![]() |
|
Citiraj:
Zadnjih godinu i nesto Netflix i to je to. Pogledam sto hocu, bez reklama, bez kretenskih HR prijevoda (koristim eng subtitlove) |
Citiraj:
Jedva cekam 4ti nastavak, prema zavrsetku treceg naslucujem da ce biti i 4ti :D |
Citiraj:
|
Pogledao Sicario 2. Ni blizu jedinice.
Jedinica bez jebemti 8/10, ovo 6/10. Od ISIS-a do kartela, na kraju ni jedni ni drugi se ne spominju, ovi sami sebe poubijaju, voze klinku preko granice pa nazad i tako u krug. Niti sam skužio što su željeli napraviti nakon što su ju vratili u Meksiko, niti me interesira, ali to nije Sicario. |
Dupla doza Keanua isti dan? Ne vjerujem. To bi bilo 2much za prosječnog filmofila.
|
Citiraj:
|
M1 je bio revolucija za ono vrijeme kada je izdan (scena pucnjave u prizemlju je meni i dan-danas jedna od najboljih scena pucnjave ikad snimljenih). M2 je bio podnošljiv, a M3 teško s**nje. Ako nastave tim korakom, M4 će biti negledljivo smeće.
|
Iako sam fan, dajem možda 5% šanse M4 da bude oke.
|
Citiraj:
eto našao vijest. ima i na drugim portalima, vjerojatno su najmjerno najavili isti datum radi medijske pompe, ali još godina i pol do toga tako da može biti odgoda i jednog i drugog filma. Ni meni baš nije jasno kaj mogu u Matrixu napraviti da trilogija ostane vjerna, a možda je i sve to iz prva tri filma bio sub-matrix... |
A možda M4 bude prequel. To je vrlo 'in' zadnjih godina.
|
Sumnjam, jer ako se pojavljuje Keanu (a negdje sam pročitao da je on u m4), njegova priča tek počinje u jedinici, nema ga prije.
|
Ovaj Keanue sevraca ili mozda ne. Nebi se zacudio da oba filma budu sranje.
No kao sto netko vec napuisao da ce biti bezvez ipak ce pobrat lovu a to je i cilj. |
Keanu je trenutno aktualan zbog svega što mu se deđava u životu i svi su poludjeli za njim. Em reklame, em Cyberpunk, em "you are awsome" i ovo je bio dobar potez za pobrati lovu ;)
|
|
JW je Keanua vratio u mainstream i oživio mu karijeru. Kao što to kaže kolega, sada to treba iskoristiti.
|
Radije da snimi nastavak Constantinea nego Matricu ili još jednog Wicka :/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
M1 sam gledao i to mi je onako, OK film. Ništa posebno da bi imao posebno mjesto za njega. M2 je onako bli bla. A M3 nikad nisam uspio pogledat do kraja. Stao sam na 27.minuti i nikako se prisilit odgledat do kraja...
|
Zadnji put kad sam vidio dobar film na tv-u, trajao je cca 25min, otišao sam na komp, skino ga s neta, spekao kokice i nakon cca pol filma ponestalo kokica, spekao drugu rundu, pogledao film do kraja..a na tv-u su bile reklame i filmu je ostalo još cca pol sata do kraja.
Zna li ito kako se zove onaj film kad je lik zakopan u lijes ili negdje pod zemljom, mislim da ima telefon pa pokušava izić. Znam da imaju dva filma, u drugom je slična stvar ,čovjek zatvoren u kuitji ili lijesu, ali se nalazi u vozilu koje se kreće i telefonom pokušava objasnit di se nalazi. Tako nešto.. fakat mi se ne sjećam..a baš mi se gleda tak neš.. |
Citiraj:
Što se tiče zadnjeg snimljenog matrixa ne znam otkud toliko negative prema tome filmu. Nikada od nikoga nisam čuo da kaže da mu je taj bio OK a po meni je to bio logičan nastavak događaja, pa nisu se valjda tri filma trebali natjeravati po matrici. @domina da nije ovaj film kriptičnog naslova :D https://www.imdb.com/title/tt1462758/ |
Haha, a valjda je, stvarno se ne sjećam da je Reynolds glumio :D.
Sad još drugi moram nać. |
Citiraj:
|
Black Mirror: Bandersnatch (2018)
0/10 urgiram: NE gledati. turska sapunjara, kruške i jabuke, supertalent ... bilo što ako baš morate, ali ovo ne. inače mi je cijeli serijal odličan, ali film je izvan svake pameti. |
Citiraj:
Mozda film "Buried" iz 2010.? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
poslat cu vam dl ljink na PM cim uplodam :) |
Evo jedan novi odilican film. Moze se pogledati na Netflixu.
https://www.imdb.com/title/tt7653254...=nm_flmg_act_4 Marriage Story Glumi Darth Vader. Ukratko o raspadu braka i pismu koje je zena napisala o muzu ali mu dodje u ruke tek naknadno. :dajpivu: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odgovorili su ti kolege, ali ovo me podsjetilo na jedan stari, vrlo dobar horor-triler https://www.imdb.com/title/tt0096163/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj mješati ovaj isprdak od Kylo Rena i Darth Vadera. |
Citiraj:
|
Marriage Story najbolje legne onima koji su pred raspadom braka. A kako se danas vise brakova raspadne nego sklopi nije ni cudo da je ovo na visokom ratingu.
Ali najvaznije u cjelom filmu je ova Scarlet Johansson, bez sminke, onak ko prava mama, dajte joj oskara odmah. A o Kylo Ren cu reci da covjek mora od necega zivjet. Vjerujem da je ovaj zaradio desetruko na Kylo Ren vise nego na ovom Marriage Story, a uloga na marriage story je sigurno desetruko teza nego Kylo Ren. |
Nisam pred raspadom braka (bar ne još) ali Marriage Story mi je bio jedno lijepo dramsko iskustvo. Moja preporuka. Glavni glumci su to lijepo iznjeli.
|
Ah cuj kao ni glavni glumac neznas, samo slijete papiri, hehe
|
Citiraj:
:) 👍🏻 |
Citiraj:
|
Joker odgledan i definitivno najbolji film koji sam gledao ove godine, a sigurno i ovog stoljeca. A ovaj Phoenix ide po Oscara. Vjerojatno ga opet nece dobiti zbog politike, ali dobro sigurno ce biti nominiran.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |