![]() |
Citiraj:
|
eto ga balonja :D
0-1 |
"Why always me" :D
|
Citiraj:
Al tužno je da su morali primit 3 komada da bi počeli igrat kako trebaju i znaju:fiju: |
MU! :D
|
Hebo Evansa,kantu omogucio:(
Forza Mile! |
KUN AGUEROOO :D
forza city :) wham bam thank you mam |
1:5, bravo UTD.
... 1:6 Kraj. |
auuu
petarda bravo city :D |
1-6, Džeko ih ubio na kraju....
Džeko i Silva igraju i surađuju kao da su 10g u istoj momčadi.... |
arsenal-stoke 3:1 fino ;)
|
Kakav vikend, kakve utakmice :care:
Evo Lecce-Milan sažetaka: I sažeci United-City, također snimani digitronom :D |
Chelsea ima dva igrača manje i gubi 1:0. :( Taman su mogli na drugo mjesto. :)
|
Šta im bi?
|
Sest zutih kartona i dva crvena.
|
Retardinjo i Dijamant razvalili MU:D
|
Loš vikend za M.U :( a situacija malo popravila za Chelsea :). Osjećam bolje.
|
Je jako se popravila. :) Ne znam koji faul nije više za crveni karton. Sudac je stvarno divan. :)
http://www.soccer-blogger.com/2011/1...gba-red-cards/ |
Ja bi odvalio Drogbi i bar 3 tekme neigranja:D
|
Kako mi je drago za city :DD
Ako ima boga bit ce prvi ove godine! |
Citiraj:
|
Ma gle, onda mozes pocet s realom od prije 10 godina....
Ne podupirem politiku, vec podupirem i dobar nogomet, oni trenutno igraju odlican nogomet, jer se nisu nakupavali zvijezda, vec stvarno kvalitetnih igraca. Nije lako s novcima napravit team, real ti je pokazatelj :) |
Jel i real spada u tu skupinu?
|
levante!!! :D
|
normalno da spada, kao i barca, inter, milan, chelsea....
|
Koliko znam od svih nabrojanih jedino je barca najsiromašnija ekipa... Nit ima bogate vlasnike i jedva skupi za nekog "skupljeg" igrača, primjer: Fabregas.
Real- bogati vlasnici, vidi se iz priloženog po kupovinama Inter- Moratti Milan- mafijozo Berluskoni :D Čelzi- abramovič |
mislim ono u zadnje 3 godine je potrosio 200 mil funti na pojacanja, tako da je i postao jedan od jacih klubova po troskovima :p
|
|
Jebiga, barca ima puno prihoda, ali i puno rashoda, od kojij je medu najvecima la masija. Oni su pokupovali jednog "velikog igraca" samo u sezonama kad su osvajali, dovoljno govori da su morali unicef maknuti.s prsa jer im treba love, posto su oni jedini klub u koji netko nije usao s lovom.
Ali to nije bitno, nogomet je biznis, pa normalno da se i lova vrti, ali ocu samo rec da i s novcima treba znat slozit ekipu, od lovasa je jedino chelsea uspio na jednu sezonu, i sad city. Ostali su utukli lovu na nista. City zasad ide putem da uspiju ko druga ekipa u tome |
Citiraj:
No, puno je više failova nego takvih primjera. Moguće je da će MAnC ove sezone uspjeti, no još je dosta do kraja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |