![]() |
bok ljudine..da vas pitam koji utorrent koristite na visti..hvala
|
Zadnji 1.7.7.
|
Ja koristim Azureus,prebacio se sa utorrenta.Malo je napredniji,super kada se navikneš.
EDIT:Jel pitaš za klijenta ili verziju utorrenta? |
Citiraj:
|
Citiraj:
8mb brzinu:) žile jel ti znas mozda?? probao sam taj azzures il kak vec:) al uvijek mi download bio na 1...tak da..a s utorrentom sam imo maksimum 200...a sad bi trebo imat vise posto sam se prebacio na 8mb brzinu..valjd:) |
skuzio sam na krivom sam postu...ipak ovo je o visti..al thx
|
Čekaj,ne kužim šta si sad mislio reć s ovim?Spor ti je download ili šta?
Za azureus moraš otvorit i TCP i UDP portove na ftp od rutera. Postoji i mogućnost da te firewall tuši,utorrent ima opcije da se sam doda u exceptione,a Azureus ne koliko ja znam. |
ja sam isključio neke servise kod startup pa mi sad javlja kad se ulogiram da nisu pokrenuti zbog toga i toga. Gdje to mogu ugasiti?
|
Imam nekih problema s mrežom,naime glavni komp na kojem je vista ide na net preko servera i svaki put kad u visti odem na sleep i vratim se nisam spojen na server,nego moram ići na repair i onda proradi normalno mreža i net.IP adrese sam ručno stavio a IP6 sam ugasio. Jel zna netko rješit ovo?
|
Zamolio bi nekoga da napravi screenshot ili izbroji samo koliko ima ovih kvadratića tj. opcija pod Folder Options-a pod tabom View,Advanced settings.Imam osječaj da mi je nešto nestalo ali neznam točno što.
Zahvaljujem! |
17 kvadratića,4 radio dota.
|
Citiraj:
|
Gdje je na Visti recycle bin???
|
na desktopu :D pa di bi bio :D
|
Misliš da bi pitala da je tamo? nema...
|
Citiraj:
Edit: Imaš je u Windows Exploreru, a možeš je dodati customizacijom desktopa. |
daj napravi screen shoot i hostaj ga na http://www.max-save.org/
|
Citiraj:
|
|
Kante nema ni u clasic start menu:
http://www.nasi-ljubimci.com/albums/...056/clasic.jpg Komp inače uredno briše, samo ne vidim kamo to sve ide |
Kako je Lacy rekao dodaješ ga Customizacijom desktopa.
Znači na desktopu klikneš desnu tipku miša i pa personalize. Slično ko na XP. Sad u lijevom čošku prozora imaš Change desktop icon i dodaješ si ikone po želji na desktop. |
Aleluja!
Hvala, Lacyu također, previdjela sam odgovor, sad napokon mogu ispraznit kantu ;) |
Citiraj:
|
Maknuo sam van grafu...ide gore X64 XP :)
Ali treba naći vremena i za to obaviti :) |
Citiraj:
|
evo ja imam vistu x64 i moram reci da jako dobro radi ;), probao sam instalirati win xp x64 ali mi je stalno javljao error BSOD irql_not_less_or_equal, uglavnom neki driver za nvidiu, stavio sam si vistu x64 i sad sve bez problema radi :)
|
Citiraj:
E sad me zeza drugi problem,komp gdje je vista ne vidi ostale kompove jedino vidi ako upišem direktno IP adrese,a to moram svaki put kad uđem u network,pa jel ima neka fora da kompovi ostanu stalno za tamo bez upisivanja IP adrese? |
Citiraj:
Dole na kraju folder listinga gladati... ;) A ima ga i u disk cleanupu za odabrati... :) Citiraj:
Samo ga se treba tweakati, zapravo radi i bolje nego na default XPu (sa sp2) jer default xp ima 10max halfopen a Vista Ultimate ima 25 max halfopen... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |