![]() |
True Detective 4. sezona ep. 2
U rangu kvalitetnog filma, dijalozi su životni, likovi su uvjerljivi a radnja je napeta i zanimljiva. Baš me zanima kak bu se ovo otpetljalo. |
Fosterica se i sa 61 god praši na televizor, pohvalno
|
|
Ali je zato Fargo s05 iznad mojih očekivanja, bez potrebe da pokušavam ocijeniti četvrtu šesnaestinu treće epizode i sl.
Nakon 4. sezone koju sam odlučio preskočiti usred prve epizode, ovo sam s guštom bingao. |
Citiraj:
Opće je poznato da kao kritičar ne smiješ posrati ništa što ima woke-a pa ne čudi dobra ocjena. S druge strane user score može biti loše radi review bombanja zbog woke-a.. e sad, kome vjerovati :roller: |
Gledam Person of Interest na HBO Max.
Baš je zabavna serija. Mislim da je ovo tip serije koji će ti se ili svidjeti ili ćeš je odmah obrisati. |
Misliš na Person of Interest? Jedna od najboljih serija uopće. Tako simpatična kolekcija likova, podsjeća me na Fringe bez čudovišta.
|
Gledao koliko sam ulovio na jednom od naših televizija prije par godina. Mislim na POI.
|
nitko ne spominje Reacher S02? cudno.. :)
ekvivalent prvoj sezoni, mozda malo "up the stakes, up the game" tip sezone ali dobra za pogledati. za trecu sezonu vec odabrana knjiga po kojoj ce se snimati |
apsolutno odlična serija.
definitivno pogledati. |
Citiraj:
|
|
Odlično spoilano, srića pa sam već fargo pogleda.
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Heh, nije ni čudo da ljudi ne koriste spoiler funkcionalnost |
Nisam ni znao da je Fargo dosao do 5. sezone damn. Bar imam sto gledat
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
jesi pogledo do kraja? ima proper ending/conclusion?
fala. |
Masters of Air prve dvije epizode u videotekama u 4K DV
|
Citiraj:
|
ajd javi pliz kad zavrsis.
edit: @PR3DA70R, zahvaljujem |
Citiraj:
Sto mu gromova iz vedra neba, otkud ovi doletješe? Svi pravi muži pravac u videoteku, visoka očekivanja dozvoljena! Over and out! |
Ne znam na koju temu pitati, pa ću ovdje: Gleda li tko serije na HRTi? Gledam krimi serije na laptopu prije spavanja i od prije nekoliko dana mi stranica više ne radi. Na stolnom radi normalno. Izbacuje ovu grešku: "Došlo je do greške prilikom reprodukcije sadržaja. Molimo provjerite propusnost internetske veze te koristite li zadnju dostupnu verziju internet preglednika. Ukoliko je sadržaj i nakon toga nedostupan, kontaktirajte korisničku podršku."
Laptop je Microsoft surface book 2 sa win 11, koristim Edge. Radilo je normalno do prije par dana, ima ko ideju šta bi moglo biti prije nego kontaktiram korisničku podršku? :( |
Citiraj:
Meni sve u svemu super serija za odgledati. |
Citiraj:
Meni se to znalo dogoditi. Tipa želim pustiti epizodu i to mi izbaci i samo krene na drugu epizodu. I onda se ručno vratim na tu koju sam htio gledati. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Događalo mi se i to često, pa sam vraćao, premotavao.. tlaka :D Često me mučio i buffering, pa bloka i krene na sljedeću epizodu. Mislio sam da je možda do wi-fi signala koji mi je u sobi slabiji (3 od 4 crtice) ali nije. Sad uopće ne radi ni live televizija (koja je inače radila puno bolje od serija, bez ikakvih problema), a kod serija je totalna šteta. Nekima uopće ne vidim epizode, a one kojima vidim izbacuje onu gore grešku. Sad mi je palo na pamet da možda obrišem cookies, ako je to još uopće aktualan način rješavanja problema, nisam brisao valjda 5 godina ako ne i duže :D
edit: nije pomoglo :D |
Citiraj:
Gluma i sitni detalji su top, odlično očaravaju strah i što je ta ekipa prolazila. So far so good... Treća epizoda je vani za tjedan dana. Preporuka. :goood: |
Grozota.
Citiraj:
|
True detective i dalje odličan
|
Citiraj:
Recimo meni na Chromu zadnji update neće da radi ali zato radi u Vivaldiju. Linux Debian 12. Isto tako gledam te krimi serije na HRTi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |