![]() |
yep
|
Citiraj:
|
Ma vidim po netu da još par misija, znači nekih 5% još do kraja. Vidjet ću što dalje. Nemam volje polagati vozačke, kupovati nekretnine itd. više. Nekada sam to volio u san andreasu, ali me prošlo. Želim proći kampanju da to skinem s liste.
|
Ako se ne varam gta5 ti unutar igre ima statistiku točno koliko si čega prešao/sakupio od ukupno koliko..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Prošo kampanju, 63%, svi preživjeli, uzeo Deathwish kao treću opciju, ipak je Trevor kralj svemira a Michael mi je pomogao u svemu na početku :)
|
Citiraj:
Uopće ne vidim smisao tog izbora. |
Citiraj:
|
Također trenutačno igram GTA 5 i primijetio sam da jedino imam volju igrati main story line i eventualno koju side misiju. U prijašnjim GTA naslovima sam besciljno lutao okolo, istraživao mapu, ganjao se s murijom, dok mi se sad to više ne da.
Jesam li normalan Lastane? |
Da,normalan si ali si vjerovatno trudan.
|
Prije bih GTA (barem main story i neke side missionse) sažvakao u par dana, te bi još dalje igrao i zajebavao se. Vice city prošo na 100%.
Danas kad igram mi treba barem mjesec dana da prođem samo main story i nešto side missionsa i kad to prođem vrlo brzo deletam. Eh ti nikad prežaljeni srednjoškolski/studentski dani :D |
Citiraj:
Ali ajde, odabrao treće... |
|
ja se po prvi put odlučio prijeći story mod ponukan vašim komentarima
evo danas točno tjedan dana laganog igranja i na 65% sam, main story još nije gotov jer sam igrao i side missions no prema odvijanju igre mislim da sam pri kraju moram priznati da je main missions pravo zanimljiv, barem meni |
Na ps4 sam presao, sad bi mozda i na pc-u, cisto radi misa :D
Ako kupim boxed verziju, jel mogu na steamu to inatalirat? |
Citiraj:
BTW Dolaze na 7 DVD-a :roller:, da ti "skrate" download (iako ce nakon toga skinit jos 10ak GB patcheva) + poster/karta grada kao i PS/Xbox verzije. Narano mozes je dodat u Steam, da ti bude na listi i da imas Steam overlay, ali to nece bit "Steam" igra. Ako je bas zelis na Steam-u, moras je tamo kupit :hitthewal: Citiraj:
Ovo gore, da trebas kupit preko Steama, sam napiso jel ima ekipe koja ne zeli ni jedan drugi servis osim Steam-a... jer kao hoce sve igre da imaju na Steam-u :fiju: |
aha, ma jebe me onih 7 dvdova što se dobije u kutiji, fakat mi se neda tak instalirat, ak nemrem prek steama jel ima neki način za skinut igru? možda preko rockstara nekak?
edit: može https://support.rockstargames.com/hc...a-Digital-Copy |
jel ima neki car pack za prave aute? vidim svakakve po jutubu, al čitam po komentarima svakakve probleme itd. pa ak je entko nešto baš probao i da radi, link :D
|
Malo neprovjerenih glasina o GTA 6. Ne streljajte me. :)
https://www.techspot.com/news/73574-...turn-vice.html |
Pa i vrijeme im je da počnu pričati o novom GTA. Prošlo već gotovo 5 godina od petice (začudio sam se kako je brzo prošlo). Vrijeme je za novi GTA 5.
|
Pa da odavno ne rade na GTA6 bi me zacudilo, al posto 5icu jos cjede sa novim contentom i vise nego dobro zaradjuju, ceka se pravi trenutak. GTA5 je jos medju top sellersima na steamu.
|
tek sad peticu ko čoek mogu igrat na ultra, polako :D
|
:D
Ja sam ju prebrzo riješio, za manje od 3 tjedna, uz posao i treninge i bar 2 sata PUBG-a dnevno.. Na kraju ostalo razočaran koliko je igra kratka. Najgore je to što sam ju igrao tamo negdje krajem 2016. došao gotovo do 80% glavne priče i prestao jer sam zabrijao da imam još puno a imao sam još par većih misija samo :D |
ja sam prešao na plejki, ali sad na pcu ko da je druga igra, stvarno je ljepša i fluidnija podosta
|
je, nema one patnje s 30fps hororom ko na konzolama :D
|
neznam dal je i na pro plejci 30, ali na pcu definitivno 2x fluidnije sa preko 100fps :D
|
Prešao i ja još jednom igru, ovaj put sve na ultra detaljima i s onim grafickim modom, predivno izgleda igra, uopce nebi se reklo da je izasla davne 2013..
|
Glavnu priču ili sve?
Ja sam dogurao na 65% i nemam više volje. Riješio par side misija + glavnu priču. |
oce taj mod radit dobro na mojoj masini iz potpisa (na 1080p)?
jel daje vise bljestavila ili manje jer ja osobno mrzim kad previse bljesti sve? |
Citiraj:
ja bi i aute original mod, ima mercedesa bembura svega, al neznam koji je dobar |
pretpostavljam da prica o:
https://gta5redux.com/ ja neznam za drugi nijedan, al nisam ni istrazivo jos jer necu jos igrat to. |
Citiraj:
|
Je to je taj mod.
Na 75% sam, ostalo je jos skakat s padobranima, razne utrke i slicno, to cu jos malo koliko mi se bude dalo pa uninstall :) |
Jucer instalira mod, danas bia neki update sad mi igra neradi :D
|
neloše
|
Redux izgleda puno bolje
|
Uspio prije koji dan po prvi put proć igru (znam, kasnim :D )
Uglavnom, za razliku od CODa i slicnih pizdarija di ti iz nastavka u nastavak serviraju slicnu glupost sa 2 dodatne stvari i to naplate poprilicno, ovi se fakat potrude u svakoj novoj igri odusevit. Igra sama po sebi odlična, sviđa mi se ovo mjenjanje među likovima i posebno da u ovoj igri odluke tijekom igre imaju još više utjecaja na sam kraj igre (puno više nego u GTA IV) No najjebeniji su mi ipak neki dijalozi - posebno kad se Mike i Trevor prcaju :D |
Evo Voucher kod za GTA 5 ako kome treba
Kod: GMG22 |
Zar je stvarno moguće da oni neće izbacit niti jedan DLC za pc verziju?
GTA 4 ih je imao par komada i bili su ok. Ahhhhh Sent from my iPhone using Tapatalk |
Skuzili su da im se vise isplati izbaciti nove apdejte za GTA Online i uloziti novce u to nego u DLC :)
|
A ubiti svi ti update susvkjevrsni dlc. Samo za story nista ne dolazi. Previse ljudi trosi stvarnu paru da kupi gta virtualnu paru
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |