![]() |
Citiraj:
Kao što rekoh, FCB i DFB možeš povezat na više načina, FCB igra u njemačkoj, a DFB je njemački nogometni savez (hint : njemačka - njemački) 7 FCB igrača igra za nacionalnu vrstu (Neuer, Lahm, Boateng, Schweinsteiger, Müller, Kroos i Gomez), DFB NE upravlja njemačkom nogometnom ligom ;) (upravlja DFL - Njemačka nogometna liga) ostim toga, Bayern nema ništa više povlastica i ovlasti od recimo Dortmunda, HSVa i drugih klubova u bundesligi :nono: |
Cagliari-Milan , nadam se da će se i ova utakmica nać
po istragom , jer zbilja ima elemenata za to. |
Sve sto nezavrsava ishodom na koji se ti kladis je namjesteno? :D
|
Mourinho has just been told that Ferguson plans to continue until he's 80 pic.twitter.com/FdSC7Gtm
RVP. pic.twitter.com/jystBNgs |
Liver izgubio, opet.
|
Nije loš ovaj WBA:p
|
Danas je liga prvaka?
Celtic - Juventus Valencia - PSG AJMO CELTIC! :D |
Citiraj:
|
12.02:
Celtic - Juventus Valencia - PSG 13.02: Shakhtar - Dortmund Real - United 19.02. Porto - Malaga Arsenal - Bayern 20.02 Galatasaray - Schalke Milan - Barcelona |
Pobjede PSG-a , Juventusa i sutra naravno MU
|
Juve dobro krenuo :) vodi 1:0. Bilo bi super da sutra i MUFC pobjedi. Za njih navijam samo i jedini kad igraju s Realom :D
|
Ova valencia je odron...
|
Veliki nepobjedivi Juve već osigurao prolaz. Svaka čast... :goood:
|
Ovaj Ibrahimović je posebna klasa nogometaša...
|
Nisam gledao, zasto je pocrvenio?
Edit: Sad vidio, :facepalm: |
Kaj je to zbog ovog? http://www.dailymotion.com/video/xxg...sport?start=15
Nije mi jasno zakaj je to za crveni. Takvih startova ima na desetke kroz tekmu. :) |
Pade listic u zadnjoj minuti
Nenznam zasto je dobio crveni za ovo, to je jedva zuti po meni |
ja sve pogodio, al je korizma pa sam se odrekao igara na sreću-
danas United!!! Sudar titana!! Potop Reala u Madridu. |
Citiraj:
|
Ne shvaćam. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema ali! Gotova priča. |
|
Vezano za Ibrin crveni, smiješno. Cijeli se nogomet pretvara u licemjerje, možeš nekome nogu strgati "u borbi" i nikome ništa. A s druge strane, nekog pogledaš s "namjerom" crveni i 80 utakmica suspenzije. I da, kad smo kod "namjere" koliko je to licemjerje dočarava situacija kada se radi "profesionalni faul" kod sprečavanja kontri i sl. Onda je namjera OK.
No dobro, nadam se da će Real dobiti danas, da ovi "barca lega" kako ih zovem budu kme kme kme. Samo zato. ;) |
danas gaženje napuhanih španjolaca.
Raspuknut će se Lukica , Ronaldo i društvo kao balon od sapunice. Samo gledajte. GO GO MU!! |
I don't think so :)
|
Joj kako se united sad skrumpao. :) Stativa. :)
|
To bi iker skinuo. :D :D
Joj kako kikica komplicira u PM! :D |
Ma kaj budu ovi bokci iz močvare :p
|
Ajmo Kristinka, možeš ti to! :D
|
Opala obije 1:1. Drago mi je da je dortmund izjednačio, a nije mi ni mrsko da je real izjednačio. :D
|
Srna slobodnjak :D :D
|
Ma volio bi da ih dortmund ubije! :) Oni su mi do sada uz Real igrali najbolji nogomet u ovog ligi prvaka. :)
Edit: NEMOJTE OT! :) Ovo nije tema o repki. :) JOJ RAMOS SIMULANTU PROKLETI!!! :D :D :D Dortmund 2:2 TO TE JA PITAM! :D |
Kakav fail od suca, frajer prekine par sekundi ranije tekmu samo da mu ne izvede korner, a zabili bi gol sigurno.
I da, odlična tekma. |
Je baš iz tog kornera bi zabili gol. :D :D :D
Super tekma. :) Šteta kaj essien nije igrao. :) Mislim da bi bio bolji od modrića. :) |
Citiraj:
EDIT: U biti je :D Da su zabili gol onda bi morao slušat plač i psovanje 100 000 ljudi :D |
Citiraj:
Nemam ništa protiv Modrića, ali još to nije to... |
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...ti-teska-kazna
A da komisija nabavi neka pomagala za oči sa malo većom dioptrijom pa da Ibra igra već u uzvratu? :D |
Ovo je najbolje i najrealnije kaj je moglo biti. 1:1 :) Obije strane su zaslužile pobjedu IMO. :)
@halos..jelda? :) I meni se čini da nije za real. :) @vision..ma glupost. :) To nije za crveni bilo nikad pa ni tada. :) Čista glupost. |
Citiraj:
Ubojiti Persie |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:57. |