![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na mobu mi prikazuje 4G+, kakva je to mreža? Xiaomi Redmi Noteb7.
|
Brzi 4G
|
4G+ može kombinirat više od jednog frekvencijskog pojasa.
Kako samo ime kaze, brži 4G |
Citiraj:
|
Sad vise nisam na tom području (Lika) gdje je full 4G+,. Ovo je iz ZG slika. Signal je na polahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7258e2054a.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e57ea1ae5.jpg |
Citiraj:
Jedno pitanje za vas koji ste aktivirali tarifu. Jeste prilikom aktivacije dobili na e-mail (ili poštom) potvrdu o sklopljenom ugovoru? Ja sam dobio i između ostalog ovo je navedeno: Raskid Ugovora sukladno Zakonu o zaštiti potrošača(u kojim situacijama i kako): •Ovlašten si, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor sklopljen putem telefona u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora o pružanju usluge sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača. Za pomoć oko raskida Ugovorai/ilivraćanjakupljenog uređaja možešnam se obratitina e-mail adresu bonbon@bonbon.hr, pozivom na 0970266266ili na adresu Hrvatski Telekom d.d., P.P. 88, 10020 Zagreb •Ugovor će se smatrati raskinutim u trenutku kada Hrvatski Telekom d.d. primi tvoju obavijest o raskidu. Situacije u kojima ti je isključeno pravo na raskid ugovora: •Sukladno čl. 79 Zakona o zaštiti potrošača, nemašpravo na jednostrani raskid ugovora ako je ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uztvoj izričit prethodni pristanak te uz tvojupotvrdu da siupoznat s činjenicom da ćešizgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena. Po tome ispada da imam ugovornu obvezu, pa mi nije baš jasno? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel se ovo jos uvijek moze aktivirati?
|
da, sinoc sam sestri aktivirao
|
Ja jučer jako veliku kombinaciju
|
Citiraj:
sve kako dogovoreno 70kn :chears: |
a frendu neki dan rekli kako ta ponuda više ne vrijedi .. da je gotova
bonbon korisnik je godinama |
Citiraj:
Ok, meni je prije 2 tjedna receno da može,ali danas tek aktivirao da ne placam dva puta po 70kn |
Zakaj bi platil 2x ?
Meni aktivirali 8.8 negdje.. neda mi se sad iskat, ak ovdje sam pisao I dobio 43kn racun za 08/21 Za 2 broja Sukladno tome mi skratili i min/sms/gb Sto se danas preneslo jer nista nisam potrosio Sad pise 55kn i prst u uho sljedece 2 godine Do onda valjda bude opet nesto slicno ili bolje |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozes ih preko aplikacije u chat pitat, ali vrijedi 8 dalje, ovakvu ponudu na 2g nema niko
|
Citiraj:
Kazu: Odjavite pretplatu, prijavite ponovno pa mozemo aktivirati. |
Citiraj:
E sad neki su navodno uspjeli i koji su već postojeći korisnici, ali to ovisi o dobroj volji operatera. |
Citiraj:
takodjer potvrdjeno da traje i dalje,upravo se frend prebacio,do sada bio bonbon bonovi i samo poslao poruku na fejs,dao podatke i kaze za sat mu aktivirano bilo:chears: |
Kada se racun pokazuje u bonbon aplikaciji?
|
Jel uspio tko trenutno na pretplati (stariji pretplatnik) ogrebst se za kombinacije promociju? Naletio na agenta koji tvrdi za pretplatnike od 21.06. i ne mrda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |