![]() |
Ja završio navedenu mapu "onu kod aviona sa jugernautima-shit" i dobio 2 zvjezdice.Rješio tako da sam sve pobio u prvom djelu do aviona(prije nego sam skočio s njega u drugi dio) i onda se vratio na sam početak mape i tamo još pobio 3 jugernauta koji su došli naknadno i ti su me hebali cijelo vrijeme, malo je duže potrajalo ali barem ih nisam imao u drugom djelu koji sam samo protrčao-bilo par običnih soldier-a.:D Jer ima 5 jugernauta u tom djelu za potamaniti.
Idem danas probati po 3 zvjezdice jer mi je ostala samo jedna mapa za završiti da otključam ECHO:D.Još mi je samo to ostalo zaključano. |
Citiraj:
Shit happens... šta češ. No ni to ne umanjuje činjenicu da je multiplayer pre-faking-zabavan, i dobar! :dobartek: |
ma stari svjestan sam ja toga.. ovisnik sam o cetvorici i jedva sam cekao da izadje nastavak i onda sve ovo :nono:
neznam,budem cak mozda i kupio poslije nove,makar samo da se ispucam par sati :) |
Pa upravo to :)
Meni je četvorka MP najbolja igra ikada, pa i petica koja nije ništa zaostajala. Za MW2 sam slinio pola godine i nema šanse da ga preskočim kakav god da bio. |
|
Citiraj:
Prejako :D LMFAO :D |
http://www.migos.hr/finger_mouse.html
evo decki pa probajte s ovak necim igrati cod :D haha nakon 2 god od stola nije nis ostalo koliko noktima struzes :D |
Danas upalim igru a kad ono level sam 1 i nista otkljucano ? WTF ??? bio sam lvl 54 mislim, što se to dogodilo, riječ je o original igri kupljenoj u dućanu ?
|
Prošo sve i otključo zadnji Special Ops ECHO:D na jedvite jade i prošao prvu misiju jedva(ima ih ko šuge na prvoj misiji i hebala me ona para pred kraj uffff), idem sad po drugu zvjezdicu na istoj:) ali sam mišljenja da će u toj misiji biti zadnje dvije mape najteže sa jungerima biti najteže i najviše vremena oduzeti.
Sve su misije super ali ima par užasno teških i izgubio sam pola živaca sa istima.:fiju: |
Citiraj:
|
Ja upravo prešao u misiji ECHO:D 1. i 3. misiju na najlakše probao 2.(od oružja samo Rpg i bacač granata) uspjeo dvojicu ubiti i odjednom došla još dvojica i "the end" ali neide pa sam isto odustao i sad idem probati navedene na hard težini i po nove zvjezdice.Uvijek sam išao od najlakšeg nivoa prema težem.Pojedine misije su pprilično teške te sam se na nekima podosta namučio i izgubio živaca:fuming:
|
Igro sam COOP te 2 misije i brzo smo izgubili zivce... Pogotovo sta na platformi dodjes pred kraj i onda te ubiju pa ispocetka opet moras.
|
Na tim Co-Op je najgore to što neprijatelji u svakom trenutku znaju di si ti, a ti nemoraš nužno znati di su oni, zato me živcira.
Nego, multiplayerovci, koje su vam najbolje mape? Meni osobno: - Terminal (daleko najbolja) - onda Favela, Estate (najljepša mapa :) ), Highrise & Skidrow među najboljima - Derail, Afghan & Wasteland (jedine mape na kojima sa snajpom igram) - Scrapyard - fora za rush sa SMG-om - Sub Base i Rundown također jako dobre Karachi mrzim :fuming: Quarry i Invasion mi nisu baš neke Underpass je fora ali mi nikad neide na njoj baš najbolje pa ju ni nevolim toliko :D |
Favela mi najbolja, pa Afghan, Highrise i Invasion
Ne volim Terminal, Wasteland (nije mi mapa ok ni u dvojci :D), Sub Base, Underpass mi definitivno najgora Derail mi negdje između dobrog i lošeg, for ami ej to sa snijegom al sama mapa mi nekako bzv :D |
sta velite jel se isplati uzeti original za 45€ ili ima jos jeftinije negdje??
KLIK |
|
imali tko NAT type open a da koristi thompson ruter.Sve sam pokusao ali jednostavno se ne mjenja.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1812 |
pokusao ali nejde dok sam stavio to nije se vise ni spojiti moglo na iwnet
|
Trebao bi prebacit ruter na bridge mod, onda bi ti na svim igrama super radilo.
|
Trebali bi jednom opalit PCE Private Match... Sad sam zvao ljude, al nisam dobio niti jedan odgovor. :/
|
Trebali bi jednom opalit PCE Private Match... Sad sam zvao ljude, al nisam dobio niti jedan odgovor. :/
|
|
rijeseno tako da sam postavil static ip
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Neznam kako vama , ali singleplayer iako kratak je najbolji single player ijednog FPS-a ikada ( sam da sad ne pocnu fanovi S.T.A.L.K.E.R-a pripovjedati... ) .Multiplayer takodjer iako su sjeb*** s ovim original ne originak pa s onim nuke glupostima , al sve u svemu, solidna ak ne i odlicna igra.
|
Citiraj:
Highrise Sub Base Afghan Skidrow Terminal Scrapyard Invasion Estate Moze proci: Karachi Rundown Favela Izbjegavam ako mogu: Underpass Quarry Derail Wasteland Rust jos nisam probao. |
Citiraj:
http://img138.imageshack.us/img138/1128/port1.th.jpg Što u koji kvadratić upišem? Jednom sam otvarao portove al ne znam zašto nekim čudom su se samo izmijenili :stoopid: (ne za cod) http://i.imagehost.org/0527/MW2NATOPEN.jpg -> i gdje je to? imam XP, jel sam g**p ili to ne vidim (mislim na ruter/network instructure) |
Citiraj:
Kak mi sada izgleda - malo karikiranja - prvi prvi update ili DLC će biti - skinite patch (kombinacija spywarea/keylogera, trojana i slično :D) tak da kad upalite komp svaki dan direktno uplatite sa svog net bankinga 10$ na račun Activisona :hitthewal: Manjak podrške protiv cheatera je bio jedan od glavnih razloga za bojkot i proteste, ne samo dedi serveri, konzola, nemogučnost kontrole čak i kad se hosta itd........ |
Citiraj:
Steam games preset vec postoji u modemu, samo ga dodjeli svom racunalu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |