![]() |
Zasad ne, al stignu se jos popravit!
|
Citiraj:
Izgleda da ce bit Dark Tower serija :) |
Ocekivanja na dark tower seriju spustam na 5%.
Film sam čekao ko ozebli sunce 5 puta ga najavljivali pa otkazivali, napokon ga odlucili napravit i napravili onu blasfemiju. Jedina nada je sta Mike kaze da je fan. |
Jao, tak Dark Tower je bio smeće od filma, nikad ga neću prežaliti. :D
|
Meni je bio bas dobar, mracan :D Al' nisam citao knjigu. Jel' cemu? Il' je losija od filma? :D
Upss, tek sam sad shvatio da ja mislim na Dark City a ne Dark Tower. Kad idu slicna imena davat. Potonji nit' sam citao, nit' gledao :D |
Kak je dobar shogun
Santa barbara je k za shogun 3 epizoda još bolja!!!! |
Apple je najavio sci-fi (cyberpunk) seriju Neuromancer koja se temelji na knjizi Williama Gibsona Neuromancer.
https://www.apple.com/tv-pr/news/202...illiam-gibson/ |
Fala lijepom kurcu da nije Neflix.
HBO bi bio optimum. Bumo vidli kaj buju s Falloutom napravili. |
Citiraj:
|
Zasto? Graham Roland ima dobar portfolio:
Prison Break 1 sezona, Lost Almost human Fringe Jack Ryan Ovaj drugi nema nista :D |
https://deadline.com/2024/03/upload-...ll-1235846940/
Ajd, neka smisleno završi. Prva sezona nije bila neloša. Ostale dvije nisu baš ostale u sjećanju. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Dođe mi da opet instaliram fallout 2 i krenem u waste land. Vizualno su poprilično vjerno obradili. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Meni ovo izgleda bombasticno dobro, a jos kad sam vidio Fincha u traileru :D, jedva cekam!
|
Da, nije da uopce ne izgleda nelose :D
|
Gledam Nasljeđe, završio drugu sezonu. Vidim da smo u S2E09 glumili Tursku, a u E10 su bili u Istri malo.
|
U nekom boljem svijetu to bi bio trailer za
Obsidianov Fallout:Los Angeles, baziran na Unity 6. Al ajd, beggars cant be choosers... |
Citiraj:
https://i.ibb.co/mcSc6xp/image-2024-03-08-100337258.png |
Odustao sam od startrek enterparadajza i gledam tos. Otprilike po jednu epizodu na dan. Djeluje kao opustajuca razbibriga. Teme u seriji su za tinejdzere iz nekog drugog vremena. One siljaste sise bas bodu oci. I Randine crvene gacice, koje povremeno izvire kada trckara i skakuce uokolo. Ma sta gacice, gacurine! I onda u jednoj od epizoda ugledam robotiziranog Christopha Waltza u podzemnoj spiljetini u nekoj ledari i mislim si jebote koji k... je ovo, jel mi s to pricinjava ili sto?! Zaboravio sam da se McCoy znao i nasmijesiti sav radostan, nakon sto se zagleda u nadrogiranog ckapija. Inace mi je on stalno djelovao kao pun bombona ili jakih pikica. Hm, ne znam jel se zagledao u nju zbog njenog izgleda ili sto je i on prizeljkivao koji njen bombon. Eh... to su bila vremena. Skoro da sam i zaboravio na onaj novonormalni mjuzikl.
|
Počela The Gentleman, gledao tko?
|
Je, super je ispala serija, taman dosta (osam) epizoda da sve ispričaju kak spada.:frend:
|
Citiraj:
prijevod: uopće ne izgleda dobro. |
Ja ne bih bio tako nesiguran da to ne znaci :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
u prijevodu:
ja bi bio siguran da to ne znači. :D problem sa trostrukom negacijom ti što ne znaš na koju se negaciju spaja, ovisi o više faktora, prilogu, prijedlozima te tipovima glagola. Ali sad nećemo o tome :D |
Značenje "nije neloše" je otvorenog tipa što znači da svatko može odlučiti za sebe :D
|
pa zapravo nije, jer je neloše riječ za sebe, a ne negacija riječi loše, tu stalno griješite.
u hrvatskom jeziku "neloše" i "nije loše" zapravo su različiti prilikom korištenja ostalih pravila. ako kažete da nije neloše, onda je to u suštini loše. Eto. nećemo više o tome. (barem ne ja :D ) |
Koliko je 7+1?
|
Nije da niste off topic :D
|
Jučer krenuo, danas završio Resident Alien, čisti 8/10, Alan kao i uvijek odličan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |