![]() |
Citiraj:
Ponavljam (MIUI 8): 3 prsta odozgo prema dolje. Ako ti se javi poruka da li zelis ukljuciti "3-finger screenshoot" samo stavi na kvacicu "don't show this again" i pritisni "cancel". Poslije toga 3-finger swipe za podesit homescreen radi bez problema. |
Znači nije sigurno da prolaze?
|
Citati sa razumijevanjem :D
Xiaomi sa Goldwaya dolaze bez dodatnih davanja ako se naruce preko DHL-a. Potvrdjujem iz prve ruke |
Pitanjce, gledam note 4x, i vidim da je 3gb verzija sa 32gb rom masovno jeftinija.. Na koji mobitel da idem? 4gb 64 ili 3gb 32 rom verziju i koja je razlika? cini mi se 3gb rama dosta i 32 gb rama mi je isto tako dovoljno.
ILI neki drugi i zasto? Dal ima razlike u brzini? |
Ja imam Note 3 sa 3/32 i 3gb rama je sasvim dovoljno za sada. Za internu te i tako briga jer ima microsd slot.
Mada ako planiraš vrtit viber, whatsapp, facebook i facebook messenger možda radije da ideš na 4gb, ja koristim recimo samo viber a znam da facebook i njegov messenger žderu ram ko blesavi. Kolika je razlika u cijeni? |
Nije sad neka velika razlika, radi se o 50-60 eura na vecini stranica, kako koja. Nije puno al nije ni zanemarivo :D no ako je tako budem isao na 4gb verziju. Mozda jos proucim mi5, al jebote ima ih toliko mi5x mi5s da ne znas koji da gledas..
|
Eto jos jednog pitanja: pa di naruciti taj redmi note 4x 4/64? Gledam honorbuy ima samo 3/32 verziju, goldway ima samo plavi. Svi drze onu neku mediatek verziju koja nema snapdragon procesor a to necu.
Zna neko neku stranicu di bi si mogao pogledat? |
Gdje je nestala tema o Goldway prodavaču?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286762 koji je bio zaključak |
Hmm, odakle Xiaomi tema u podforumu "Iskustva sa IT trgovinama" ?
|
Radi se na tome da se vrati u svoje prirodno stanište :) merđing je prošao po zlu :D
|
meni je neki dan sa Goldway uredno stigao Redmi 4x 3/32.plaćen 895kn u što je uključena DHL dostava.i ništa drugo nisam platio.stigao za 12 dana.naručen je i Redmi Note 4X 3/16 za 930kn.....
|
Kak si ga uspio dobit za toliko, meni pokazuje 150 eura cca sa shippingom DHL?
edit: jesi uzimao 5" verziju? |
Rozi je puno jeftiniji od crne 4x, bas glupo...
|
Nije, ponuda i potražnja, a treba sve prodat.
|
Citiraj:
uglavnom sad je najbolje vrijeme kupovine jer će navodno poskupit. |
Citiraj:
|
Da, ja uzeo prošli tjedan dok je dolar bio 6,18 sad je opet na 6,26...
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Steta kaj honor buy nema Redmi note 4x 4/64gb sa snapdragon processorom odmah bi narucio. Imaju samo 3/32gb verziju. Koji jos shop znate a da shipa iz europe?
|
Pa ja sam upravo taj (crni 4/64GB) naručio s Goldwaya prije koji tjedan, cca 1.250 kn, a pogledaj i na Geekbuyingu iz Italije ili DE...
Bit ce da sam slijep, jer ja ne vidim na goldwayu crni 4/64GB sa snapdragon processorom. Ima samo verzija s mediatek processorom.
Nista idem vidjet na geekbuying |
sad su spustili cijenu za rozi Redmi 4X 3/32.izađe oko 870kn ako računam tečaj 6,3.ali je rasprodan naravno...:hitthewal:
|
Da, izgleda da svugdje samo crni s MTK iz EU, jedino plavog SD ima...
Ekipa Hvaaalaaa vam do NeBa!!! Vec sam ispizdio na zivce bio.. Inace ako ga ne zakljucam i drzim u ruci obavezno mi nekog nazove..
|
Citiraj:
|
Morat cu na 3/32gb verziju jer eto 4/64 jednostavno - nema. Ima plavi i rozi, a to necu. Isto tako ima 4/64 ali mediatek procesor koji isto tako - necu :D Jesam izbirljiv ko kakva zenska... haha, al nema do snapdragona.
|
MTK je rastrošniji i više se grije.SD625 je zakon u srednjoj klasi...
|
Citiraj:
Ma bit ce to oke. |
boooo xiaomi, 2 tjedna nakon isteka garancije poceo se telefon restartat, pa sad prije nego sto napravim full restore sa originalnim romom, mozda je netko imao slicno iskustvo. znaci telefon radi normalno pod stresom u igrama, kod bilo cega dok god je ekran upaljen. cim ode u standby sa ekranim ugasenim, onda random reboota...nema pravila tu. i to soft reboota tako da sve ostane loadano ko i prije...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
A da ga ne zeza neka aplikacija?
Da budes siguran sto je, napravi factory reset pa vidi onda |
wipe dalvik i cache nije pomoglo
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kontaktiraj podr... a da... sorry... nevermind... :p
Da otkloniš softverski dio, flešaj neki drugi FW. Ako krene kenjavit i na njemu, matična samo što nije bacila kašiku. A onda... znaš i sam. Mi Max2 je vani :D |
evo prestalo samo od sebe...nakon vajpanja cachea je jos jednom se rebootao i sad od jucer u 7-8 vise niti jednom...go figure
edit: jos uvijek niti jednom... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Dosao mi je note 4x - uzeo preko gearbesta cca 130 eura + 30 customs ispalo me ko da sam uzeo od goldwaya bez customsa.. Ako nista, sad znamo kak ide.
Narucio sa expedited shippingom 19.09. a bio je poslan 20.09. Danas dosao k meni u Dublin.. Jos ne vjerujem kaj vidim ali je tako.. https://content.screencast.com/users...09-21_1559.png |
I jel ti je dosta 3gb rama? Vjerujem da je...
|
Kaj su Customsi? Koji model ram/rom?
|
Citiraj:
|
Ma dovoljno mi je. Do sad sam bio na lg g2 - sluzio me dobro i letio je i taj za moje potrebe. Ovaj sa 3gb leti. Zadovoljan sam za sad.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk |
Uzeo Redmi 4x s Geeka, Global verzija, crni, 960kn. Sve ok radi.
|
Jel ima netko Mi5X 4/32? Naručio jedan sa goldwaya pa ne znam s kojim ROM-om dolazi...kakvi su dojmovi?
|
Ima li tko Mi6? Kakvi su vam dojmovi i da li bi ga preporučili pored najnovijih flagshipova?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |