![]() |
idemooo na UFO u Osijek na Behemoth!
|
Trazim neke pjesme!
Evo ovako, kao prvo nadam se da mi tema nece bit obrisana i da sam ju postao u pravu kategoriju, a kao drugo treba mi malo pomoci od kolega sa PCE foruma koji slusaju rock, u potrazi sam za odredjenim tipom glazbe, pjesmama slicnim kao ove npr: Ex Sector Gaza - Dopilsya
Rolling Stones- Paint it black Jared Evan - In Love With You Bitno je da se cuje glas i u pozadini gitara, ak zna neko neke grupe il pjesme odredjenih izvodjaca, bio bih jako zahvalan!:chears: |
I, tko ide na Slayer i Megadeth u travnju?
|
huh what do you mean slayer i megadeth?
drito bi otišao :D |
Citiraj:
:) |
Error br. 1
|
Griješka br. 2
veza nešto zaje..pa me prevarilo malo. Molim obrisati? Ispričavam se zbog nereda. |
Netreba ni komentirati... |
Taj album je odlican.
|
u ne da se ide hodočastiti u arenu,nego mislim da bi možda čak danas mogao kartu kupiti :)
|
Techical trash, s blekiš vokalima (u nekim trenucima me podsjeća na Chuka iz Deatha), ljubav na prvo slušanje :beer: Jedino je album malo podugačak.
|
ja sam vidio jutros post i link.
provjerio na obje stranice i narucio si kartu za fan pit. dolazi mi posttom, 340kn. dovoljno receno ! sokirao sam se kad sam vidio da dolazeeee :D :beer: |
Karta u dzepu! :)
Special guest, tko bi mogli biti predgrupa? |
Da li ima jos karata za fan pit?
|
Citiraj:
|
|
Vidim da nitko baš nije spomenuo Machine Head! Postoje od 1992, izdali su 6 studijskih albuma, imaju nekoliko odličnih stvari ( video spotovi - Davidian, Imperium, Hallowed By The Name (obrada Iron Maiden-a)). Nažalost nisu postigli uspjeh koji zaslužuju. Gostovali su i u Zagrebu, a na koncertima daju zadnji atom snage za obožavatelje. YouTube
|
Citiraj:
Citiraj:
Nisu popularni kao Metallica? Što se tiće njihovog "rejtinga" na samoj metal sceni, ne, nisu ni uz bok Deathu, Megadethu, Panteri i sličnima, ali da su poznati - itekako su poznati. Redovito su headlineri na največim zbivanjima. |
|
06.04.2011, Zagreb, Arena-koncert Megadeth i Slayer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide li tko, ja idem...to je koncert mojih snova!! |
naravno da se ide, ulaznicu sam uzeo još 2010-e :)
|
.....
|
e, ada se nađemo u Areni svi koji idemo na Slayer/Megadeath :D ?
|
DevilDriver
Rammstein LaibachDepeche Mode NIN Ministy Iced Earth i opet DevilDriver |
Ne znam jel tko bacio oko na ovogodišnju postavu Nova Rocka. Po meni savršeno. Da nema Linkin park :D
|
Ne znam da li je itko vidio postavu Slovenia Metal Campa. Eh to je tek savršeno.
http://www.metalcamp.com/index.php?page=program Stvarno se isplati pogledat. |
Citiraj:
Citiraj:
Ne postoji savršena lista, a taj Metal Camp je iz godine u godinu sve lošiji. Headlineri su dobri (Kreator, Slayer i Blind Guardian) ali ostatak je prosjek/ispodprosjek (sa par dobrih pjesama) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ne mož stavljati u isti koš Linkin park sa SOAD i Kornom ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |