PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

Amdejac 26.03.2013. 14:52

Gledam sad malo statistike i dosta vam se crveni. A ja mislio da sam loš. :p

gsxr750k9 26.03.2013. 15:00

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2366409)
Gledam sad malo statistike i dosta vam se crveni. A ja mislio da sam loš. :p

ja sam ukupno zelen.
a zadnjih 7k sam ljubicast i drzim prosjek od 1.7-1.8k
jucerasnji i prekjucerasnji dani su najgori od kad igram.
to me dotuklo psihicki.

JozicA 26.03.2013. 15:08

To je strasno koliko ljudi dobro/lose igraju. Is-3, izgubimo 15:0, iducu pobjedimo :
http://www.pohrani.com/t/3C/x/19xfIBU1/is3-1.jpg

WoT :D

Malo modove testiram, probao sam 8.4 Tank 3.4.2 xvm ali mi ping dize u nebesa, sad samo koristim J1mB0_s_Crosshair_Mod_v1.22 i Cmsg+stats_locastan_8.4b i sve ok. Zasada.

Amdejac 26.03.2013. 15:09

Kad dođu takvi dani metnem topčinu, uzmem gold municiju i igram sa pozitivnom nulom ili gubitkom. Ali j..o pare, igram za gušt. :D

poker 26.03.2013. 15:22

evo da se i ja pohvali kako sam nedavno uzeo tigar II tenk i nisam odmah nadogradio kupolu jer nisam imao love grindam ja i grindam jer sam bio njok i nisam se posavjetovao s kolegama što prvo da nadogradim isad kad sam stavio novu kupolu bome veliki pomak kad me vide tier 8 i 9 tenkovi lagano rikverc,poboljšala se preciznost topa za cca 20-30 % po mojoj procjeni.

igram ja jučer bez premiuma ina wot2 serveru i dobijamo li dobijamo kad odem zapalit pljugicu i pogledam ,a ono 19 pobjeda u nizu fali mi samo 1 za medalju .I krenem igrat kad ono pukne internet veza s serverom i dok sam se ponovo ulogirao i pokrenuo igru ubiše me ko zeca !!!!
ŠMRC ŠMRC ovo se rijetko dogodi toliki niz pobjeda i da primjetio sam da na wot2 serveru igraju slabiji igrači ili griješim ?

ovaj tigar II je jeben tenk ,tenk a u stvari je tenk destroyer s tim topom i žao mi je što sam prodao tigar (obični ne onaj P) tenk super tenkić rijetko si na gubitku i bez premium računa. probao sa oba tigar tenka i meni osobno bolje leži ovaj obični koji je u liniji prema tigar II tenku
čim skupim lovu oma kupujem ga nazad

gsxr750k9 26.03.2013. 15:57

ne kuzim ovu rotaciju zadnjih par dana. vrte se 4 mape na T8.9.10

m4dm4n 26.03.2013. 16:03

Citiraj:

Autor poker (Post 2366457)
ovaj tigar II je jeben tenk ,tenk a u stvari je tenk destroyer s tim topom i žao mi je što sam prodao tigar (obični ne onaj P) tenk super tenkić rijetko si na gubitku i bez premium računa. probao sa oba tigar tenka i meni osobno bolje leži ovaj obični koji je u liniji prema tigar II tenku
čim skupim lovu oma kupujem ga nazad

Milo moje drago, pročitaj prvo ovo a zatim ovo. I molim te, promisli prije nego što ideš pisati 3 posta zaredom.

EDIT : Poruka moderatorima, pro*leti bili što zabranjujete komentiranje nečijeg pravopisa, i dopuštate ovakve kroatističare na forumu. :)

poker 26.03.2013. 16:14

ha ha baš si me nasmijao što si ti neki dežurni lingvist ili što ??
poslao sam 3 posta za redom jer pišem na kompu (stara kanta na poslu) tako da me malo malo izbaci jer nam je internet linija totalno u banani i ako malo više pišeš jednostavno te izbaci i ne možeš poslati svoj post

buljo 26.03.2013. 16:14

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2366482)
Milo moje drago, pročitaj prvo ovo a zatim ovo. I molim te, promisli prije nego što ideš pisati 3 posta zaredom.

EDIT : Poruka moderatorima, pro*leti bili što zabranjujete komentiranje nečijeg pravopisa, i dopuštate ovakve kroatističare na forumu. :)

Komentiraj slobodno bez vrijeđanja. :)

EDIT: Poker, edit nemaš?

poker 26.03.2013. 16:17

buljo pročitaj moj post od malo prije mislim da je puno važniji sadržaj a ne forma

buljo 26.03.2013. 16:40

Sve čitam bez brige, a to sve je moglo stat u jedan post koji bi bio puno pregledniji od tri zaredom. :)

poker 26.03.2013. 16:46

Apsolutno se slažem s tobom ali kažem mali problemi s računalom i odmah sam zaradio opomenu .Što nas vi iz Zagreba ne volite više ili ste hebeno postrožili pravila igre ?
Nema veze nama ljutnje .Zaboravio sam koristiti EDIT , MEA CULPA
KROEJŠA IZ D ČEMPION

m4dm4n 26.03.2013. 16:48

Citiraj:

Autor poker (Post 2366493)
buljo pročitaj moj post od malo prije mislim da je puno važniji sadržaj a ne forma

Još ti na ovo odgovorim i to je to od mene. Informacija bilo koje poruke je zapravo jedino što je bitno, ali u slučaju da ta informacija dođe u medije u obliku koji je teško dešifrirati, istinitost te informacije se drastično gubi, i poruka postaje nerazumljiva.
Stoga, pristojno si zamoljen da pročitaš pravila još jednom, te da duboko udahneš prije svakog pisanja posta. Priču oko linije i pucanja veze zaboravi, jer tehnički nisi u pravu, i to će ti se vrlo jednostavno dokazati, ako ćeš inzistirati.
Dakle, radi svih ostalih članova koji se pate čitajući tvoje postove, imaj poštovanja prema njima i počni pisati razumljive postove na definiran način.
Hvala. :fala:

poker 26.03.2013. 16:58

malo si vruć ha? ne želim se raspravljati s tobom nema smisla

windfucker 26.03.2013. 17:12

Mod, molim čistilište spama, ti poker, lega moj, koristi interpunkciju, ma kakvu tipkovnicu imao, sigurno ima zarez, točku...interpunkcija, FYI.
To što spominješ Zagreb i mržnju u istoj rečenici je tvoja osobna sramota :puke: i po meni apsolutni razlog za permaban.
Truj drugdje, ovo je PCE.

edit: on topic: ping divlja opet na oba servera :(

Thoroughbred B 26.03.2013. 17:38

Moram se složiti s kolegama,"poker" ostavljaš dojam nepismenog 12-godišnjaka koji ni sam nezna što bi htio reći,teško si razumljiv i neuredan,ovo ti nije prvi put da pišeš nekoliko postova jedan ispod drugog,postoji opcija edit...

Čisto da nebi bilo da nekolicina ispada bezobrazna prema tebi...

A ovo za zagreb - LOL,12 godina,puno sam ti i dao :D

Inače,imam problema s log in u igru,"server unavailable",ima li tko danas slična iskustva?

poker 26.03.2013. 17:40

[To što spominješ Zagreb i mržnju u istoj rečenici je tvoja osobna sramota :puke: i po meni apsolutni razlog za permaban.
Truj drugdje, ovo je PCE.[/QUOTE]
Kakva mržnja o čemu ti to govoriš ? Daj malo smanji i ti tenzije koji vam je ? Malo ste mi preozbiljni što vam je ljudi ,daj si truda i ponovo pročitaj cijeli tekst .

Inače,imam problema s log in u igru,"server unavailable",ima li tko danas slična iskustva?[/QUOTE]
Da, probao sam i ja danas na poslu konektirati se na server izgleda da rade nešto na njemu jednostavno se ne možeš spojiti ,stalno te izbacuje.
Prije jedno mjesec ,dva imao sam sličan problem i u kontaktu s njihovom službom odlučio sam napraviti reinstal igre i riješio problem konektiranja.Nažalost nisu mi odgovorili koji je bio problem .

CatKiller 26.03.2013. 18:51

Citiraj:

Autor Vragoder (Post 2366137)
Slike nove mape "Pearl River" koja izlazi u 8.5 http://wot-news.com/main/post/032520...chuzhnaja-reka

Ostale slike na linku.

Ne znam kako ovo nije nitko komentirao. Po meni bolja vijest nego da su uveli jos 10 tenkova.

Osjecam se kao autist s ovom rotacijom mapa, nikad iznenadjenja :-s .

Trebaju nam nove mape i to očajnički!

windfucker 26.03.2013. 19:07

Yup, slažem se, novih mapa trebamo, ja sam jedan od rijetkih (vjerujem) koji žali za Dragon Ridge-om...imala je ta mapa svoje momente, no kada ekipa zakempa, jasno mi je zašto ju ljudi nisu voljeli.
Scout iz baze na južnoj strani je mogao čuda tamo napraviti, ako sjeverni tim ne pazi.
Mape je trebalo dopuniti (one koje ljudi nisu voljeli pa su izbačene), od svake se moglo napraviti zanimljiv poligon, samo da su malo fleksibilniji ovi u WG-u.
Napraviti topic sa prijedlozima, skicama, i dati na glasovanje, pa ako i ne ispadne dobro, nema rizika, dali su zajednici ono što je tražila.
Ovako im je lakše, valjda...

buljo 26.03.2013. 19:24

Ok dosta je rasprave o svemu osim o igri, nastavite sa temom prema naslovu.

Citiraj:

Autor poker (Post 2366513)
Apsolutno se slažem s tobom ali kažem mali problemi s računalom i odmah sam zaradio opomenu .Što nas vi iz Zagreba ne volite više ili ste hebeno postrožili pravila igre ?
Nema veze nama ljutnje .Zaboravio sam koristiti EDIT , MEA CULPA
KROEJŠA IZ D ČEMPION

Opomene se rijetko djele, pravila su tu da se poštuju a na ovom forumu nema demokracije :D
Ovo za zg neću komentirat, mislim da si dobro prošao samo sa opomenom...

Ubuduće koristi edit i malo više znakova na tipkovnici osim slova i nema frke :chears:

Danas odlučio potrošit 34k free xp na novi top za IS3 i nisam fulao.
Evo par partija.

http://mwreplays.com/newreplaysimg/4...e861b28091.png

http://mwreplays.com/newreplaysimg/6...e01e175882.png

http://mwreplays.com/newreplaysimg/a...ca0c27dacb.png

Odličan je IS3, danas ga opremio sa svim, ali imam problem sa ammo rackom, stalno mi ga skrše i par puta su me ammo shootali :(

mitra 26.03.2013. 19:30

Nakon dugo vremena reko da malo upalim igru, da se malo opustim, zabavim....sad me čelo boli koliko su me naljutili...strašni su...
Ako ima zainteresiranih zamolio bih da me dodaju na friend listu ("TIFA", imam dosta tenkica pa mogu u pomoci u svemu, pun iskustva, strpljiv i zeljan pomoci a znam i poljski Witam!) pa kada sam online da zaigramo, zajedno smo jači :D

Thoroughbred B 26.03.2013. 19:46

Citiraj:

Autor mitra (Post 2366634)
Nakon dugo vremena reko da malo upalim igru, da se malo opustim, zabavim....sad me čelo boli koliko su me naljutili...strašni su...
Ako ima zainteresiranih zamolio bih da me dodaju na friend listu ("TIFA", imam dosta tenkica pa mogu u pomoci u svemu, pun iskustva, strpljiv i zeljan pomoci a znam i poljski Witam!) pa kada sam online da zaigramo, zajedno smo jači :D

Eto dodao sam te :beer:

Ova nova mapa izgleda odlično,pravo osvježenje konačno!!!!

Inače meni fale neke mape,swamp dugo nisam vidio u randomu,to mi je bila odlična mapa...komarina također više nema,no ta mi manje fali...

windfucker 26.03.2013. 19:54

Dođe mi da vrisnem....

http://mwreplays.com/newreplaysimg/a...488a05cfad.png

(gledati od pola do kraja, nevjerovatno)

EDIT:
View je malo bzvz, jer je ostao na "auto", kada sam vidio da su "3na1", otišao sam od kompa da dam klincima večeru, ono "ost'o samo njihov arty, baš ću to gledati...'ajmo bolje jesti" :D
Kad ono...

Thoroughbred B 26.03.2013. 20:12

Citiraj:

Autor windfucker (Post 2366643)
Dođe mi da vrisnem....

http://mwreplays.com/newreplaysimg/a...488a05cfad.png

(gledati od pola do kraja, nevjerovatno)

EDIT:
View je malo bzvz, jer je ostao na "auto", kada sam vidio da su "3na1", otišao sam od kompa da dam klincima večeru, ono "ost'o samo njihov arty, baš ću to gledati...'ajmo bolje jesti" :D
Kad ono...

Panther II bi trebao biti nominiran za idiota godine na WOT-u:hitthewal:

malba 26.03.2013. 20:34

Ma nije to ništa, danas se e50M fino parkira ispred protivničkog t110e3 i napucava se s njim. Nije mu trebala Poljska zastavica na kupoli da se odmah zna odakle je..

Inače, ja danas na eu1 imam abnormalan ping, 150 min, a tenkovi gore ko hepo kocke. T30 3 puta u zadnjoj partiji, pa je vrijeme za Bioshock Infinite mjesec dana bar...

m4dm4n 26.03.2013. 20:38

Ovdje sam imao određeni faktor sreće što sam preživio. Kad sam vidio šta sve ide prema meni, a ja solo, pak mi se stiso...

http://mwreplays.com/newreplaysimg/d...c8aa22f274.png

Vragoder 26.03.2013. 22:07

Trebam savjet oko skillova za zapovjednika na T-54: iman repair i sixth sense na 100%, da li slijedeće uzeti jack of all trades ili recon? Što je po vama bolje/nužnije uzeti kao treći skill?

gsxr750k9 26.03.2013. 22:57

Citiraj:

Autor Vragoder (Post 2366737)
Trebam savjet oko skillova za zapovjednika na T-54: iman repair i sixth sense na 100%, da li slijedeće uzeti jack of all trades ili recon? Što je po vama bolje/nužnije uzeti kao treći skill?

ja imam recon

p.s.
osjecam se ko u automat klubu kad igram wot...
ide de pa onda sve popusim i onda opet ide ide i onda opet nista show.

Nybelung 26.03.2013. 23:12

Ja bi Jacka uzeo. Više sam u duelima nego u grmlju. A i tih +2% view rangea mi ne znači skoro ništa na tenku koji nije skaut.

gsxr750k9 27.03.2013. 00:39

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2366796)
Ja bi Jacka uzeo. Više sam u duelima nego u grmlju. A i tih +2% view rangea mi ne znači skoro ništa na tenku koji nije skaut.

je al dobor je imat recon i SA da sto prije uocis ekipu i da znas kojim putem treba ici...ja tak brijem...pogotovo ako nemas kog da ti skauta..uostalom mozes dropat skill ak ti ne pase...nije problem.
osim toga T54 je isto tako izvrstan sniper ako te MM ne stedi pa imas protiv sebe cudovista

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05.