![]() |
Pa sto nije to svagdje i u obicnim ducanima koji su Google zastupnici.
|
Citiraj:
Poslano sa mog Pixel 7 koristeći Tapatalk |
Ako ja platim sa svojom karticom, a adresa je nekog u DE, na koga će glasiti račun? Pogotovo što Google account glasi na mene.
|
|
Citiraj:
Za slušalice ja sam predao zahtjev na svoje ime, a adresa je u DE od frenda. Poslano sa mog Pixel 7 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
To bi bilo svjeCki. |
Išao sam provjeriti jesu li omogućili 5G na Android 14 i spojio se (A1, 7Pro). Ima netko da potvrdi?
|
Meni ne radi 5G. Spaja me na 4G.
Pixel 7 Pro, HT i A1 sim |
Citiraj:
Trenutno sam na beta buildu U1B2.230922.006 jer sam isprobavao nešto prije nego mi P8 stigne. |
Sumnjam da bi 5G procurio ispod radara, govorimo o potpuno novoj regiji gdje je google prvi put upalio podrsku za svoje telefone hmmm
|
Android 14 ima iste identicne security probleme kao i 13. Ja ne razumijem koji je njima k.
Dodat cu ovoj listi i nemogucnost ukljucivanja "auto-confirm unlock" opcije ako vam je PIN kraci od 6 brojeva. Sta, ako imam PIN od 4 broja, nije mi tesko stisnuti enter. Necu ni spominjati mogucnost koristenja random PIN tipkovnice. Citiraj:
|
Citiraj:
Nevezano je uz launcher, koristim Novu.
|
Ja ne kužim widget at a glance, kad onaj po defaultu ne možeš maknuti, ili ja nisam skužio. Osim naravno drugog launchera.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk |
At a glance na stock launceru je fancy naziv za clock/weather widget kojeg ne mozes maknuti.
Na custom launcheru ti se nece pokazivati. Postoji i widget koji se isto zove, a kojeg mozes rucno dodati (onaj ovalni datum+prognoza) na stock ili custom launcher. Izgleda da je na A14 ispravljen bug kada se koristi face based screen auto-rotate. Na A13 mi je uvijek rotirao ekran kada legnem iako drzim mob u portraitu. |
Google Pixel se od 2016. do danas prodao u skoro 40 milijuna primjeraka, a prošle godine se prodalo 10 milijuna primjeraka
https://9to5google.com/2023/10/07/go...ipments-total/ |
Prvi ciklus na A14 i mogu reci - baterija je ozivjela naspram A13. Tocno ono sto su komentirali za A14 betu, nesto su napravili i autonomija je maltene kao i nekad. Nisam radio ni factory reset, samo OTA update, reboot i to je to.
Ovaj mjesec budem testirao i finalno odlucio - zamrznuti mob na trenutnoj verziji i ugasiti updateove ili se vratiti na neki jan ili feb 2023 update i zamrznuti mob. Ti novi updateovi mi i ovako ne znace previse u zivotu, samo neizvjesnost da ce nesto uhebati. |
Ja sam oduševljen. Nešto duže traje baterija.
|
realno, radi mi isto kao i A13, uopće nema razlike u ičemu.
Dobro da su ovo najavili kao novi OS :D |
Citiraj:
Ja sam isto osjetio da baterija traje duže i ne zagrijava se mob više tolko.
|
Uglavnom, sigurno je za nadogradnju, nema nuspojava? :)
|
Citiraj:
|
Ja sam planirao odgoditi update na 14 koliko god mogu i citati iskustva. Na kraju rekao kgj, updejtat cu bez factory reseta i ako ne bude valjalo, idem roll back i aj bok. Imao sam srece valjda, a i da nisam, svakako sam planirao roll back.
Nista neces izgubiti ako pricekas mjesec-dva. A14 bi se realno trebao zvati 13.1. |
Citiraj:
Imas vise boja i emojija, obavezno upgradeaj. |
Prime dayzZz, cijene pixel 7 familije nešto niže, ali kome nije pritisak, treba čekati još black friday i cyber week. Nakon toga treba računati s RRP cijenama sve do 2024.
Još uvijek daleko najbolja ponuda ove godine bila 7a i buds pro kombinacija. Ili je bilo na launchu uz gwatch. Ne znam više:D |
Launch sa satom je bila bolja kombinacija. Jedini bed je što sat radi samo sa Pixelima.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Stigao Pixel 8 Pro i sat na mailbox rano ujutro danas. Valjda ce petak/ponedjeljak biti dostavljen.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znaci to prolazi, interesantno. Hvala na infu 👍
|
Citiraj:
Kad je direktna pomocija na googlu, salju sve zapakirano zajedno, u mojem slucaju mobitel, sat i maska doslo u jednom paketu. |
https://www.youtube.com/watch?v=4T-EheAESUQ
Evo barba napravio mali review Pixela: U suštini, stvari koje su bolje: - Ekran - haptic feedback - zvučnici - ultrawide kamera - video Ovo ostalo je više manje isto. Po meni definitivno nije vrijedno upgradea sa sedmice. |
Evo zašto je Goolge odlučio da će imati dijelove za P8 7g.
https://www.gsmarena.com/california_...news-60182.php |
Citiraj:
|
Pravo je pitanje je li fp senzor i dalje jednako los i osjetljiv na svaki klinac :)
|
Recenzija o Google Pixel 8/Pixel 8 Pro
|
@lanoki
Je li bilo problema obzirom da pošiljka prelazi vrijednost od 1.000 EUR što treba prijaviti Mailboxu? |
Citiraj:
Edit: sad sam proucio na mailboxu, mislim da se to više odnosi na osiguranje u slučaju nezgode ili nestanka tijekom slanja. GSL osigura do 1000, UPS do 500. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |