![]() |
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Iako bi neki rekli da je nezadovoljan jer vodstvo kluba nije dovelo dovoljna pojačanja za napad na titulu, a sa Aldridgem pak nikako nije kliknulo (kojeg osobno i ne vidim kao igrača koji individualno može donijeti znatnu prevagu u odnosu na GSW).
Ovo bi navodno trebao biti nekakav pasivni pritisak na Popa da počne razmišljati o pojačanjima za iduću sezonu, a ne da moraju ovisiti o hrpi gerijatrije (i neiskusnih guštera) u ključnim trenucima sezone. Jer u ovoj trenutnoj situaciji niti Leonard ima nekakve pretjerane financijske koristi, niti San Antonio ima nekakve velike šanse za osvajanjem titule bez ulaganja u roster. |
Pop definitivno mora nešto mijenjati po pitanju rostera...
|
Well... the queen is having another Decision making summer...
:D:D:D |
|
nemoj dottore molim te, prvo benzema, sad harden. ako si ja takvu bradu pustim, mogu i ja na avatar? :D
|
"Koš usrećuje jednoga, a asistencija dvojicu" - Pink Panther
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=5ADE8426 |
Citiraj:
|
Uvijek lovica problem,ma šta rekli... :D
|
Citiraj:
|
sixersi prvi put od 2004. dobili spurse u gostima.
nije ni čudo ako se pogleda šut za 3: 9/21 u odnosu na 3/24. |
|
Blake u Detroitu, za t harrisa, bobana i bradley.
|
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/TheRealNBAT...7204800638070/ |
Stan ne zna sta da radi,a griffin je jedini star kojeg je mogao dobiti. Free agents ne zele cuti za detroit pa je limitrian sa draftom ili trejdom...a nijedno mu ne ide. :D
A jerry west je skontao da nista od griffina jer nije dovoljno dobar da sam nosi ekipu, sklon ozljedama i preplacen je. |
|
cekamo te sa ovom objavom ko ozebli sunce :D
|
otišo vorda i ponio sa sobom lebronizam, stigo dotore s hardenizmom :D
ako nešto žešće ne usere, mvp je hardenov. gledao snimku gswa protiv utah. koja katastrofalna košarka warriorsa je to bila :D Nego, nisam znao da je Kevin from Minessota odličan troller :D http://uproxx.com/dimemag/kevin-love...liers-video/2/ Ne znam zašto, IT mi nikad nije sjeo. Djeluje mi ko bezvezni napuhanko. |
Haha, lijepo. Čekam All Star.
Ako nastavi tempom i Houston bi mogao biti prvak. Ipak još je rano. |
Citiraj:
|
To sto su ga skupa s njegovim kukom uvalili za Irvinga je bio genijalan potez Celticsa, odlicno su iskoristili situaciju.
S druge strane, izgleda da je Stevens odlican trener koji izvlaci maksimum iz igraca. Svi koji su otisli iz Bostona zadnjih godina, redovito su losiji nego sto su bili u Bostonu. |
Šteta za Haywarda, baš se svjetski sjebo :/
Sad je opet pitanje kako bi Celticsi funkcionirali s njim. |
|
navijam za ovo jer ako kraljice stvarno ode u GSW, trebat ce im puno vise capa od Thompsona i Igoudale. KD je vec jednom pristao na nizi ugovor zbog ocuvanja cijele petorke, tesko da ce opet pristati na manje i sebi uzeti kruh i masu koseva iz usta koje ce pobrati LBJ.
najvise bi mogao profitirati nas Dario koji bi u ekipi i dalje trebao imati jednu od glavnih rola, a dolaskom Durantule, imali bi konacno pravo istok-zapad finale. https://scontent.fzag3-1.fna.fbcdn.n...79&oe=5AD9AD50 |
Ma to su gluposti, neće James u GS.
|
Nitko ne komentira jos jedan odlican posao celtica?
Greg Monroe odbio NO i sigurnu poziciju startera da bi (vjerojatno) bio scorer u second unitu Bostona |
Sjajan posao, za relativo malo novca (mislim da je 5 mil) dobili solidnog igrača, i što je vrlo važno, nije sklon ozljedama. Debitanti su odlični, još kad se Hayward vrati, bit će Boston prilično zajeban.
|
Dobili su u najam čovjeka koji može nositi napad sa 2 unitom, kada nema irvinga.
Theis ispada iz rotacije, on je znao pogoditi i tricu, ali greg je ipak ozbiljan igrač za razliku od njega zasad. Još da greg igra obranu, mogli bi govoriti o napetom finalu vs. GS, ovako je pitanje da li cleveland mogu proći u PO... |
Kamo je otišao Griffin?
|
Griffin -> Motor City
BTW, brada ti danas ide u goste kraljici. Navij sat u 02:30. Imam feeling da će bit dobra tekma. |
Hvala ti, navio sam upravo :)
|
jesi uzivao? Hardenovih 1-11 za tricu je stvarno super za gledati :D
|
Chris Paul +/-... +43:care::care::care:
I warriorsi u nekoj mini krizi. Spušili još jednu zbog I dont give a fuck obrane :D |
Uživao jesam ;) CP3 je prilično dobar, Brada umoran i neprezican.
Kraljica u čudu i razočaran. |
Citiraj:
Mislim da bi Cavsima triba neki šok, nešto. Možda smjena trenera jer mi se čini da se Lue pogubia totalno. Jokić matirao Wariorse, kod egala trica i 2 slobodna na samom kraju. Rekli bi Ameri tradicionalno, imaju GSW povijesni skor 5-24 kad igraju b2b u Denveru. |
Cavsi su u brojnim problemima. Od katastrofalnih odnosa medju igracima, promasenim trejdovima, i prestarom ekipom.
A James strahovito odmaze. Pocevsi od toga sto je svima jasno da planira zgibati, te sto obranu igra onako casual,ispraca pogledom :D Pa kako ce se onda drugi cukati, kad on nece? Ne pomaze naravno ni slab trener. Koji je vec trebao letit. Ali treba tu tri cetiri trejda. Trebali bi se rijesit IT, Fryea, Rosea, jos ponekog, tedovesti dobrog skakaca i playa koji moze dobro igrati i biti ucinkovit i bez lopte. Na Hardenu se vidi da je umoran, potrosio se zestoko. James je zestoko vukao prvi dio sezone, ali nije vise u cvijetu mladosti, u obrani se spara, a ucinkovitost u napadu mu je zestoko pala. Sve to se vidi i u njegovom PM ratingu, najgorem jos od rookie sezone |
ladan ko špricer:goood:
|
Boston je opasan ove godine. Izvrsno su posloženi, i imaju odličnog trenera koji zna svakom igraču naći najbolju ulogu. Plus, obzirom da sve miriši da će imati deep playoff run, moguće je da ćemo i Haywarda vidjeti u PO. Pitanje doduše u kakvoj formi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |