PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

De5tr0yer 08.07.2012. 22:33

Ova grma je postala lunapark i zabavna je u tripm :D

Sad skupit muda za dropove ko mic i onda smo baje :p

Shoshy 08.07.2012. 23:05

Muda za dropove i body armor za strsljene. Ujfu

Željac 09.07.2012. 00:38

Mic, uploadam onda tri videića od jučer/ prekjučer !

a nisam dolazio na cugu jer bi došao prekasno, pa reko... neću sad uletavat a i pitanje je dal ste još bili tamo !
:beer:

editiram ovaj post sa linkom za download.

neeego, gore će biti sranja sa stršljenima jer ih ima jako puno. destro i ja smo ih davno čuli dolje na livadi, ali su sad gore kod vidikovca i siguran sam da će biti sranja s njima.
brdo ljudi prolazi onuda, a oni su se nastanili u barem tri drveta gore... i to baš na samom prolazu u/ na staze.

EDIT:
link za download letećeg mica

murina 09.07.2012. 00:50

:grrr: you bastards!

the55mic 09.07.2012. 07:38

Citiraj:

Autor Željac (Post 2197464)
Mic, uploadam onda tri videića od jučer/ prekjučer !

a nisam dolazio na cugu jer bi došao prekasno, pa reko... neću sad uletavat a i pitanje je dal ste još bili tamo !

editiram ovaj post sa linkom za download.

neeego, gore će biti sranja sa stršljenima jer ih ima jako puno. destro i ja smo ih davno čuli dolje na livadi, ali su sad gore kod vidikovca i siguran sam da će biti sranja s njima.
brdo ljudi prolazi onuda, a oni su se nastanili u barem tri drveta gore... i to baš na samom prolazu u/ na staze.

EDIT:
link za download letećeg mica

Fala željac :beer:
A mogo si doć, bili smo skoro do 11...
Apropo stršljena, ima ih gore u ziher 7-8 stabala, no sva ta sa rupama od stršljena su označena crvenim sprejem nekim, tak da budu ih vjerojatno rešili :zdero2::chears:

Nik 09.07.2012. 08:06

Eto ja sam jucer s ranojutarnjom ekipom pohodio Sljeme i posto je Skuli imao defekt izgubili smo nesto vremena, a ja sam imao dogovor, pa zbog toga nisam uopce odmarao vec pravac Cinovnicka i spust po Zagrebackom putu, oliti stazi br. 39.

Nikad bolje i fluidnije nisam odvozio stazu, valjda jer su misici ostali pregrijani :D, pri dnu me cekala zena s prijevozom i pravac festa - cekala me pune tri minute, i prvo pitanje koje je postavila je - Jesi li ti to tako znojan (cijedilo se s mene, kao da me netko hamperom vode zalio).

Ovaj puta sam (napokon) ponio kameru i sve snimio, tako da se lijepo moze vidjetu ruta, IMHO, meni mozda i najljepsa singlica na Sljemenu (ona koja uz potok prolazi preko izletista Srnec).

http://youtu.be/YQ3SITJE37A

2 die 4 09.07.2012. 09:52

Odlično Nik, odlično.

hostler 09.07.2012. 11:01

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2197361)
Jel netko sutra možda za noćnu ?

jesam ja...ako si za možemo odraditi danas jednu ( 9.7.2012)..meni bi pasao polazako oko 6 ili da se nađemo oko 7 kod tunela...

moj br 095 511 23 10 ( imam viber i whats up pa možeš i tako slati sms)..
lp

Nik 09.07.2012. 11:28

Ako se dogovorite za voznju napisite na forumu vrijeme kod tunela, mogao bi se i ja ubaciti u kombinaciju.

riceburner 09.07.2012. 11:30

bijah jucer u lukovdolu, ali sam isao preko lukovdolske drage i okolnih sela, ruta za preporuku... u lukovdolu ispod crkve ima friske ledene vode za natocit...

Pohrani.com

hostler 09.07.2012. 11:41

Citiraj:

Autor Nik (Post 2197587)
Ako se dogovorite za voznju napisite na forumu vrijeme kod tunela, mogao bi se i ja ubaciti u kombinaciju.

čekam kolegu Vucu da se javi - staviti ćemo na forum u slučaju dogovora.

llp

zgmmax 09.07.2012. 11:44

Danas necu moc na nocnu voznju ali sutra/prekosutra mogu pa ak ce netko biti za, neka se ajvi ili suti zauvijek :)

Vuco 09.07.2012. 13:44

Meni je sad uletilo da prodam mob poslije posla, a s obzirom da nemam baš zainteresiranih previše, vjerojatno ću to ići obaviti.

Još ću javiti ovdje ili nekome od Vas (Nik ili Hostler).

Shoshy 09.07.2012. 14:50

Oce netko danas opet na grmu? oko 5-6 kad malo zahladi, napravit par krugova, poskakutati i tak...

De5tr0yer 09.07.2012. 15:08

Ja se sigurno odjavljujem danas, idem zaradit pinku :D

Shoshy 09.07.2012. 16:02

Ak je jos neko za grmu, adaksinjo i ja se nalazimo u 6 kod klupica. Ja sad idem na cevape jer sam si sjebo rucak -.-

Vuco 09.07.2012. 17:10

Ja cu danas vjerojatno kasnije gore. Tak da ako vec niste otisli, gibajte bez mene.

Nik 09.07.2012. 17:41

Kad kasnije, ja jos impregniram zidove po kuci...bas je zabavno :D?

Na nocnu se slobodno moze krenuti u 7:30-20h pa na dalje, prije mi nema smisla.
Javi mi na mob kad ides pa ako stignem pridruzim se, dosta mi je isparavanja ove kemije koju udisem na +40C

Vuco 09.07.2012. 18:29

Sad sam mislio za par minuta krenut se spremat, znači nekih pol 8, 15 do 8 tunel bi bio valjda.

Javi do tad na mob dal da te čekam.

Nik 09.07.2012. 18:57

Taman zavrsio, u 19:45 sam na tunelu.

Renesis 09.07.2012. 21:39

sutra predvecer?

borny 09.07.2012. 22:49

Prije 10ak min Passat naletio na biciklista kod Garden Malla. Čuo sam prilično jak udarac, a kasnije vidio da je izbijen zadnji kotač iz rame.
Dečko izgleda ok, a kolko sam skužio, on je i krivac.
Ne znam da li se vozio po cesti ili je prelazio, ali što god da je od toga, kriv je.
20m iza je zebra, a na rizolu biciklistička staza.
Sad je tu policija, hitna, milijun ljudi, auti usporavaju da vide...

Nik 09.07.2012. 23:06

Vuco i ja otpicili nocni spust po 9tki...bas je dobro legao, vrhunska voznja.

Od Crnomerca do Dubrave nisam nigdje stao, naravno napravio sam milion prekrasaja, ali skinuo sam rekord - 20 min. s ovim mojim traktorom :D

Na trgu je inace neki biciklisticki dogadjaj 20-30 cestovnjaka, pratnja policije, publika. Zna li netko sto je to?

I da, danas je bila noc za podizanje granja (x1) i kamenja (x3), sva 4 dodira s potkoljenicom se jako dobro vide, a dva su malo jaca...Onyxov urok nikako da se skine ;)

Jakesevic 09.07.2012. 23:08

Jel netko sutra za grmu?
I da,ako ima studenata a i onih koji to nisu da znaju ima li kakav dobar posao preko SC-a nek a javi!

Shoshy 09.07.2012. 23:41

Citiraj:

Autor Jakesevic (Post 2197953)
Jel netko sutra za grmu?
I da,ako ima studenata a i onih koji to nisu da znaju ima li kakav dobar posao preko SC-a nek a javi!

Di si bio zadnja 2 dana? :D
Ja sam preksutra na Grmi popodne, ak se ne zaletim na Sljeme prije toga

borny 10.07.2012. 00:01

Curin rođndan se bliži i izbor je na ovih đest bicikala:

GT Laguna '12
Haro Flightline One
Raleigh Eva 3.0
Fuji Dynamite 2.0
Trek Skye
Norco Storm

Navedeni zadovoljavaju više manje sve kriterije koje sam zadao, a sad bih molio znalce da prokomentiraju koji bi bio najbolji.
Ono što ne znam kakav je položaj sjedenja na ovima? Bitno je da nije "spigana" za volanom i da je sic udoban...

Željac 10.07.2012. 00:02

Citiraj:

Autor Nik (Post 2197950)
Od Crnomerca do Dubrave - 20 min.

:wtf2:

a ja mislio da je 18 min od stenjevca- vrapča do trga brzo :D :D

:roller:

svaka čast ! to vrijeme bi se teško i autom skinulo :D
:chears:

Vuco 10.07.2012. 00:03

Super vožnja danas. Bez napetih situacija i ipak malo sporije nego inače, ali užitak ogroman. Staza super, vrijeme super, sreli hostlera gore sa curom i vidjeli smo mu suzu što nije s nama išao.

Na izvoru nakapali vodu koja je Bog-Isus-vrh ! Ali mislim da na Tigrovom oku jače teče.

Možda ću i sutra navečer lagano gore. Ali otom-potom...

Flayer 10.07.2012. 00:47

Citiraj:

Autor Nik (Post 2197950)
Onyxov urok nikako da se skine ;)

You don't say...buahahahah :fiju:

Nik 10.07.2012. 00:48

Inace lukavi Vuco pusti mene prvog, a nije da se bas razumijem u tu stazu i jos je mrak, pa sam fulao u par navrata put i skoro upao i jarak za polaganje kablova - malo je falilo. Samo odjedanput gledam di sam, skroz nepoznata staza, a Vuco svijetli u daljini desno D
...al´ sam zato osim granja i kamenja dizao prasinu pa nek se snadje iza mene ;)

Citiraj:

Autor Željac (Post 2197997)
:wtf2:
a ja mislio da je 18 min od stenjevca- vrapča do trga brzo :D :D

:roller:

svaka čast ! to vrijeme bi se teško i autom skinulo :D
:chears:

Ma nije problem, samo odrzavas brzinu 25-28 km/h i molis se da te ne zahvati koji crveni semafor.
- na trgu sam bio za 7 min.
- Dinamov stadion 16 min
- Okretiste u Dubravi 20min
- dvoriste 24min

Obicno mi treba 23-24min do okretista u Dubravi, veceras se bas fino poklopilo, ili zeleno ili crveno a nema auta.

Citiraj:

Autor Onyx (Post 2198013)
You don't say...buahahahah :fiju:

Cini mi se da Hans Dampf dize puno vise granje i kamenje od Alberta, frca to na sve strane, od potkoljenice, okvira do praznog prostora...ali frca opako, s drugom gumom naprijed ni priblizno.

Speedbreaker 10.07.2012. 01:12

Citiraj:

Autor borny (Post 2197998)

GT Laguna '12
Haro Flightline One
Raleigh Eva 3.0
Fuji Dynamite 2.0
Trek Skye
Norco Storm

Navedeni zadovoljavaju više manje sve kriterije koje sam zadao, a sad bih molio znalce da prokomentiraju koji bi bio najbolji.
Ono što ne znam kakav je položaj sjedenja na ovima? Bitno je da nije "spigana" za volanom i da je sic udoban...

Svi su ti bicikli isti otprilike, ništa ne odskače od opreme na njima.
Ja bi reko da uzme onaj koji joj se najviše sviđa i na kojem joj paše geometrija jer je to svakome drugačije.Morat će sjest na njega barem.

btw. kaj se desilo sa onom crnom abit aw9d-max kaj smo se izmjenjivali, jel idalje kod tebe? :D

hash 10.07.2012. 03:12

Citiraj:

Autor Nik (Post 2197950)
listicki dogadjaj 20-30 cestovnjaka, pratnja policije, publika. Zna li netko sto je to?

Skupina ludjaka ide iz Iloka preko Crikvenice u Dubrovnik u 77h :D

Svaka cast.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=698520

borny 10.07.2012. 07:54

Citiraj:

Autor Speedbreaker (Post 2198017)
Svi su ti bicikli isti otprilike, ništa ne odskače od opreme na njima.
Ja bi reko da uzme onaj koji joj se najviše sviđa i na kojem joj paše geometrija jer je to svakome drugačije.Morat će sjest na njega barem.

btw. kaj se desilo sa onom crnom abit aw9d-max kaj smo se izmjenjivali, jel idalje kod tebe? :D

A htjeli bismo je iznenaditi jer uopće ne očekuje takav poklon.

Abitica davno prodana, više se ni ne sjećam gdje je završila. Čudo od ploče :goood:

hostler 10.07.2012. 08:49

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2198000)
Super vožnja danas. Bez napetih situacija i ipak malo sporije nego inače, ali užitak ogroman. Staza super, vrijeme super, sreli hostlera gore sa curom i vidjeli smo mu suzu što nije s nama išao.

Na izvoru nakapali vodu koja je Bog-Isus-vrh ! Ali mislim da na Tigrovom oku jače teče.

Možda ću i sutra navečer lagano gore. Ali otom-potom...

ni neznaš kolko si blizu istine, ako nekaj ne volim onda je to hodanje :...a jos vise ne volim biti doma...
solo mi se nije islo...
next time !!

Lovrix 10.07.2012. 09:10

Citiraj:

Autor Nik (Post 2197950)
Od Crnomerca do Dubrave nisam nigdje stao, naravno napravio sam milion prekrasaja, ali skinuo sam rekord - 20 min. s ovim mojim traktorom :D

Hehe , meni je 27 minuta od groblja Markuševačkog do Vrapča. 1 crveno svijetlo mi je bilo , inače stalno po pruzi cca 30 prosjek. Do okretišta mi je trebalo nekih 4min , a od Črnomerca do doma 6. Znači Črnomerec-Dubrava = 17min :D
Al dobro , ja nisam imao nikakvu opremu na sebi i imam puno tanašnije gume. Za ove naše predivne ceste dobro dođe fulka :D

Oporavilo mi se koljeno , pa ako je netko sutra ujutro il popodne za neku vožnju , može i ostale dane ofc.

Renesis 10.07.2012. 09:53

ja i dalje trazim nekoga za veceras oko 7. kasnije bas ne mogu, nemam bateriju za lampu :)

SileTzar 10.07.2012. 10:17

Imam ti ja jednu svježe napunjenu 18650 bateriju u ruksaku sa sobom, ako se krećeš oko FER-a javi se, na poslu sam do 5 pa ti mogu dofurat tu negdje u blizinu. Pa nemaš brige, iako ne jebe tebe mrak previše ak ideš s bljeskalicom dolje.

Nik 10.07.2012. 18:47

Sutra, SRI tunel 17:30

Sanda, Skuli i ja se dogovorili za voznju pa ako netko jos navrati dobrodosao je.

Njusskallo 10.07.2012. 21:26

Citiraj:

Autor borny (Post 2197998)

GT Laguna '12
Haro Flightline One
Raleigh Eva 3.0
Fuji Dynamite 2.0
Trek Skye
Norco Storm

Moja cura je prije cca mjesec dana kupila Trek 820 i to muškog XD ... oduševljena je njime, kako izgledom tako i s udobnosti .. da budem iskren i ja sam ostao šokiran kako bic ima ugodan sic

mislim da je uzela u golf aurori (duga resa) za 2100kn

Lovrix 10.07.2012. 21:27

Kaj je Sanda složila Intensa ili i dalje ima onog Epica starog?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07.