![]() |
ma daj, talijanska liga je koma, nema sanse da je gledam vise
derbi inter-milan, najgora utakmice sezone, pokazano 0 bodova spanjolska liga ove sezone je ok za gledat, samo jer se 3 kluba bore za titulu ja isto vise volim pogledat engleze nego druge, svaki vikend se zaljepim za kauc, i pogledam recimo 5 tekmi, i rijetko kada bude dosadna utakmica(zadnja je bila mislim, arsenal-united) |
Citiraj:
|
Ter Stegen novi vratar Barcelone, nemogu sakriti nezadovoljstvo jer smatram da nije toliko dobar, šteta što nisu mogli se dočepati Courtoisa, ali sumnjam da je Chelsea imalo lud prodati ga.
Valdes bi navodno trebao put ManCitya, gdje je Hart, iako je kvalitetan, ove sezone je sklon kiksevima, ili Lpoola gdje bi cak mogao biti i koristan, ali sumnjam da mu je to neki napredak u karijeri ako ode u lpool :D |
Vamos Real ,idemo po tu desetu kantu!
|
@robert..a ne ne taj ide na mjesto čeha kad ovaj odluči da je dosta. :)
|
Ma naravno, biti ću bahat pa ću reći da mislim da će čak biti bolji od Cecha, a to je teško postići
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se sjećam, RVP je brzo prilagodio.
Mata još nije prilagodio ni najmanje mjesec dana. Činjenica da je Mikrofon je bačen novac. U početku nisam bio zadovoljan. Trener je dalje gori , bez ideje i samo laje. |
|
Hvala ti :* sad mogu uživati! :D
Evo ga! :D |
Op op fernanda. :p
|
Evo i reala.
Oho Bale. Divno. :) |
Ovaj Schalke je za plakanje momčad.
|
Mancini izvadio Hajrovića nakon pol' sata igre... ?
|
Citiraj:
|
Kad ti Torres zabije, piši kuči propalo :D
|
Teško je to bilo fulati. :)
Kikica za 0:3 Reala. :) Benzema 0:4 Ovaj CFC je zreo za dobiti gol... :) Eto ga na... 1:1 |
1-1 .. pa 'bemti lebac znao sam... Ivanove riječi se ostvaruju...
|
Real trpa i ne staje :D
Bit će ovo zanimljivo četvrtfinale puno favorita :D |
Kao što rekoh petarda Reala :fiju:
|
Citiraj:
|
Bude pao još koji gol Chelsea-u... je.bem ih u usta. Šta ovaj Willian radi u igri više
|
Čista greška obrane. :) Čista. :)
|
Pratio sam dosta Realovih tekmi ove sezone i mogu komotno reći da je ovo njihova druga (povremeno treća) brzina.
Očito se čuvaju za derbi protiv Atletica (za 4 dana), za Clasico (23.3.), te za još hrpu utakmica u međuvremenu. Ono što su svi vjerojatno shvatili iz ove tekme je njihova lakoća postizanja pogodaka ... a uz malo više koncentracije u obrani (danas su pomalo smotani), biti će vrlo zanimljiva završnica LP ove godine. A u Atleticu kažu da su se nabrusili za vraćanje dugova iz kupa ... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uf golčine Huntelara
|
Evo ga schalke je zabio! :D AJJMOOOO! :D
1:6 za real. :D |
Izvrstan rezultat za Chelsea s obzirom da su i najveće
momčadi u Istanbulu znale pretrpjeti poraz. :D :D |
A ništa sada. :D Bunker doma ali bunker ala chelsea i tražiti priliku iz kontri. :D :D :D
|
'ebiga, nekako moramo do pobjede :D
|
Koja golcina huntelara :O eto, to je nada za schalke u uzvratu! :P
|
kaže komentator večeras u prijenosu da je šalke u grupi dvaput izgubia od chelsea s 0:3, i onda večeras 1:6 doma s realom...
šta takva ekipa radi u 1/8 finala CL ostaje misterija, osim ako nemaju internu okladu s leverkusenom ko će primit više... |
Citiraj:
Citiraj:
Ali barem nije primio neki bezvezan gol,već golčinu koju nitko nebi skinuo...:care: |
Citiraj:
Svaki put do sad u posljednje 4 godine kad se naletjelo na nešto "jačeg" protivnika bilo se podamfalo, iako se bilo u "silovitoj" formi... 2010/2011 : Lyon-->Tottenham-->Barca-->Raus 2011/2012 : Cska-->Apoel-->Bayern-->Raus 2012/2013 : ManU-->Gala-->BVB-->Raus Jedini ozbiljni protivnik prije polufinala je bio Manu kojeg su prošli na jedvite jade. ;) |
Citiraj:
Točno kako si napisao, protiv slabih rasturaju protiv jakih su izgubljeni. Nakon 6:1 pročitam komentar da se čuvaju, kao da su igrali protiv hrvatskog dragovoljca :D :D :D |
Citiraj:
A što se tiče BVB-a,bili su bolji,ali sreća nije bila na njihovoj strani... :( Bayern penali...jbg...nakantat će ih ove godine... :D A barca....to se više ne sjećam...pozabil sam... Citiraj:
Benzema se ispromašivao...nije htio odmah zabit 4-5 gola,ostavio je i nešto za Patetico i Barcu...:kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
Ispali su zbog sreće! Haha! Taj argumenat mogao bi se baciti da su ispali na golove u gostima (da je bilo 4-4 ali Dortmund prolazi na golove u gostima) ovak, Real je bio nadigran. Citiraj:
Citiraj:
I dalje stoji konstantacija da se zadnjih 4 godine već priča kak je Real uvijek u silovitoj formi i u 2. / 3. brzini pa kad se naleti na nešto jačeg protivnika - prdac u rosi Još uvijek čekam te neke argumente za pobijanje tvrdnje, do sad sam samo dobio servirane gluposti |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:25. |