PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2011/2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216976)

samsung89 10.12.2011. 18:27

Ja bi ipak dao malu prednost Barci, al ono nebih se kladio ni na jedne ni druge.

Vendetta 10.12.2011. 20:12

Ne prenosi ni Sport1 Real - Barca :( FML

Zmaj000 10.12.2011. 20:14

real ce dobiti sa 3-2, iako nevolim real moram priznat da su sad trenutno u boljoj formi :D

sapunko_HR 10.12.2011. 20:19

Barcelona večeras nema šanse,Mourinho i Real se u ovoj utakmici bore za naslov,Barcelona bi mogla proć kao Dinamo

panda505 10.12.2011. 20:24

Ja sam valjda jedini koji naviju za Barcu :D

Vendetta 10.12.2011. 20:31

Ja navijam za cistu i vrhunsku utakmicu, bez potezanja oko sudaca, prgavih/prljavih realovaca i pickastih padavicara na obe strane.

Malo vise naginjem ka Barci :D

flyer1 10.12.2011. 20:45

Citiraj:

Autor sapunko_HR (Post 2046298)
Barcelona večeras nema šanse,Mourinho i Real se u ovoj utakmici bore za naslov,Barcelona bi mogla proć kao Dinamo

real se nekoliko puta proveo ko dinamo, ako barca i kiksa, nije kraj svijeta, duga je sezona.

Citiraj:

Autor St-M (Post 2046294)
Ne prenosi ni Sport1 Real - Barca :( FML

prenosi arena 2 u max paketu.

robert7 10.12.2011. 21:20

Citiraj:

Autor St-M (Post 2046309)
Ja navijam za cistu i vrhunsku utakmicu, bez potezanja oko sudaca, prgavih/prljavih realovaca i pickastih padavicara na obe strane.

Malo vise naginjem ka Barci :D

Tako nekako i ja razmisljam, veliki sam fan barcelone, nadam se dobrom nogometu na prvom mjestu, i mislim da barca ima plan kako rijesiti real.

Real je u vise navrata imao ovakvu opasnu, okomitu ekipu ( stvarno ih respektiram ove sezone, jer su stroj koji melje ), ali isto tako imaju i slabosti, pa da se nebi opet dogodilo da puni bernabeu ustane i pljesce recimo messiju ko sto su ronaldinhu prije par sezona

Neznam dal netko lovi srpsku arenusport3, tamo je žuti u studiu uoči tekme, lijepo je čut neka njegova razmisljanja :)

draksa 10.12.2011. 21:38

Ima neko link za stream? :)

begi 10.12.2011. 21:43

http://www.eulivescore.com/real-madr...elona/1051808/

borny 10.12.2011. 21:57

Jel tekma uopće počela?
Na ovom linku nigdje streama...

edit: aha, registracija...

Ima negdje stream da se ne treba regat?

Pupo 10.12.2011. 22:00

streamhunter.tv

robert7 10.12.2011. 22:02

kakav kiks valdeza :D

1:0 real :D

nino 10.12.2011. 22:07

Na Soapcast-u se fino vidi. :)

Pohrani.com

robert7 10.12.2011. 22:10

Ja gledam na skysports HD :)

EDIT :

ALEXISSSS 1:1

borny 10.12.2011. 22:31

1:1 :D :D :D

generic 10.12.2011. 22:49

Ma idem spavat, ne isplati se gledat drugo poluvrijeme.

Real samo stihijski, neorganizirano i individualno, a Barca sve suprotno.

robert7 10.12.2011. 23:11

Vratilo seeeeeeee!!

Bog sve vidi :D

Fatal 10.12.2011. 23:11

lol :D

Halos 10.12.2011. 23:11

kaos :D

Valdes dvije ljeve...

robert7 10.12.2011. 23:20

a vi kelavi prigovarate :D

EDIT :

Hvala i dovidenja galaktikosi :D

mogu navijaci zapaliti ronalda jer je odvratan, zalosno da ga usporeduju s messijem :)

Pupo 10.12.2011. 23:25

Ovo će završit ko dinamo :D

Jbt, uvijek mi stream zašteka kad bude gol ccc

panda505 10.12.2011. 23:27

Ajmo Cesc još jedan slobodno utrpaš :)

buljo 11.12.2011. 00:01

Nek real zaposli krunu možda će onda moć pobjedit barcu kad dr. kontrolirani nogomet pokaže znanje :D

Super tekma, puno akcija, prilika, i nisu previše sranja radili nijedni, osim reala koji se opet tukao di je stigao.
Kristina klasika, u velikim utakmicama niš od njega.

bor1s 11.12.2011. 00:11

Svaka čast Realu i njihovom skupu zvijezda ali Barca je trenutno najjači klub na svijetu i tu nema dileme, inače odlična utakmica. Možda bi bilo još bolje da je real iskoristio koju priliku za 2:3 da bude još neizvjesnija utakmica ali sve u svemu vrlo dobro.

listerstorm 11.12.2011. 00:11

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2045058)
Real je tehnički inferioran Barci, a ako će nedje prekinuti takav dugi niz pobjeđivanja, logično je da to bude protiv Barce. Teško je iz podsvijesti izbit ona gaženja i šamaranje u prethodnim susretima.

:beer:

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2045894)
Gledajući kvalitetu vezne linije, Real je svjetlosnim godinama daleko od koncentracije talenta i kreacije koju čine Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas.

Kada bi ta dva kluba igrali zaredom 10 utakmica, čini mi se da bi Real dobio najviše 2, Barca 5-6 uz 2-3 neriješene.

hehe, ovdje sam malo precijenio real

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2045894)
Nadam se da će se Kristina naigrati kao u Zagrebu.

:D

Nadam se da Mourinho neće opet posegnut za prokušanom "prst u oko" metodom.

:roller:

Trenutno bih razliku između ta dva kluba opisao ovako:

Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.

P.S. sry, malo sam pretjerao s quotanjima :D

Flood 11.12.2011. 10:27

Dobra tekma,protiv Barce kad ne zabijes vrlo izgledne sanse moras izgubiti,ali malo pomalo,Barca igra godinama zajedno...Real se tek okupio:)

ivan77 11.12.2011. 12:17

rekao sam..a danas tottenham razbija

Fatal 11.12.2011. 12:49

Ne znam, meni je tekma bila losa, previse netocnih dodavanja, previse sporke igre, puno ciganluka s obadvije strane

Messi dosta loš, ali bolji od Ronalda koji je bio očajana. Mislim lik trpa drugorazrednim klubova, a kad dodje prava tekma usere se ko zadnja cka-pi.

Barca je odigrala losu tekmu i dobila sa dva razlike. Toliko o Realovoj igri i velikom Murinju - postaje pravi Specijalac za Barcu na Santiagu :D

Zmaj000 11.12.2011. 12:52

Citiraj:

Autor buljo (Post 2046411)
Nek real zaposli krunu možda će onda moć pobjedit barcu kad dr. kontrolirani nogomet pokaže znanje :D

Super tekma, puno akcija, prilika, i nisu previše sranja radili nijedni, osim reala koji se opet tukao di je stigao.
Kristina klasika, u velikim utakmicama niš od njega.

Onda ce sigurno vise pretrcat od barce :D hebeni vampir :D

buljo 11.12.2011. 13:22

Nakon mlačenja mesara iz reala evo još jedan šupak iz istog kluba, kraljevsko ponašanje nema šta.
http://i.minus.com/iwyekjjvp4ABm.gif

listerstorm 11.12.2011. 14:14

Mourinho se nasreću ipak suzdržao od prsta ali ne i od bisera tipa:

"Barcelonin je drugi gol bio plod čiste sreće, odnosno naše nesreće. Ništa više".

Što bi bila sasvim korektna izjava da je u sličnom komentaru nastavio o prvom golu na utakmici. Ovako je još jednom pokazao da je loš gubitnik i da ima teški kompleks Barce odnosno Guardiole.

S druge strane, Guardiola je za njega gospodin čovjek i ima hrabrosti napasti ih u gostima i igrati s 3 igrača u obrani. Još jednom segmentu igre u kojem su debelo bolji od Reala.

U dvobojima s Barcom ovo je Realov masksimum jer Ozil, Di Maria, Kaka i ostali (osim Kristine al i ona se pretplatila na male tekme) su čisto generički igrači u odnosu na Iniestu, Xavi-a pa i Fabregasa (Messia bolje ne spominjati u tom društvu).

Uglavnom, u njihovim budućim međusobnim susretima ne očekujem nikakve promjene već daljnje produbljivanje debelog kompleksa.

IMO ključna je razlika u filozofija kluba. Razvoj talenata, kvalitetan rad s mladima koji su zalog za budućnost s jedne strane i rastrošnost, teški elitizam (čak i među navijačima) popraćen inferiornim nogometnom školom i posljedično, dugogodišnjim gledanjem u leđa daleko boljem protivniku s druge strane.

Ali to je ono na što je Real naviknut. Još od one "svemirske" ekipe sa Zidaneom, Figom, Ronaldom koja također nije osvojila ništa.

Iako, sve ovo navedeno nije ništa novo što i vrapci na grani već ne znaju.

@buljo

To ti je malograđanski mentalitet i ciganluk koji se proširio na sve strukture kluba nakon dolaska malog arogantnog trenera (iako vrlo stručnog i uglavnom uspješnog).

Flood 11.12.2011. 14:18

A Messijev drugi zuti?Nitko ne spominje:)

Hamm 11.12.2011. 14:23

Citiraj:

Autor buljo (Post 2046636)
Nakon mlačenja mesara iz reala evo još jedan šupak iz istog kluba, kraljevsko ponašanje nema šta.
http://i.minus.com/iwyekjjvp4ABm.gif

Joj daj molim te! :D Kaj nisi stavio članak u kojem je Rakitić opisivao koje su seljačine igrači barcelone. :) U ostalom niti jedan sport nema toliko postotak curica kao nogomet. :)

IMHO u nogometu se sudi previše faulova. ;)

listerstorm 11.12.2011. 14:28

Citiraj:

Autor Flood (Post 2046676)

Istina, to stoji. Ali to je tako, najvećim zvijezdama se za takve stvari u pravilu progleda kroz prste.

Da se radilo o Ronaldu sumnjam bi bilo išta drukčije.

robert7 11.12.2011. 14:37

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2046681)
Joj daj molim te! :D Kaj nisi stavio članak u kojem je Rakitić opisivao koje su seljačine igrači barcelone. :) U ostalom niti jedan sport nema toliko postotak curica kao nogomet. :)

nogomet je gospodska igra, treba njegovat tehnicare, a ne mesare...

za sve ostalo tu je ragbi

sapunko_HR 11.12.2011. 15:16

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2046681)

A Rakitić je po nečemu mjerodavan da bi to vjerovao?
Je li ovaj put kome Mourinho gurnuo prst u oko?
Iako sam izgubio lovu drago mi je da je Barca dobila i još jednom začepila usta klaunu Mourinhu,Pep je dobio 8X Real,osvojio sve moguće trofeje i još su svi na zemlji uključujući i igrače.

Mljac 11.12.2011. 15:27

Hose je skroz u pravu. Barca je imala više sreće. Da je Kristna zabila ono što inače zabija, rezultat bi bio obratan. Ovako, ko ne zabije svoje šanse, pljuga.

I više mi se sviđa kako igra Real, atraktivno i žestoko.
Ovo Barcino beskrajno dodavanje dok protivnička obrana ne zaspi (kao i pola tribina) napeto mi je ko i Godot u kazalištu.

Mislim da bez obzira na ovo jučer Real uzima Primeru, Kup Kralja i LP.

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2046698)
nogomet je gospodska igra

:lol2::lol2::lol2:

buljo 11.12.2011. 16:20

Citiraj:

Autor Flood (Post 2046676)

Bilo bi glupo za tekmu da je mesi izletio, isto tako da je netko iz reala izletio, zato je Lass odmah izašao nakon što je dobio karton (koji je trebao dobit nekoliko puta isto kao i coentrao i još netko), pregrubi su bili realovci u duelima a kristina i dalje nije izgubio onaj osječaj za padanje.

Citiraj:

Autor Mljac (Post 2046738)
Hose je skroz u pravu. Barca je imala više sreće. Da je Kristna zabila ono što inače zabija, rezultat bi bio obratan. Ovako, ko ne zabije svoje šanse, pljuga.

Barca ima više timskog rada od individualnog reala, rekao da bi je real mogao bolje proć da je kristina ostala na klupi a higuain igrao, ionako se dobro slaže sa benzmom.

Citiraj:

Ovo Barcino beskrajno dodavanje dok protivnička obrana ne zaspi (kao i pola tribina) napeto mi je ko i Godot u kazalištu.

Barca je tek kasnije išla u svoju tika taku, ali kako možeš reć da ti je dosadno kada sa tom tika takom tako lako ispadne par igrača, jučer viđeno par puta.

Citiraj:

Protiv slabijih klubova su svemirski brod, mene više zanima kad budu igrali protiv najjačih klubova kako će proć, timski i nisu nešto posebno.

Teško je reć tko će to osvojit, najviše bi htio da to bude barca, ali još više bi htio da tekme budu što bolje i neizvjesnije.

panda505 11.12.2011. 16:33

Citiraj:

takav nije samo nogomet takav je svaki sport, procuclaj svoje šanse i eto ti šanse protivnicima da te pokose (kao što je jučer viđeno)

I da, "to Barcino beskrajno dodavanje" je PRAVI nogomet kakav te uće u školi nogometa, nije uvijek sve eye candy za navijača, zna se naći pokoja fintica i slično, ali osnovna je baš na tim pasovima :)

a i baš sumnjam za Primeru, kup kralja i LP

kao što su svi drugi prije mene rekli, tako ću i ja, real kad igra protiv "slabašnih" klubova možda melje sve pred sobom, dok se namjeri na nekog malo većeg kalibra paaaaaf, tak da sumnjam čisto. Na Camp Nou će Barca OPET slavit ;), a ako se sretnu u LP, vjerujem da će i tamo slaviti :)

Barca vjerojatno dobija i LP..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54.