![]() |
Bookmarkse sam dočekao, sad mi još fale dvije stvari: Operu Link da omoguće da mogu syncat, i da omoguće da mogu promijenit pozadinu(temu) za Bookmarks bar, ubija ovo kako je bijelo, čak bjelije od Officea 2013
|
kako dodati bookmarkse u gornju traku ali da budu u jednoj mapi a ne da nafilam cijeli bar?
|
Dodaš stranicu u bar, i samo povučeš u folder.
|
znači ručno, a zar se ne može uvesti iz html datoteke?
|
Jel vam Opera sama napravila upgrade na verziju 19 ? Meni na 18 stoji da je up to date kad odem na about(18.0.1284.68 - Opera is up to date). Itko sa istim simptomima ?
|
Citiraj:
|
Tužno mi je gledat kako opera "najavljuje" bookmarkse kao da je to nešto novo i čudno, a koristi se već odavno
|
Nedavno sam se prebacio na Operu i otkrio sam da mi je Stash dovoljan za moje potrebe. Još da ih synca gdje treba i ja bih bio sretan.
|
Citiraj:
|
Ma nešto tu gadno ne štima. Ili su nekompetentni ili su totalno nezainteresirani.
Paralelne verzije stable, next i developer su suluda stvar i ne shvaćam da ne uviđaju kako je to pogreška i da bi u ovom trenutku trebali raditi na razvoju (developer), a next i stable ostavit na miru. Bugovi im se isprepliću, riješe nešto u jednoj verziji, ponovi se kasnije isto u drugoj. Neke bugove vuku po par developer verzija, a objašnjenje je "Software is complicated."?! :D Možda to tako radi Chrome ili Mozilla (nemam pojma), ali oni bar imaju osnove sređene, dalje je lako eksperimentirati. Njima je ova opcija: Disable top bar's top spacing when browser window is maximized u ADVANCED settingsima, a Hide the search box in Speed Dial u POWER USER settingsima. Pa ne znam jel to za smijat se ili plakat. Jedva čekam vidjeti kako će Otter Browser ispasti :). http://otter-browser.org |
ja puko od smjeha kad su za novu godinu (2014) se budale hvalile
kak su uspjesno izbacili 64 verzija 2013-te a browser nije ni B od browsera |
Citiraj:
Jel tko vec isprobao? Jer ova 'nova' Opera je smijesna, i iskreno, ne polazem vise nikakve nade u njih. Problem je sto je 'prava' Opera stvarno prespora postala. Barem meni osobno. U potpunosti sam se prebacio na Safari :( |
Kad su najavili Operu na blinku, bio sam optimističan, nada sam se da ce to bit izvanredno, brzi browser s masu funkcija, vidim ništa od toga, ovo sad je doslovno ne funkcionalni skin chromea, a korisnik sam opere od davne davne verzije 7 :/ taman 10 godina, koristim je i dalje ali kao nužno zlo
evo sad me obradovao ovaj Otter projekt, nadam se da ce uspjet al necu se nadat. |
Citiraj:
|
ako Otter uspije onda ce to bit bolja verzija QtWeb-a
koji meni trenutno zamjena za bilo koji webkit baziran browser //edit ugodno sam iznenadjen sa Otter-om, za alphu dosta je puno vec ucinjeno ima bolje opcije nego QtWeb i svidja mi se sto ima site inspector kao Opera malo poliranja i bit ce to super browser, da ne spominjem kako je lagan na resursima sve 5 ! |
Ako vas živcira search na speed dialu možete ga maknuti iz Power user settingsa.
Od Opere 19 do njih možete doći tako da odete u postavke i na tipkovnici stisnete: Up Up Down Down Left Right Left Right b a. http://www.pohrani.com/t/2l/C1/2OhKYH16/untitled.jpg Pod Startup options vam se pojavi opcija Hide the search box in Speed Dial |
Na operi kad otvorim neki video na youtube bude OK. No kad idem nešto promjeniti videu (povećati- ubrzati i sl) video mi krahira tj zacrni se i više je neupotrebljiv. Jedino rješenje je osvježiti (f5) stranicu i tako onda dok opet ne diram po videu. Ima li tko sličnih problema
|
Nemam baš takvih, al od nedavno mi na nekim youtube videima nema slike, samo audio, dok na drugima sve radi normalno.
|
Flash ili HTML5 verzija YouTubea?
|
lol vidi im nove forume
https://forums.opera.com/categories/...ra-for-windows na sta to lici ajme meni |
koji adblocker koristite? AB i ABP mi propuštaju reklame na jutjubu i neke popup-e na pojedinim stranicama
edit: nešto se klalo, reinstal riješio, al još zna propustit pokoji popup |
izisla je Opera 20 Stable
Citiraj:
|
Da, nova opera 20 je došla, i ovako je dobar browser,samo neka oni pomalo to poboljšavaju :)
|
Dobro je, to je to, samo da srede još dvije stvari:
- da srednja tipka miša na Back otvara prijašnju stranicu u novom tabu, - tipkovničke kratice za šaltanje između tabova Sve ostalo je super :) |
Ne znam kakva je situacija kod vas, ali meni je ova verzija 20 puno sporija od 19-tke ! Jednostavno postoji neki lag u prebacivanju među tabovima i općenito je sve nekako sporije nego prije...
|
Probaj reinstalaciju napraviti... meni radi jednako brzo kao i prije.
|
mani sve oslo u kura* s novom verzijom. Opet mi ne pamti postavke, briše mi extenzije. Lud sam. Radi toga sam se prebacio s kroma na operu. I kak do vraga sinkronizirati. Piše na oblačić kliknuti u donjem lijevom kutu, a ja nemam nikog oblaka?!?!? :D
|
Postoji li način da sa Speed Diala maknem onaj grozni ogromni search bar?
Pokušao sam guglati, ali nije mi baš pošlo za rukom. :) |
Citiraj:
|
Glup sam i ćorav ko grlica. Još sam i pregledao tokom dana zadnjih par stranica i preskočio taj post.
Hvala! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |