![]() |
Hm... Zar Android Auto ne bi trebao biti već instaliran na G73? :wtf2:
|
Gledam baš. Edge 50 pro bi bio neki best buy do 550€ sada.
|
Ni Honor 200 nije loš na ovoj promociji....
|
Citiraj:
|
To je stvar ukusa, ali i Motorola je ipak kinez (Lenovo). Jedino što koriste skoro stock Android pa ih to malo odvaja 😃
|
Citiraj:
|
Prvi put na Motoroli,tocnije Edge 50 Pro i ovo je stvarno jedan od kompletnijih uređaja,kamere su vrhunske,baterija traje duze od A54 barem za 30-40%,nevjerojatno koliko je ekran svijetao i zivopisan,da ne pricam zvucnici koji su definitivno najbolji i najglasniji stereo zvucnici sto sam cuo na midrange uredajima.
Sve sljaka po spagi kao na Samsungu,a uredaj je tako snappy i brz cak i sa midrange procesorom. Pitanje jedno,kako namjestiti navigaciju sa 3 tipke default Android,a ne Motorola gdje su recents i back zamijenjene ? Probao sam foru sa shortcutom na radnoj povrsini,no ne radi .... |
Nisu recent i back zamijenjene na Motoroli nego na Samsungu :D Moto ima isto kao i default Android al' Samsung je to morao izokrenut' pa si se navikao.
|
ja sam si na geste prebacio na edge 30, dobijes jos malo ekrana dole i kad se naviknes je isti vrag...probaj pa vidi.
|
Jel itko vec nabavio Razr 50 Ultra?
|
Ja sam na 40 i nemam potrebe ic dalje. Zasad. Mozda na 60 kad ovaj bude 2g star
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
I Motorola od sad s 5 novih verzija Androida i 6 godina sigurnosnih ažuriranja...
https://m.gsmarena.com/motorola_moto...news-64746.php |
Zna itko gdje nabaviti original maskicu kaj dolazi u pakiranju sa Edge 50 Pro?
Pretražil sam net ali takve nema, samo one kaj prekrivaju rubove zaslona i gumbe sa strane... Ova orginal ima i točno izrezano za kamere zasebno, ne cijeli jedan dio ko ove na koje nailazim. Mobitel je predivan i neću to sakrivati sa takvim futrolama. Ili ak neko od tu ima, a ne koristi, kupil bi. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Jel zna netko gdje ima u Zagrebu za uzeti hidrogel foliju ili kaljeno staklo za Edge 50 Pro,mobitel kao da ne postoji u većini shopova što prodaju maske / zaštitna stakla i blijedo te gledaju kad kažeš Motorola.
Ako ne,imam folije pa da samo netko postavi uz naknadu naravno Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Motorola mobiteli
Probaj outfitters mozda bude kvalitetno za tvoj mob
|
Citiraj:
Nakon 5 mjeseci koristenja mogu opet reci najkompletniji uredaj koji sam do sad imao,definitivno iduci opet Motorola. Kamera je skoro pa na razini flagshipa,UI cist i brz,bez ikakvih lagova i stutteringa kao kod Samsunga,ekran vrhunski sto se tice svjetline,reprodukcije boja,zvucnici jako jako glasni,povezivost na nivou od wifi,bt-a pa do 5G |
Citiraj:
|
Dali zna netko iz prve ruke koliko traje baterija na edge 40 neo, uzeo bi 12GB verziju, trenutno sam na redmi note 10, postao je uzasno spor.
|
Meni je u početku trajala baš kratko, ali se nakon nekog software updatea dosta popravilo (nisam siguran je li android update ili Motorola patch update). Traje mi sigurno dan ipo - dva i brzo se napuni baterija. Ne igram igrice, od aplikacija koristim Youtube.
|
Dali se mob pregrijava, kad gledaš you tube ili sl?
|
Ne, nisam primjetio da se pregrijava kad gledam YT (a nekad gledam 1+ sati bez prestanka), ali bude zagrijan kada se puni preko brzog punjača.
|
ok. mora da su riješili problem s updateom. Kada se brzo puni to je normalno, ja to izbjegavam i nastojim ne puniti kroz noć do 100%.
Već sam počeo gledati G84, na papiru baterija dosta duže traje, ali je slabiji i stariji procesor. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |