![]() |
Ajmo se samo sloziti da se po ovom pitanju nikako ne slazemo ;)
|
Opet.
|
Citiraj:
No ovo što si naveo o izboru predsjednika i parama (perez), možda griješim no ne znam je li moguće da se u Barci dogodi tako nešto. A kad se vratimo silnim milijunima, čak je i na tom polju perez popušio jer je Barca za cijenu Balea i Hamesa uzela Neymara i Suareza. Jednostavno, neusporedivo bolja kupnja jer Messi je kao najbolji aktivni igrač do jučer bio 3. strijelac ekipe. |
Perez nije popušio nego Real, u kvaliteti igraca je ali sto se tice para sve je on to vratio i lijepo zaradio, zaboli njega.
|
Citiraj:
Po meni ,nema Real neke opcije više.Promjeniti glavninu momčadi,Pereza i Zidana.Dopeljati Ranierija,koji je jedini od boljih trenera dostupan.Prodati Ramosa,Pepea,Marcela,Danila,Kroosa,Kovu,Ronalda,Isca,Hamesa,Benzemu,i od tih masnih novaca složiti novu momčad,gladnu i najbitnije bržu! Moje želje su Dibala,Vidal,Stones,Kane ili Vardy,može i Pogba.Uglavnom brzi igraći!Hazard nam ne treba ,opet greška u koracima,prespor je! |
Na kraju jel bale dobra kupnja ili nije?? I real i je ovakav kakav je radi tog kupovanja ko da igraju football manager... Prodat cilu momčad i kupit cilu novu?? To je recept? Misliš da je to dovoljno za titulu? Možda nakon dvi tri godine te ekipe na okupu.. Ovako zbrda zdola mogu se borit za opstanak bez obzira na vardye, pogbe i ostale tvoje želje i pozdrave!
|
Neymar i Bale su razlika nebo i zemlja, isto tako Suarez i Benzema. James ne vrijedi ni polovicu para.
Emil pretjeruje, obrana je ok samo treba neka zamjena za Marcela jer je cesto ozlijeden. Vezu treba mijenjat osim Modrica, treba neki pravi defanzivni veznjak. Iako bi svu trojicu, nekog od Benz, Bale-a ili Ronalda treba potjerat. Realu trebaju krila, prava brza krila (Di Maria) a ne nekavi spori tehnicari kao sto su Isco i James, ja uopce ne vidim smisao takvog tipa igraca. |
Citiraj:
Bolje cekati i tri godine nego vječno! Bale je top klasa ,ali da igra na svojoj poziciji.Koji Neymar? Za Suareza se slazem!p Hames ima mozda najbolji šut na svijetu,ali ostalo jao! 15 do 2,Totenham-Arsenal! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mirko,obrana je u redu?Jel ti gledaš tekme?Pa obrana je najlošija u Ligi,po meni amaterska.Treba ih mijenjati sve. Ja bi ostavio Navasa,Balea,Modrića(ali i on mi nije baš po volji),Carvajala i Varanea,jer kako kaže Jeličić još je mlad,pa mu se mogu oprostiti neke greške. Dobro,i Ronaldo nek ostane ,ali da počne igrati odgovornije i ne glumiti maminu mazu.Ako ne ,pedala. Treba im kvalitetan stoper,kvalitetniji lijevi bočni igrač ,jer je Marcelo defanzivno smiješan,zadnji vezni tipa Xabija,prednji vezni,i brzi napadač,tipa Vardyja ili Kanea! Ronalda i Balea na krila i onda bude nešto. Ostali prodaja! |
Ajmo vidjeti jesu li sto realovci pokupili od nas sa foruma :)
|
Citiraj:
|
Al Bile sa igračem više...aimoooooooo
|
Citiraj:
Chelsea nezaustavljiv,bude tu još liga prvaka ,a moguće i da kup osvoje,pa ne bude neuspješna sezona. Ronaldo ga trpa!Ostatak momcadi,katastrofa! |
4 komada Ronalda!
Šteta kaj zabija protiv ove žnj momcadi,jel tako trouble? Kakva je ovaj Bale igracina! |
6-1 katastrofa :D
2-2 looooooooool, ajmo jos jedan |
Citiraj:
|
Aaaaaaaaaaaaa Bilicuuuu :D
|
kralj:care:
|
Dakle kvaliteta ovog otočkog nogometa je ko da NK Trnje igra dobrotvornu sa zaposlenicima sa INA pumpi i to u nedjelju nakon roštilja....
....ali ne možeš poreći da to nije very entertaining za gledati :D |
Citiraj:
kako možeš tako o najboljoj ligi na svijetu. to su one najslabije ekipe ipak toliko jače nego slične ekipe u drugim ligama pa je zato tak kak je! |
Lmao....
PA tamo je Ogbonna car u obrani za kojim SE bacaju oba Manchesterca.....treba li ista pojasnjavati nakon toga? |
Najbolja liga je ona koja je najbolja za gledati,a to je Premiership!
Drugo me kao gledatelja ne zanima. |
ako lester danas dobije to je to mislim, ili oni ili tott dižu pehar
|
Citiraj:
Treba uzeti u obzir i da je West Ham u najboljoj formi od svih njih! Samo da prođu United u tjednu,ili da izbore replay bar,to bi im dalo boost! |
Citiraj:
|
a i u njemačkoj je sada napeto, ako burusija dobije eto ih na 2 boda
|
Citiraj:
Najbolja liga na svijetu? |
Napokon :)
Citiraj:
|
Što i je i nije dobro (za prvi dio - ovo skroz zadnje je super)
|
Citiraj:
http://www.rezultati.com/tablica/jkw...#table;overall Pusti real, manchestere, luzerpule itd. Napokon liga gdje ne znas do zadnjeg kola dal ces ispasti, ili ces biti prvak :D |
Citiraj:
Pun kufer nabijanja, duela itd. Not my cup of tea. |
Anelka je jednom izjavio,"engleski nogomet SE sastoji of toga da branic 100 puta napuca loptu u napad a ti SE nadas da ces ju uloviti jednom OD tih 100 puta I zabiti".
|
Zadnji put kada sam pratio engleze ova dvojica su dirigirala po otoku
Od tada vrlo slabo ... bolje rečeno - nikako :D |
Ne moras pogledati utakmicu, dovoljno je pogledati sazetke everton - whu. Nabij, skoci, udri. Nabij, skoci, udri. I ponovi to 100x vise od protivnika za pobjedu :D
|
Citiraj:
I Real je bio ok,ali nema tu neizvjesnosti,igra mačke i miša! |
Barca fan,primam čestitke:D
United pod crvenim,čini se opet poraz |
Nane za ligu šampiona :kafa:
|
Citiraj:
Eh... Nostalgija. Vjerojatno najbolji napadački duo svih vremena. Kolko god PL bila neizvjesna i da svaki može svakog dobiti, da bi to bio vrhunski gušt fali jedan bitni element - vrhunski nogomet :D Eto, ManU se opet spotaknuo, ovaj put na uvijek neugodni WBA. |
Zamrla tema, Brko sve uplašio :D
Prognoze za veceras? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |