PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

jed2i 27.01.2012. 21:45

Sile imam neki osjećaj da te dečki malo zajebavaju.... Možda se varam al ono...

SileTzar 27.01.2012. 21:47

Aquila non capit muscas.

Jesi nabavio chest mount za GoPro? Sjeti se napunit kameru :D Ako jesi, to će bit super video, iz te perspektive će bit puno bolji dojam staze.

De5tr0yer 27.01.2012. 21:49

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085902)
Aquila non capit muscas.

No, pa zato te samo ovako prcamo :D

riceburner 27.01.2012. 21:51

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2085795)
Idem i ja , Sile zaboravni još je u šoku kad se zabio u drvo.

Ja i Destro se drajvali po gradu , sreli smo i Sandu , veli da slaže nekog Internsa sa Talasom naprijed , al tek na prolječe da je spremna za vožnju.

edit : Di je najbliži pumptrack nama Zagrepčanima?

imas kod mene motocross stazu...
evo leteci deda :rtfm::fiju:

Pohrani.com
Pohrani.com

SileTzar 27.01.2012. 21:53

Nije loše Deda, to je danas slikano? Čeličiš se? :D

De5tr0yer 27.01.2012. 21:54

Heh, pa to je bilo pred 100 godina kad nisi bil deda.

Pohrani.com

riceburner 27.01.2012. 21:55

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085915)
Nije loše Deda, to je danas slikano? Čeličiš se? :D

edit: (pred)prosle godine, dok jos nisam bil bolestan:nono:

ovo je nekaj tipa NN voznje :D

jed2i 27.01.2012. 22:05

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085902)
Aquila non capit muscas.

Jesi nabavio chest mount za GoPro? Sjeti se napunit kameru :D Ako jesi, to će bit super video, iz te perspektive će bit puno bolji dojam staze.

Naravno da ne lovi muve, al zato slijeće na drveća :)

Jesam chest mount je kod mene, čini se kao super stvar, gorpo je napunjena već :) pripremio sam se bez brige

SileTzar 27.01.2012. 22:32

Možda nisi trebo kupovat, mogo je Destroyer sisičicama stisnut kameru i tak do dolje.
Manboobs FTW!

Al daj stavi neku manju rezoluciju ili neš pa da se ovaj put ne uploada 12 sati. :kafa:

zgmmax 27.01.2012. 22:36

bolje je kada je veca rezolucija :D

Onak mi je previse zrnato, ko da gledam milion zrna rize u boji koji se micu po ekranu.

Lovrix 27.01.2012. 22:37

Sile ja ne mogu vjerovati kakve ti fore imaš , pa koda su spojili Pervana i Knjaza u jednog. Svaka ti čast , ja se na svaki tvoj post strgam.

Destro ideš ti sutra onda? U 9:05 kod sata se vidimo ako ideš.

De5tr0yer 27.01.2012. 22:48

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085956)
Možda nisi trebo kupovat, mogo je Destroyer sisičicama stisnut kameru i tak do dolje.
Manboobs FTW!

Ne bi išlo, previše sala. :D

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2085961)
Sile ja ne mogu vjerovati kakve ti fore imaš , pa koda su spojili Pervana i Knjaza u jednog. Svaka ti čast , ja se na svaki tvoj post strgam.

Nemam pojma.

Lovrix 27.01.2012. 22:52

Dobro javi mi na mob porukom da znam dal da te čekam.

Nik 27.01.2012. 22:53

Glede chest mounta - ne znam, kameru staviti na prsa nikako mi ne odgovara.

Cesto kad padnem pustim se u pad i skotrljam kako bi amortizirao udarac - kamera na prsima se tu nikako ne uklapa.
Ne bojim se za kameru (koja ce nastradati sigurno), vec za rebra i prsni kos ako se padne preko nje.

...ali kut kamere mi je zanimljiv.

jed2i 27.01.2012. 22:56

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085956)
Manboobs FTW!

Al daj stavi neku manju rezoluciju ili neš pa da se ovaj put ne uploada 12 sati. :kafa:

E jbg, koja je svrha kaj sam kupio heroja drugog, nema niže kvalitete :)
720p i 60fps-a i deri
Sad za kaznu ću si dat truda, složit i uploadat tvoj krš u slow-mo :P

Nik - o tome sam i ja razmišljao, kaj ak padnem...pa sam na kraju ipak kupio, malo sam se igrao doma u dvorištu i interesantan je kut kamere, definitivno se stvori bolji osjećaj brzine a mislim i terena nego kad je cam na glavi
Uglavnom, vidjet ćemo sutra

NN Forevaaaaaaaaaa!

Lovrix 27.01.2012. 22:59

Onda Sile i Max u 9:25 kod fontana. Vidimo se , laku noć.

SileTzar 27.01.2012. 22:59

Stavi onda i ono s ceste kad si vozio kraj mene da se vidi kako Shakira mrda bokovima :D

Ali u čemu je problem, u tvojoj brzini uploada ili u ograničenjima jubitoa?

Nik, to mora fakat bit čudan i nadasve nezgodan pad da prsa dotaknu pod.

De5tr0yer 27.01.2012. 23:00

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2085970)
Dobro javi mi na mob porukom da znam dal da te čekam.

Ak me vidiš u 9:05 onda idem, inače ne. :D Nemrem ti poslat poruku ak spavam, kuiš :chears:

Jed2i, ja imam vezu na faksu za upload, ako treba viči. :)

jed2i 27.01.2012. 23:01

U brzini uploada i naravno u Thompson routeru koji smanji upload nakon cca 10-ak minuta uploada...Lagano mi puca kufer od tog routera, mislim da ću kupit neki drugi i stavit ga u bridge

Nik 27.01.2012. 23:21

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2085976)
Nik, to mora fakat bit čudan i nadasve nezgodan pad da prsa dotaknu pod.

Slazem se, al ja sam u 12mj. bas tako zalegao pred sam kraj 20-tke u onom kanalu nkoji je ravan i gdje valjda nitko ziv nije pao osim mene :D. Mislim da si bas ti dojurio kao treci, drugi iza mene je bio Mic (nisam siguran).

Krivim manevrom sam popeo bajk na stijenku kanala i bajk je skliznuo bocno pod mene, ja preko i prsima na brijeg, rolanje lijevo u kanal.
Sve mekano, kao da sam na madrac pao, elegantan pad, ali je ostala lijeva ruka ispod mene i nagnjecio sam rebra.

Rezime:
- prvih par dana sam se tesko dizao iz kreveta, boli ko sam vrag, kako god se okrenem i udahnem, sklekovi ni u ludilu
-7-10 dana ne boli dok se ne napregnem - nisam 20l karnister s vodom mogao podignuti lijevom rukom i odnijeto 10m u podrum vikse a da ne skviknem. Sklekovi - mogu ali uz trpljenje boli (50 kom. sam napumpao :D)
- 15-20 dana - vise-manje sve mogu, ali lagana bol je prisutna, na dao Bog da ponovno padnem na tu stranu :)
- 1 mjesec i dalje - tek tada nestaju svi bolovi i tegobe.

A bezvezan pad...s sto mislis kako bi se proveo s kamerom na prsima - lom ili napuknuce rebara 70% ziher - voznja po Sljemenu - najvjerojatnije tek na proljece.

De5tr0yer 27.01.2012. 23:23

Citiraj:

Autor Nik (Post 2085987)
Slazem se, al ja sam u 12mj. bas tako zalegao pred sam kraj 20-tke u onom kanalu nkoji je ravan i gdje valjda nitko ziv nije pao osim mene :D. Mislim da si bas ti dojurio kao treci, drugi iza mene je bio Mic (nisam siguran).

Krivim manevrom sam popeo bajk na stijenku kanala i bajk je skliznuo bocno pod mene, ja preko i prsima na brijeg, rolanje lijevo u kanal.
Sve mekano, kao da sam na madrac pao, elegantan pad, ali je ostala lijeva ruka ispod mene i nagnjecio sam rebra.

Rezime:
- prvih par dana sam se tesko dizao iz kreveta, boli ko sam vrag, kako god se okrenem i udahnem, sklekovi ni u ludilu
-7-10 dana ne boli dok se ne napregnem - nisam 20l karnister s vodom mogao podignuti lijevom rukom i odnijeto 10m u podrum vikse a da ne skviknem. Sklekovi - mogu ali uz trpljenje boli (50 kom. sam napumpao :D)
- 15-20 dana - vise-manje sve mogu, ali lagana bol je prisutna, na dao Bog da ponovno padnem na tu stranu :)
- 1 mjesec i dalje - tek tada nestaju svi bolovi i tegobe.

A bezvezan pad...s sto mislis kako bi se proveo s kamerom na prsima - lom ili napuknuce rebara 70% ziher - voznja po Sljemenu - najvejrojatnije tek na proljece.

Za sve ostalo tu je masterkard.

Cuky 27.01.2012. 23:47

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 2085877)
U šumi. Di nitko ne vidi. :D

Bilo kad, bilo gdje :D

Lijepo se provedite sutra. Ja cu u nedjelju ic.

Sutra moram kocnicu zadnju slozit.

murina 27.01.2012. 23:49

Nisam se Čuksao ali sam proplakao od hladnoće u 10 min od prijatelja do mene, na bajku naravno

Nik 28.01.2012. 00:05

Ja bas krpam guma za sutra :fiju:
...dobro da sam skuzio.

Cuky 28.01.2012. 00:05

Pogledajte njih kako su se oklopili, a onda za neke od nas kazete da nismo normalni sa zastitnom opremom :D

Sta bi oni tek obukli na sebe da idu niz brdo sa biciklom :D

zgmmax 28.01.2012. 00:35

Jedna za nabrijavanje :D

Nik 28.01.2012. 00:52

Hijao kak volim kad se guma maltene sama od sebe skida i stavlja nazad - ide tak lako s obruca i na obruc da bi se mogla s jednom rukom montirati.

...a kako ne volim kad se ukljuci kompresor kod pumpanja gume u ovako sitne sate i zbudi cjelo susjedstvo :D

Uglavnom, ja sam za sutra spreman, mužikaše sam si poslusal (satro), Black shark je (napokon) letio s prednje gume a zamijenio ga je Albert...meni taj Black shark nikako nije legao, pri vecim brzinama i nagibima u zavojima jedostavno ne drzi kak spada - stalno sam bio nesiguran s tom gumom. Za iza ce biti dobra.

riceburner 28.01.2012. 07:44

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2085961)

ti lovro kad hoces javi se da ti pokazem motocross stazu...:goood:

jed2i 28.01.2012. 08:11

Citiraj:

Autor cuks (Post 2086023)
Pogledajte njih kako su se oklopili, a onda za neke od nas kazete da nismo normalni sa zastitnom opremom :D

Sta bi oni tek obukli na sebe da idu niz brdo sa biciklom :D

Umjesto da skill razvijaju oni se tako oblače....sram ih bilo :lol2:

zgmmax 28.01.2012. 08:18

Zaboravio rec da sam sinoc pogledo Fluidride: ride like a pro :D

Tak da cete na spustu jest moju prasinu :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:19.