![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao sam prvu sezonu terminatora i onda se ususkao u krevet. -"Spavas li?" -"Ostavi me na miru, imao sam sjeban dan, poslije sam gledao neku seriju sto godinama ceka na red, da malo misli skrenem sa sranja i sad mi se spava!" -"Ako se prilikom putovanja kroz vrijeme uvijek pojave na istome mjestu, znaci li to da je Zemlja u sredistu svemira?" -(oci sirom otvorene) Kada se te neke serije i filmovi gledaju u sadasnjem vremenu, sada i nisu tako lose, moze proci. |
Kratko pitanje.
Kolegica nema Yellowstone na Netflixu, ja imam. Zašto? |
Gender discrimination? :D
Edit: Jel' cemu kolegica? :D Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ona ne nalazi ni u searchu ni nigdje. Isto TV. Samo me zanima jel ima razlike između Plana plaćanja? Ja imam Premium, ona ima Standard. Ali nigdje ne vidim ikakve razlike u sadržaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima Netflix na hrvatskom jeziku... I to bi mogao biti problem. Citiraj:
|
ali joj nije tata.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kolko vidim Yellowstone je dodan, samo prve dvije sezone ali samo uz ENG titl, ako ti je sučelje na HR nece ga prikazat
|
Citiraj:
Do jezika je. |
Citiraj:
|
Pošto smo i žena i ja fanovi Money Heista (prve 2 sezone), nastavili s Berlinom jučer, lupili 4 epizode u komadu.
Ono, nije na razini prve 2 sezone MH-a, ali nije za baciti. Gledljivo. |
nekako mi je berlin previse u ljubavnu dramu otisao. bio je ok za pogledat al nisam imao onaj hype kao s money heistom.
|
Citiraj:
Puno drame i nabacanih nepotrebnih scena, ali gledljivo. |
Gledam drugu sezonu SCC i pitam se zasto se terminatorica Kameron onakvim pogledom zagledala u Dzona, nakon sto je izgubio junf s onom sajko plavusom?! Neke scene su super, a neke ispodprosjecne. Ali kakvo je sad, ajd moze proci.
|
Dr Death
obje sezone odlicne preporuka od mene 7 ocjena |
Vortex
Francuska kriminialistička sf serija, 6 epizoda i moram priznati da sam ugodno iznenađen..slučajno kliknuo na nju na Netflixu i u šubu pogledao sve bez stajanja |
Odgledali smo doma prvu sezonu Reachera.
Neznam...očekivao sam Punishera, dobio vikinga s metlom u guzici. Odgledat ćemo drugu sezonu, možda kaj poprave. |
Fargo , 5 sezona
svaka preporuka |
True detective
Loše gore od 3 sezone,šta ih vise rade sve su gore The masters of air ni prdi ni smrdi izbor glumaca je katastrofa Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
True Detective S04 - ostaju još dvije epizode do kraja.
Serija naginje više nekom horror stilu nego klasično detektivsko istraživanje, not my tea cup :kafa: Nije spojler, nego opažanje možda nekoga to privuče... |
U videotekama se pojavio Halo S02
|
Jel netko gledao 30 novčića. Kakvi su dojmovi?
|
Odgledao Hello Ladies
https://m.imdb.com/title/tt2378794/ Jako sobro, odgovara ocjeni na imdb. Solidna osmica, preporučam |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |