![]() |
Korea u pumpi.
Valjda su vidjeli to za wallet. |
Što se to dogodilo, sve je u padu, ne vjerujem da je to zato što je Bittrex bio down???
|
Citiraj:
Check Blockfolio an hour ago. Everything was green. Just got to toilet for a quick sh!t, check Blockfolio again... glad that i m alr sitting in the toilet..... dobro da je sjedio na WC-u :lol2: |
Aha evo objašnjenja, opet kinezi:
There is an unconfirmed rumour that the Chinese government is going to replace the current Bitcoin trading market to monitor all the trades. Currently their opinion is that Bitcoin can be used as a way of laundering and extortion, and has no real use. It can be also used to move assets to overseas without having the government’s permission, which is against the law here in China. This should explain the massive drop that is happening now. |
Panika #2 ovog tjedna. Zamislite tek koliko panike dolazi. Mogli bi i vidjeti jaču korekciju BTC-a uskoro. :D
|
Navodno je i bio neki massive BTC dump, valjda isto vezano za to. Odmah flash crash :)
|
Da, sad se vec prica da ce Kina zabraniti razmjenu bitcoina kompletno, to bi mogao biti masive dump cjene.
|
|
U mjesec dana se više nego udupla kapital kriptovaluta. Sa 70-80 na 160-170 milijardi dolara.
Ovakvi nagli skokovi moraju doživit korekciju.. Jedna jača korekciaj je bila 6-7 mjsec. Sad ćemo vidit kakva će ova izgledat.. |
Samo neka pada, lova je u niskom startu :D
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=Ry6PpRXk0dQ objavljeno prije tri godine :D |
Citiraj:
:roller: EDIT: Komodo doslovno divlja na Bittrexu... https://komodoplatform.com/live/ https://youtu.be/ZWzYXQlw6PA |
:lol2: @Blaster32
Moram se "pohvaliti"...Nakon sto sam procitao sve teme o cryptovalutama ovdje na forumu, informirao se zadnjih mjesec i po' dana, 03.09. 2017, odlucih konacno kupiti 0.0nesto bitcoina, da podebljam to nesto sitno ETH sto sam izrudario. U noci na 4. uplatim na bitcoin mjenjacnici.hr, sve prodje prekrasno, ponosno gledam u novcanik :goood:, a ujutro srusilo se sve...:roller: Da vam javim na vrijeme kad sljedeci puta pomislim kupiti? |
Bas...uteko danas oko 14h u fiat i sad spremno cekat....neg samo pada
|
BTC neće ništa biti, imajte na umu da kinezi imaju najveće BTC farme. Njima i odgovara spuštanje cijene jer ih onda kupuju za nisko dok mogu, jer kad tad će BTCu narast cijena opet preko 5.000 a ići će to i do 10.000 dolara za neko vrijeme. Zato dok mogu kinezi će to rušit da pokupuju šta se sada da, onda će se lijepo smijati na kraju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve je u padu... :roller: |
Citiraj:
|
Potop
|
Vikend je, ljudima trebaju pare za opit se.
|
Opet sve tone #3 ovog tjedna... Katastrofa...
|
Jedino CVC i BQX rasli :D
|
Nije ovo super vrijeme za zaradu, sve padne, kupi se po nizim i proda kad naraste kroz par dana? :)
|
Majko, tesko li je trejder biti!!!
|
|
Citiraj:
Dignuo sam se zadnjih par dana za 1 BTC i ispušio ga sinoć na CLOAK-u :D (Nisam ni skužio, nisam prodao xD) |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: proradio je, ali ovaj postotak je definitivno kriv jer je CIVIC tek dodan. A postotak rasta / pada se računa na temelju cijene koja je bila prije 24h. Citiraj:
Dio sam držao u FIATu i napravio sam rebuy BTCa na 4020 :) |
Citiraj:
|
Kupim nekidan Pay na 64K i mislim da sam dobro prošao, jutros na 60K.
Ali dobro, to je Pay, ići će gore. XVG raste ali on je long-term investicija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05. |