![]() |
Pustio je Lg prije nekih 2 tjedna source kodove za mob tako da sada i s jednim i drugim romom ima hardwerska akceleracija. A velim SU660 je korejska verzija P990. Uglavnom dolazi sad stvarno i stock ICS iako mislim da ja čekam samo da izađe stabilni CM10 od RC-a jer mob leti.
|
Ja imam ovaj "stock" od LG-a, još sam stavio 30c baseband, apsolutno sve radi. ja zadovoljan.
|
Od jučer SGS2 i nisam sretan.
Nakon HD2 (CM7) djeluje malo kao igračka. Pretanak. Prelagan. Djeluje kao da neće preživjeti prvi pad. I ne sviđa mi se veći bezel u odnosu na HD2. Očekivao sam veći skok u performansama, ali nisam to dobio. Boot je puno brži, aplikacije su mrvicu brže, ali je zato wakeup lag veći. Kaže XDA; zbog chipseta i štednje. SGS2 ICS Stock ROM 4.0.3 je jedan veliki bloatware. 400MB u zip arhivi. :hitthewal: CM9 nije loš, ali htio sam baš CM7, a taj je kao za inat katastrofa na SGS2. Bugovi. FCovi. Lag. Cijeli program. SAMOLED+ je priča za sebe. Na full brightness vani na suncu nema premca. I crna je super. Ali koja je bit toga, ako su boje na nižem brightnessu (dakle najčešće u interijeru) totalno neprecizne!? Bijela ima dosta primjetan plavo/zeleni tint koji sa poveća sa otklonom. Na GBu ima aplikacija za "kalibraciju", ali na ICSu ne radi. Kamera je dobra, ali spora. Jedino što je stvarni napredak u odnosu na HD2 sa CM7 je boot time, koji je stvarno munjevit. I bolji zvuk (zvučnik i razgovor). |
imam sony xperia S i zadovoljan sam! :)
|
Nokia Lumia 900. Nisam poželio ni jedan drugi od kad je imam.
|
SONY xperia miro
|
Samsung Galaxy S Plus :fuming:
|
Evo od jućer vlasnik Prestigia 4300:D prvi utisci i više nego dobri:goood:
|
Prešao s htc desire na xperiu play i za igranje nema bolje :-)
|
na vipu od prekjučer pušten xperia p update i zakrpan jedini bug kojeg sam imao na mobu - automatsko spajanje sa bt radijonom u autu.
evo sad je mob savršen :) |
Citiraj:
Sad sam na Optimusu 2X. Da nema borbe s tim da LG nikako ne izdaje službeni ICS kojim bi se popravili i problemi u romovaima (call bug) bio bi savršen. I ovako sad poprilično zadovoljan, ali dosta mi je Gingerbreda. |
Sony Xperia U, firedroid 1.1 (CM9 build), 4.0.4. locked bootloader, t-mobile.
Dobar, jeftin dual-core mobitel al 3.5" mi je postao premalen :( |
Nabavio Huawei g300 i zadovoljan!
|
Stara dobra galaxy jedinica i9000 sa slim beanom i semaphore kernelom. Jedina mana baterija al to je tak danas sa (skoro) svim smartfounovima.
|
Zamijenio sam HTC 7 Trophy za Dell Streak 5. Windowsi su mi predobri, ali ekran mi je bio premali. Kad narastem i budem imao love, odmah uzimam nekaj sa WP8 i 5''. A do onda bu i ovaj Gingerbread cisto u redu, zakon je Dell :goood:
|
HTC 8S, dizajn mu je savršen, stvarno prelijep mobitel, a i Windows Phone 8 sada stvarno fino radi.
|
HTC Desire HD...veliki ekran za velike prste :)
|
evo zamjenjen xperia u sa sensationom :)
|
nakon 4 godine korištenja SEX 1i koji je nedavno otkazao poslušnost pri punjenju,
počastio sam se sa LG 4X HD P880 :goood: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4x_hd_p880-4563.php a bilo je i vrijeme za novi mob:D |
Galaxy S3 Mini.
Napokon mobitel prigodan za moje sitne ruke :D |
SONY xperia ARC S...otkad je ARC izašao, nisam htio nijedan drugi pogledat...
|
HTC Evo 3D :)
|
Sony xperia Arc :)
|
Nokia N97-->HTC HD2-->HTC Desire HD-->iPhone 4
Al uskoro dolazi Galaxy S2 :) |
Htc desire c, mogu reci, zgodan telefon.Nije za neke velike upotrebe, ali obavlja posao.+
|
Iphone 3g...3 godine zamjenio sa Samsung S3:goood:
|
Iam Sony Xperia P mobitelj je savrsen nema sta, samo me baterija muci slaba je uzasno, sve u svemu :goood:
|
Sony Xperia Miro
mila majka nakon X8 |
Nokia Lumia 900. Odličan.
|
Unazad mjesec i pol dana, S3 64Gb crni....prije njega 16 GB plavi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |