![]() |
|
Pomoc 3GS
k ako moze potvrda, eventualno ispravak. Znaci Imam Iphone 3gs , verzija 3.1.2 , baseband 05.11.07-6.4_M3S2. SHSS daje
iPhone3GS 3.1.3 (7E18) iPhone3GS 4.0 (8A293) iPhone3GS 4.0.1 (8A306) iPhone3GS 4.0.2 (8A400) iPhone3GS 4.1 (8B117) iPhone3GS 4.2.1 (8C148a) iPhone3GS 4.3 (8F190) Ja bi sada trebao save-ati sve kontakte, appove slike itd. to syncam sa Itunes-ima ? Ne treba mi unlock, nego mi treba samo staviti najnoviju verziju firm-a koju mogu staviti na 3GS (To napravim samo updateom sa Itunesa ukoliko je moguce staviti 5.1.1.) te jailbreakam sa redsn0wom ? I to bi bilo to? Hoce li mi i SMS ostati sacuvani nakon ovoga? Zamolio bih koju dobru dušu za pomoć. Ili ako imate koji link sa step by step objasnjenjem. Unaprijed hvala! |
Upgradeom sa iOS 3.1.2 na 5.1.1. sve ti ostaje, a osim toga iP 3GS će se prije upgradea syncati sa iTunesom.
Za jailbreak neka ti odgovori netko drugi. |
Pokreni Itunes i klkni na UPDATE. Nakon toga sa absintheom jailbrakaj.
|
Hoce mi ostati Sms-ovi ?
Jel Absinthe bolji od redsn0W-a ? Koju verziju da koristim?? |
Backup i nakon jb-a ga vratis i poruke ce sigurno ostat. Neznam koji je bolji al absinth je jednostavan da nemoze bit lakse. Skini zadnju verziju koju nadjes ili odi na iclarified pa pogledaj upute
|
iPhone 4S 5.1.1 (Vip) ima li SW unlock (Tele2) ili moran uposlit nekoga za kod?
|
Mislim da ga ne možeš nikako otključati osim ako ti ga u Vipu ne otključaju.
|
moglo se do prije nekih cca 20 dana al za sad nista badave
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21584 |
Citiraj:
Citiraj:
|
moze li mi netko objasnit zasto mi ni iFaith ni TinyUmbrella ne nudi da skinem SHSH bloobse za 5.1.1, a to je aktualna verzija?! radi se o 3GS 5.0.1FW/6.15.00 BB... trebaju mi da ih mogu stichat za preserve baseband 5.1.1 firmware i upgradeat da bih onda mogao downgradeat iPad baseband + JBat...
|
Sam si rekao da je aktualna verzija i ne moraš ništa stitchat, samo napravi custom FW, stavi iPhone u PWND DFU i dalje znaš.
|
oke, budem... napravio sam downgrade basebanda pa ne bi trebao bad vise bit...
al svejedno zelim te bloobse :( |
Imat ćeš ih kad izađe 5.1.2 ili bilo što više od 5.1.1. Sad ti ne trebaju jer Apple još uvijek potpisuje 5.1.1 (a to je aktualan FW).
|
Citiraj:
Probaj maknuti kvacicu s REQUEST SHSH FROM CYDIA i probaj SAVE SHSH ponovo. |
@bruno: hvala, al' ne pomaze.. :S verzija tinyumbrelle je 5.11.01..
@flajpan: mislio sam da se bloobsi spremaju dok je taj aktualan firmware?! šta ih mogu saveat tek dok izađe viša verzija? zar comex, musclenerd i ekipa ne upozoravaju preko twittera da ce ubrzo izac nova verzija FWa i da treba spremit bloobse aktualnog?! zadnje sto mi je tinyumbrella spremio je 5.1b1 i 5.1 btw uspio sam... pinpointo sam na 5.0.1 firmware u redsn0wu i downgradeao baseband na 5.13, zatim sam zakuvao preserve baseband 5.1.1 FW u redsn0wu, malo me zezao itunes s nekakvim errorima (prvo 1600, to sam riješio tako da sam ga bacio u DFU preko iREBa, prvotno sam ga sam ručno bio bacio u DFU), na kraju se ispostavilo da sam ručno morao izbrisat 74.208.10.249 gs.apple.com iz hosts filea (to je izazivalo 3194 error)... evo, upravo se boota s 5.1.1FWom, sad ga planiram aktivirat u itunesu pa zatim JBat i metnut ultrasn0w i to bi trebalo bit to. inače, primjetio sam blago ubrzanje odmah nakon downgradea ipadovog basebanda iz nekog razloga... |
Da, istina, uvijek upozoravaju, ali ti trenutno možeš restoreati bez stitchanja (a vjerojatno ti je cydia već automatski spremila). Ajd baš ću probat saveat da vidim ima li kod mene problema.
EDIT: Radi |
Pozdrav,
izgleda da sam bricko 3GS sa novi bootromom, ne radi mi wifi, bluetooth, a nece naci niti mrezu te ne pokazuje koji je firmware. Fetchao sam od iPada baseband i izgleda da je to razlog zasto gore navedeno neradi. Kod fetchanja koristio sam novi redsnow 0.9.14b1 i ios 5.1.1 Jel ima itko kakvu ideju da popravim to? , pokusavao sam i downgrejdat baseband ali opet neće proraditi. |
Citiraj:
|
Da imam takav serijski broj... znaci nema šanse da se zasad to ikako popravi..
|
iPhone3G Error occurred (1002) nakon restore
pozz
nabavio sam jedan primjerak iPhone 3G prijašnji vlasnik mi je rekao da kda se spoji preko iTuns-a i napravi restore na kraju izbaci grešku error occurred 1002 http://www.pohrani.com/t/24/Mo/1AKcafmm/error-1002.jpg malo sam čačkao po netu pa sa naletio da se ta greška može maknuti sa programom RecBoot, pa ako netko zna kako da oživim ponovno svog ljubimca bio bih zahvalan |
Koju verziju stavljas? Jel zadnju 4.2.1? Mozda telefon ima ipadov baseband,pa ti itunes javlja gresku jer ne prepoznaje baseband. Provjeri baseband.
Drugo,mozda u hostu imas ip od cydije pa baca gresku. Ako je zapeo u recoveryju,skini si tinyumbrella i klkni na EXIT RECOVERY. |
Jel se da gejfon 3gs 16gb otkljucat u kucnoj radinosti?
|
ovisi o basebandu i cipu za gsm, tako nesto.. moj 5.16.05 i 46. tjedan 2009. se nije dao otkljucati..
|
Moze. Mozes staviti ipad baseband,pa vratiti na iphone baseband 5.13.04 koji se normlano otkljucava.
|
|
Upravo tako. :D jelda Bruno.
|
A nista, probam pa vidim.
Nije moj, pa ga nije steta :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Dodao bih samo da u prvom koraku moras staviti kvacicu i na INSTALL IPAD BASEBAND,inace neces moci napraviti downgrade basebanda. Znaci najprije jb i ipad baseband,pa downgrade baseband,pa ultrasnow. |
Ma da to treba napravit, pisalo bi kao i sve drugo,
nebi imalo ispred" **IMPORTANT: " i neka cudna slova.... :goood: Probam danas-sutra pa cu doc plakat/likovat... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |