![]() |
A gdje naci tu kinesku, valjda jer je iz kine nema je nigdje u videoteci.
|
Citiraj:
https://tv.apple.com/us/show/three-b...cjqihww7jhfyv5 Viki https://www.viki.com/tv/39255c-three-body#episodes |
Citiraj:
U mojoj 1337 videoteci ima, koristi ovu sintagmu: Three body problem S01 2023 |
Javim dojmove dok odgledam, najvise se bojim jer pisu da die sporo ko puz. A ovaj GOT producer izgleda da je opet zasro prema ocjenama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, i vise
|
Jel tko skuzio Constellation?:wtf2:
|
|
Mučim se s kineskom 3 Body. Zamara me loša gluma i scenarij. Al pogledat ću je do kraja. Nadam se...
|
Pogledao sam prvu epku 3 body problem (Netflix verzija)...
Pa, IMHO neloše. Privuklo mi pažnju, odgledati ću. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
Jel mozes u spoilerima napisat koji k se dogadja?
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
The Penguin |
Citiraj:
Ma batali kineze. Po meni je Netflix verzija čist pristojan uradak, pod uvjetom da čovjek nije knjige pročitao. Čitalačka publika je slobodna svoje nezadovoljstvo izraziti na različite načine, široko im polje međumrežja. |
10.5.
|
Cak izgleda, jako dobro, doctor who sa zapravo dobrim efektima, a opet ima trasha i humora, cak bi moglo nesto bit, nisam ocekiva da oce!
|
K'o da je malko zagorijo novi doktor :D
Btw, mislim da sam pogledao jednu epizodu i meni nije bas nesto al' ocigledno mnogima je. |
Ništa im nije sveto...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pogledao zadnju epizodu Halo ...
Neznam čemu tolki hejt prema seriji... Od svih uradaka po uzoru na igre, ovo je meni osobno n1 |
Dobar je Halo, k'o kru' je dobar :D U predzadnjoj kad je rekao sorry i onda ih razbucao u liftu :) Zadnja epizoda je isto dobra i ostavlja prostor za treću sezonu.
Samo šteta što nisu zatukli ono iritantno korejko kad su ih već toliko zatukli u zadnjoj epizodi. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al se mora priznat da su nešto manje iritantni s njom u ovoj sezoni. Meni serija OK, dobar scifi, zanimljivije je nego igrat te igre.:lol2: Završio Fall of House of Usher, vrlo dobra serija. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobar je halo. :) Skroz ok serija! Nadam se trećoj sezoni.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |