![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Serija nije napravljena isključivo za igrače nego mainstream publiku. (Ne)skidanje kacige i nije toliko bitno, jedno je to gledati kroz FPS a drugo kroz dramsku seriju. Meni ne smeta trenutna TV verzija Haloa, radnja u igrama je sigurno puno razrađenija i likovi su bolje razrađeni ali to nije ni čudno jer nije lako pokriti toliko stvari kroz 10ak epizoda. |
Jasno, samo velim čisto da se kasnije ne razočaraš. Iskreno, meni je ovo ko i LOTR: The Rings of Power, uzeli su nešto poznato i snimili seriju koja nema pretjerane veze s ostatkom materijala.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Skoro da je:), a za njega je ispalo da Pedro Pascal većinu vremena samo daje svoj glas, te tu i tamo bude pred kamerom ovisno o kadru, inače je u working from home režimu.:D
|
Glavni glumac u Halo je bas dobar. Kao sto Mar rece iznad, nema emocionalnog plačipičkanja :D :goood:
|
vani prva epka The Walking Dead: The Ones Who Live
jel cemu? TWD sam se uspio natjerat pogledat cijeli nedavno. fear sam uspio doc do kraja s4 i onda delete jer sta je previse je previse brate :D. ove druge spinoffe, prequele, k palce nisam gledao jos. :chears: |
Gyeongseong Creature na Netflixu. Na pola sam druge epizode, zasad neloše, nadam se da neće krenuti nagore (ipak je južnokorejska produkcija, što nosi sa sobom puno nepotrebne drame i sapunice neovisno o tematici).
Ukratko vrti se oko nestalih žena nakon WW2 u Koreji, u pozadini se vrti njihova verzija proljeća i borbe za neovisnost, a po ovome što sam vidio oko glavne radnje, rekao bih da je bazirano na Odredu 731 (Japan, WW2 ... za one koji neznaju apsolutni krvnici, koji su doprinijeli medicini na uštrb tisuće logoraša na kojima su eksperimentirali, Mengele je za njih bio filantrop). Preporuka, barem po prvih epizodu i pola, jedna traje skoro 70 minuta. |
Citiraj:
Punica mi ima isti problem sa istom serijom. Dali slučajno možeš elaborirat? Fala EDIT: nemoraš. Promijeni se jezik u profilu, dobiš veći izbor. Ako se drži na hr, nudi samo stvari s titlovima. Kako Yellowstone nema titlova, ne nudi ga dok je izbornik na hr. |
Never Have I Ever. Ne znam ni kako sam naletio na ovo. Na prvu, nema sanse ni da probam. Ispunjava sve moguce Netlix requirements and beyond. Upravo u ovom beyond je kvaka. Autori su inteligentno prevarili Netflix executives i zapravo perfidno ismijavaju Netflix "vrijednosti". Na samom pocetku, kod promicije veganstva ili vegetarijastva, glavni lik se davi u smoked ribs uz prikladan komentar :D
Edit: Zaboravio sam napisat' da je narator neki bivsi tenisac (John McEnroe) :D |
Citiraj:
|
The Lovers, vrlo dobro, odlicno cak. Englesko/irski humor, doticu se vrlo ozbiljnih (unverzalno lokalnih) tema, izvrsna gluma zenskog lika, muskog malo slabije tj, nije bas najuvjerljivi kao celebrity, ostalo je ok. Jedino kraj je malo onako, iako nije ni to nelose :D Pogotovo sto su ostavili cliffhanger koji opet i ne mora biti.
|
Citiraj:
kasnije krene nizbrdo, ali da se pogledati. |
Netko Shogun gledao?
|
Taman prvu epizodu
Odlicna. |
SHOGUN je fantasticna serija, preporuke!
|
Da li je dostupna ne nekoj od streaming platformi?
|
Disney+
|
Naravno... :)
Zahvaljujem. |
Citiraj:
Potpisujem, druga epizoda je uklonila sve sumnje. Ako imate verziju iz videoteke obratite pažnju na 59min nadalje, vrlo obećavajuće izgleda. |
Jos 4 dana do nove ep kvragu
Od GoTa nisam iscekivao nesto ovako |
O cemu ili kome je ta serija? :D
|
Prve dvije epizode Šoguna su odlične, ma bit će cijela serija odlična. Ne mogu tu faliti.
|
Gledao Shogun, prve dvije. Odlične su, nadam se da će tako i nastaviti. Jedva čekam treću.
|
Shogun serija bude top sigurno :chears:
jel to shogun po istom predlosku ko i ona stara serija s toshiro mifuneom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je to previše za klince. |
Citiraj:
Inace je ekranizacija knjige Jamesa Clavella |
Citiraj:
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |