![]() |
Ima sa SSDom, ali bez odvojene grafičke.
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=J4S15EA Radije uzmi običnog ProBooka 450 s i5 M i HD8750. |
Hvala ti!
To bi bio ovaj model jel? HP F0Y18EA |
Da, to je taj.
|
Sry, jos samo jedno pitanje. Mogu uzet i bilo koji laptop iz Njemacke, jel bi to promijenilo preporuku? Znaci neki do 680 - 700 euro, manje je bolje :D
Thx opet :) |
Vjerojatno ne bi nešto bitno bolje prošao. S tim da bi ti Windows bio na njemačkom, vjerojatno bez mogućnosti promjene jezika (bez reinstalacije).
|
Hvala, ako se mogu ikako oduziti molim da se izjasnis
:) Ako ti treba bilo kakav item njemacka - hrvatska uz djabe postarinu stojim na raspolaganju :) |
Nema potrebe, nisam više ni u HR. :) Nadam se da ćeš biti zadovoljan laptopom.
|
Jedno ovako generalno pitanje: Kakva je razlika (u konstrukciji) izmedju "regularnog" HP 450 i HP 450 G2 (novija generacija)
|
Citiraj:
|
pozdrav narode. molim mišljenje o http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=14624 služio bi za surfanje, filmove, glazbu i poigrati se ponekad. vidim da sam fulao i stavio u krivi thread
|
Nije baš dobar izbor. Grafička je samo dno ponude i nedovoljna za bilo koju zahtjevnu igru. Cijena je napuhana zbog i7 procesora koji po performansama i ne opravdava naziv.
Trenutno ponuda nije sjajna, ali ima mnogo boljih laptopa od toga. HP ProBook 450 npr. ima jači procesor i mnogo jaču grafičku te kvalitetniju izradu, jamstvo možeš produljiti. Toshiba L50 po komponentama slična HPu, ima i Win8 te 2g. jamstvo. Za kraj, daleko najbolji izbor bi bio ovaj Acer, zbog daleko najjače grafičke i više RAMa, a veći je i ekran. Kako god, svi su kvalitetnije izrađeni od Dellove serije 3 i nude mnogo više. |
Hvala na preporukama. Može li se produljiti jamstvo za ovaj Acer? I molim ako još netko ima nekakav prijedlog, dobro bi došlo
|
Može, tristotinjak kuna je na 3g.
Ne vjerujem da možeš naći jače za te novce. |
Postoji li nešto slično ovom aceru po karakteristikama ali 15''
|
Ne baš.
|
I ja gledam malo ponudu, pa da kopiram pitanje koje mi je neodgovoreno;
Koji od ova dva laptopa bi bio bolji; ACER Aspire E5-771G ili ACER Aspire V3-772G E5 771G ima Core i5–4210U (1.7 GHz up to 2.7 GHz), 8Gb RAM-a, NVIDIA® GeForce® 840M (2GB VRAM), 17.3" 1920x1080 Ekran dok V3-772G ima i5-4200M (2,5 GHz -3.1Ghz), 6Gb RAM-a, nVidia GeForce GT750M 4GB, 17.3" 1600x900 ekran Koliko vidim 4200M je nešto jači procesor i GT 750M 4GB prema benchmarku je nešto jača (iako je nepoznato da li je unutra GDDR5 ili DDR3 memorija) ali 840M ima mrvicu veći core speed i troši manje energije. Dok s druge strane Acer 771G ima 8Gb RAM-a i 1920x1080 ekran (ako je uopće potreban). |
Citiraj:
Nije bitno koji je bolji kad ovog 772G modela nema nigdje za kupit vise :D Tako da ti ostaje ovaj noviji :) |
http://www.gigatronshop.com/laptop_r...b-xx182d-38125 Sta mislite o ovom laptopu kupio sam ga na popustu 10% i na R1 racun za tocno 2880kn..oce valjat za igre tipa fifa 15,pes 15,nba 2k15 itd
|
Hoće, nisi pogriješio, ako te to zanima.
|
Pozzz, kupila bih laptop za cca 5000kn, +/- parsto kuna...služio bi za surfanje i manje zahtjevne igrice...što islite o ovome Toshiba Sat.L50 i5/6GB/750GB/R7-M260/15.6"/W8.1 (L50-B-1JZ)? Ili nešto drugo...Hvala unaprijed:)
|
Mora li imati predinstaliran Windows? Gdje kupuješ i na koji način? Može online?
|
može online, ali treba mi R1 račun.....a windows, može i ne mora, ako nema zadovoljit ću se besplatnim studentskim verzijama....
|
Onda bih radije uzeo ovakvo nešto i nadoplatio jamstvo. Slično dobiješ (uz nešto slabiju izradu kućišta) sa standardnih 3g. jamstva s ovim Dellom. Ako hoćeš veću rezoluciju ekrana, tu je ovaj Asus. U odnosu na prije spomenute štedilo se na procesoru.
Kod navedene Toshibe plaćaš nepotrebno Windows. Verzija koju dobiješ kao student je sasvim ok i nema smisla suvišno plaćati. Vjerojatno u svakoj trgovini možeš kupiti preko R1, samo ih o tome obavijesti prije kupnje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, prilično jednostavno. No trebat ćeš caddy za disk.
|
Citiraj:
|
Može, dosta solidno. Pogledaj ovdje pri dnu: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-....105681.0.html
|
Kupujem! Još i 3 godine jamstva ^^,
|
Podzdrav. Imam dilemu oko dva laptopa, pa ako mi možete pomoći. Riječ je o HP ProBook 470 G2 i HP Pavilion 17-F050 sm. Cijena je ista, isti procesor, isti ram,pavilion podržava samo windows 8, ProBook ima aluminijsko kućište, drugačiji ekran i podržava ostale windowse. Laptop ću okoristiti za filmove, pisanje i ne prezahtjevne igrice.Nepoznanica mi je grafička, pavillion ima geforce gt 840m, a ProBook amd radeon r5 m255.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |