instalirat nove, cistit kuciste i nista) U kucistu se nalazi sljedece: Gigabyte M59SLI-S4 4gb ddr2 kingmaxa neko schrot napajanje od ms 400w(crka mi fortron od 500, mozda nabavim novo napajanje ako je potrebno) amd athlon x2 4200+ e i monitor samsung p2250(full hd) Dakle, samo mi je do toga da grafa nije losija od ove koje imam i po mogucnosti da mogu gledat hd filmove buduci vec imam i monitor, ugl.znate bolje od mene pa molim za pomoc. Hvala, inline ps.dosad sam igra sve igre sa ovom grafom iako je dosta stara (neznam kako i zasto) pa se nadam da cu to i moci sa nekom novom u tom cjenovnom rangu |
Tebi je hitnije kupit novo napajanje nego grafu.
IMHO uzmi neku nvidiu GTS250 ili Radeon HD4850. A za napajanje pogledaj Corsair CX400W, SilverPower 400w, LC Power LC6460GP3 v2,3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali od kad prešo na ATi super su im kartice :P |
Citiraj:
@minox- pa stavil sam LOL |
čak dobiš i onu akreditaciju kaj se može stavit na vrata dok igraš hahahhaha :D
a ti danc ne shvaćaš sarkazam :) |
Citiraj:
ma sigurno da je napajanje novo potrebno samo treba i grafulja jerbo je ovo skoro umrla :) A gleda sam malo i uzea bi si ovu gts250 od gigabytea i corsair cx400w napajanje i doslo bi me nekih 1600kn mislim... hvala |
|
Nije po njegovoj računici jer toliko košta ta grafa 250 GTS Gigabyte u Linksu, ali za sličnu lovu dobije 4870 512MB i naravno onda još napajanje može OVO.
Links je skup ali i cijene hardwera su očito skočile jer kad sam j uzimao 250 GTS Palit čim je izašla platio sam je 920kn u Diskont 24, a sada su cijene nekih modela skuplje cca 200-tinjak kuna, može se uzeti i 4850 neka neće ništa izgubiti i neka pogleda na nabava.net glede jeftinijih opcija. |
Svejedno 1200 kn za g92 je katastrofično . Bilo koja 8800gts512 iz oglasnika za 450-550kn može dat iste performanse .
|
Novih GTS250 se nađe i po 800 kn
|
Citiraj:
Palit GTS250, 512MB - 790kn za cash Gainward Green Edition, 512MB - 760kn Samo ne znam valjaju li išta ove "green" verzije? :stoopid: |
Citiraj:
|
kolko sam vidio da green imaju nesto nizi bandwidth. moguce da se da to dicida regulanu razinu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo imam pitanje koju grafu uzeti polovnu do 800kn.
Grafa mi treba ponajvise za igrice ali ce terati i lcd tv 107cm i lcd monitor 19'. A konfa je amd dvojezgrac 2,2 gh 4gb rama gygabite S4 neznam tocan model sad. Znam da ce mi trebati jos i jace napajanje. Ako sam sta propustio recite napisem. Unaprijed hvala |
Citiraj:
|
4870
GTX 260 GTS 250 1Gb Nekaj od toga uzmi i to je to, ovisno kaj ti uleti. Za 19" ti je dosta i 512Mb tak da gledaj i 8800GTS 512, ja mislim da bi s njom najbolje prešel, pošto ih ima za nabavit po 500kn! A za 19" nema bolje. |
Citiraj:
Evo jos me samo zanima koja je bolja XFX 4870 ili GTS 250 1gb |
Citiraj:
|
4870 svakako, samo pripazi na tu XFX 4870 jer ima zujalicu od hladnjaka ;)
|
HD4870 definitivno,bila 512mb ili 1gb svejedno je bolja od GTS250 1gb.
|
Citiraj:
Recimo da nađeš neku 8800GTS 512 (ona ti je ista gts250 samo su taktovi malo spušteni) i te kartice su relativno hladne i tiše(a kreču se do 500kn). Uz HD4870 razmisli o kupovini nekog musashija ili S1 polovnog za 100-130kn pa i to uračunaj u cijenu. A ak te ne smeta kaj ti kartica buči ili kaj se grije i 90°C onda uzmi referentnu HD 4870 i zadovoljan buš. HD4870 vapor-x -ovo ti toplo preporučam, bolju 4870 nebuš našel, a uz to cijena je odlična! Ne reklamiram, samo stavljam da dečko vidi, nemam ja niš s tim likom. |
Upravo mu se javio. Puno hvala. I jos pitanje. Imam codegen 400w napajanje oce mi trebati sta jace od toga ??
|
Da, al za prvu silu bude radilo....možda i nebude budeš videl i sam.
Al na tvojem mjestu bi podhitno kupil nekaj kvalitetnijeg...jer kad tad ti bude kreplao, a moguće je da potegne i karticu sa sobom jer će ga ona opteretit dosta. |
Preporuka nekog napajanja do 300kn novo/polovno.
Znam da tome nije mijesto ovdije ja se ispricavam unaprijed ali preko mobitela sam a veza je jako losa. |
309Kn u ADM-u fortron 400W (ne dolazi kabel za napajanje) Nemaš boljeg za te novce, i bit će ti dosta jak i za buduće nadogradnje!
|
Ovisi sve koliki ti je buđet...ali u svakom slucaju prvo napajanje pa tek onda malo zahtjevnija grafa. Nemoj skrtrit na 50-100 kn kod napajanja bolje si pogledaj nest kvalitetnije pa si miran neg da uzmes nekog srota pa sljedecu mal jacu karticu kad ubacis bude ista prica.
|
Neznam nije problem u 50/100kn ak moze preporuka. Unaprijed hvala
OT: danc00 imas inbox |
Mozda ovako nesto:
http://www.njuskalo.hr/kucista/napaj...-oglas-1449701 ili novi za 400 u ADMu Neces pogrijesit niti sa jednim, kod corsaira ti je prednost sto imas 5 godina garancije.Ja sa Fortronom nemam bas lijepih iskustava, ali to je vise kriv vemilov servis nego samo napajanje. Pogledaj malo i po tržnici , mozda uleti sto god povoljno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |