![]() |
Citiraj:
|
a mozes li mi molim te reci na kojoj se on lokaciji nalazi?
|
Citiraj:
|
pa recimo nestane cesta ili neka zgrada ili tak nekaj...
|
Eto instaliro ja i na visti ultimate 64bit.
Evo rezultata benchmarka: Code:
Statistics Dakle nekih 5-6 FPS manje dobijem na visti nego na XP-u. To je ok |
10-12% sporije na Visti onda. Nije to tak malo baš, ali definitivno nije ni blizu 30% kao što se prije spominjalo
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nenadajte se nečemu od prvog peča.pogotove na neki znatnim grafičkim poboljšanjima..
|
Ja nemam problema s grafikom i ostalim, al imam s kontrolama. Može li ili ne na Logitech dual action joysticku? San Andreas sam bez problema igrao na njemu, a ova izgleda neće... Pa ko će ovo igrati na tipkovnici? Previše je to tipki...
|
Tipkovnica i PC rulzzzzz, a sto se tice patcha trebalo bi kao manje opterecivat procesor
|
Evo i moje reze na e8400 na 3.6 Ghz i hd4850 toxic:
Average FPS: 42.14 Duration: 37.54 sec CPU Usage: 85% System memory usage: 81% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 40 Detail Distance: 100 Ovo je na 8.11 driverima Inače i na 1600x1200 je fps više manje isti, igrica ide full glatko bez nekih tweakova, jedino sam stavio ovaj comandline da mogu staviti na highest texture, meni se igirca jako dobro vrti samo što joj obavezno treba aa i neki fix za ove glupe nastajuće teksture...inače zakon je odvaliti promet na 100, puno je zabavnije i relanije se vozikat okolo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw igra bolje radi na nvidijama |
Evo za 2 god. staru kantu sasvim solidno:
Statistics Average FPS: 20.51 Duration: 37.24 sec CPU Usage: 87% System memory usage: 75% Video memory usage: 59% Graphics Settings Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 40 Detail Distance: 65 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: Radeon X1800 Series Video Driver version: 6.14.10.6879 Audio Adapter: SB X-Fi Audio [CC00] AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ File ID: benchmark.cli Možda sutra driveri nešto pomognu, ali baš nevjerujem jer većinom ih optimiziraju za najnovije modele, možda patch pomogne više. |
Citiraj:
baš to da....nije ni moja grafa ne znam kolko slabija od te a opet se frame krece između 22-40 frameova,prosjek je 28 otprilike,ali naravno na nižim postavkama i ta 8.12 beta driverima(koji navodno poboljšaju frame iako nisam primjetio baš,isto sve ko i sa 8.11) |
OT:koja je prva grafa (citaj najeftinija) koja bi mogla pokrenuti igru na nekim srednjim/dobrim detaljima na 1024 768 il 1280 ...
kontam nes uzeti da imam za zimske praznike ako skolu rijesim.:D glupo mi je pitati dalje kad me zanima samo igranje GTA,ovo je sve iz potpisa + nije problem 4 gige rama dobavit |
bok ljudi evo mojeg benčmarka...
Statistics Average FPS: 20.21 Duration: 37.31 sec CPU Usage: 92% System memory usage: 93% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz) Texture Quality: Low Render Quality: High View Distance: 31 Detail Distance: 58 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz File ID: benchmark.cli malo mi je malo fps-a imate kaj za prporuciti...jer onak malo se osjeca da steka...ako dodam jos jedan gb rama na sadasnjih 2 bude kaj bolje? komp pod moj komp konfa u sigu je kriva... tnx...na pomoci EDIT: imam one drivere od nvidije za gta bas... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
može mi netko detaljno obajsniti kako isključiti bloom u igri, jer sa s tim dobije 5-10 fps-a
thx |
Citiraj:
EDIT: Pizz on je mislio očito općenito pa sam i ja napisao za općenito... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel koristiš Vistu možda? I kakav je utjecaj na avg. FPS ako povećaš View Distance? Ja se nadam da ćemo sa 8.12 moći na toj rezi imat sve na max :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |