![]() |
Citiraj:
|
E sad lijepo ip boost zbog tih tehnickih problema.
|
Citiraj:
Stigel Aatrox :) |
Aatrox uopće nije OP, uopće. Insta nerf za jedno 2 tjedna.
|
Citiraj:
Btw, jučer sam okinuo sliku svi lossevi, evo danas http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history nije dodana zadnja trenutačno s Blitzom :fiju: |
Citiraj:
Onaj passive je užasno OP, besplatan GA, sa manjim cooldownom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OMFG, nerfat će Dravena. Pa koji kurac sada idu njega dirat. Jebo im pas... Šta je kod njega OP?! Gamad retardirana. Stvarno pretjeruju. Samo zato jer se zadnjih 3 mjeseca toliko igra, a njima to ne paše? Fkt mi dođe da prestanem igrat tu igru samo zbog njihove nesposbnosti oko balansiranja heroja. Idioti jebeni. (Moderatori, oprostite na prostim riječima, ali ako tko od vas sa tog položaja igra tu igru, razumjet će)
Edit: Patch notes |
Citiraj:
|
Kreativnost im ponekad zablista samo na načinima izbjegavanja plaćanja poreza :)
|
Citiraj:
Ono što nitko ovdje ne govori jest PROMJENA ZA ORACLE napokon: 1. Kada umreš, Oracle ne završava svoje vrijeme trajanje, nego teće dalje, što znači ako odmah umreš imaš ga i dalje. 2. Onaj tko ima oracle, tko god uništi ward pare dobiva taj koji je kupio oracle. Vrhunski! Ovo je najbolje što sam vidio da dolazi u patch-u već dosta vremena :) Jer dosta puta Support kupi oracle, od 5 wardova on ih makne 1, eventualno 2. I onda te ubiju nakon minute, i opet to moraš....ali zato mi ovaj Brand sve više izgleda primamljivije :D nego ljudi, vaše mišljenje Kennen ili Nautilus? |
Kennen, puno će ti više hebat majku ak failaš s Nautom. A kod njega su failovi česti.
|
Citiraj:
P.S. Mi na poslu, a jedini aktivni na forumu :goood: |
Ma pusti ti tu S3 metu, samo vozi ono u čemu si dobar i kupuj ono u čemu imaš potencijala biti dobar. Meta vrijedi za ekipe koje su plaćene da to igraju, za nas vrijedi "igraj ono s čime možeš završiti game u svoju korist"
|
Citiraj:
To nije Ez, Cait, Graves ili ne znam što već da ga svaka budala može igrat. Za Dravena igrat na nekoj prosječnoj razini je potrebno odigrati hrpu gejmova sa njim i općenito sa ADC likovima i brutalno se kužit u tu ulogu. Za igrat njega onako prokleto dobro, mehanički skill ti treba biti over 9000 i onda dođu njubovi koji viću OP!! OP!! OP!!. Je, OP je kada uložiš u jednog lika preko 100, 200, 300... gejmova. Najozbilnije razmišljam da prestanem ovo igrat ako u tome smjeru krene. Stvarno mi se neda više tako. |
Hvala HAL
@X-Plosiv Kennen ti je super, cc, stun, dmg, može biti AP i AD, dobar escape i AOE Ulty. Naut, trenutno OP jungler (samo radi S3) Obojica su ajmo reći skilled champa, što tebi nije problem. Nemreš fulati ni s jednim, ali koliko znam tvoj game style, kennen je za tebe ;) @x-game Slažem se s tobom. Neznam kaj rade s tom igrom, ali seru bezveze. Nema razloga za nerf. Jedino što sam skužio, ajde npr. igraš puno ezraela, njega ti nerfaju, pa moraš nači boljeg adc-a, pa uzmeš dravena (ko i svi drugi, tražiš alternativu, naravno bolju), i onda vide da se i to počelo dosta igrati, pa ti i to nerfaju. Znači jedini razlog na nerf, je jer se dosta igra. Morem ti samo reći da frend (kojega i ti znaš), je prestao igrati baš radi toga, jer mu se više nije dalo pratiti te promjene, znači igra super, ima dobar pool od jedno 20-tak champova koje rastura, i onda mu od tih 20, u roku 3 mjeseca nerfaju 10. Inače je bio platinum III, sad je acc pal na platinum V, radi neigranja. X-Plosiv, evo sad budem i ja aktivan, spaval sam do sad, hebiga, duga movie noć :) |
Ha gle, može se na to gledati i na ovaj način, sami nerfovi većinom nisu veliki, to su ono pa par postotaka gdje si možda malčice slabiji early game, ali itemi i tvoj skill te učine dosta jakim. Mislim nije sad da ti smanjuju dmg 50% ili ratio ili votever...
|
Iskreno što se tiče Dravena neznam koliko pratite streamove, naime ja kao ponosni zaposlenik Hrvatske burze imam jako puno vremena, pa stoga jaaaako puno igram i gledam streamove. Draven je banan skoro svaki meč u Challenger/Diamond Tieru, jer je jednostavno bolestan ADC, ukoliko neki tim ima kombinaciju Draven + Thresh ekipa gotovo uvijek queue dodgea, jer je lane protiv njih nemoguće dobiti. Draven je high skill champ, ali naravno ovdje i pričamo o high skill igračima, tako da njegov damage treba malo pogledati u smislu nerfa (pogotovo early game), ovo sa njegovim pasivom mi se čini kao čista idiotarija i uništavanje champa i definitvno se ne slažem sa takvim pristupom, ali Riot već duže vremena radi početničke greške i glupe odluke. Malo me podsjećaju na Blizzard, ako netko viče nerf na forumu, oni nerfaju...
Btw. mislim da uskoro možemo očekivati i nerf Kennena, jer je uz Jaycea postao najigraniji i najbaniraniji champ u Koreji (a već je krenuo i porast igranja Kennena na našim zapadnim serverima), tako da će ga vrlo vjerojatno Riot izuništavati u narednih mjesec-dva. Samo se sjetite Olafa, igralo ga se puno i sada je jednostavno nestao sa scene skroz. |
Kennen se sve više igra top i mid, i jakooo puno pro-a ga igra, tako da, da, mislim da će dobiti nerf uskoro.
EDIT: Odigrao sad meč, igrao sam supp tarica, svi smo više manje bili silver III na više.. Imali smo junglera Aatrox-a, prvi put ga je igrao je rekao lik. Imao score 12:2:18, rekao je da je prebrutalan. Mi smo dive na lvl 7 išli supporta i adc-a na botu, ubili adc-a, ali je blitz imao još nekih 50% hp, ja ga stunam, ashe ide back jer ima malo HP-a, a Aatrox, barem kako sam ja mislio, ide u samoubilačku misiju na lvl 7 pod turret, i ubije on blitza ali ima 5% hp, i mislim si fail, i onda.. PASSIVE.. I vozi dalje :D Uglavnom, dobar champ :) |
Citiraj:
Jayce je super primjer koliko su nesposbni napraviti championa. Napravili su championa, dali su mu apsolutno sve što se u igri može dati nekom heroju i sada već pola godine ne znaju što učiniti sa njime (iako trenutno, naravno, ljudi opet pretjeruju oko Jaycea i s time kako je neuništiv ili insta win ako se ga picka). |
Citiraj:
|
Ja sam oduvijek bio za to da se malo smanji Dravenom early game, jer je bio prejak, po meni...jebeš ti to ako znaš da možeš ući u lane 1vs2 i napasti njihovog ADC iako je support pored njega i da će on morati bježati da ga ne ubiješ.
Za oracle valjda već ima problema na PBE da to uzme jungler i počisti cijelu junglu dok su wardovi....nešto su pisali na redditu o tome. Po meni, većina nerfovi koje naprave je ono, smanje mu 5% snage...dobro, odigram jednu minutu pažljivije i idem dalje... tu i tamo im se potrefi katastrofalan nerf (tipa prvi put nerf na dianin R) :lol2: |
Zanima me samo jedna stvar.. Zašto ne zaposle par jako dobrih igrača koji će raditi na balansu, nego imaju tih 2-3 igrača/streamera, koji ako odluče da je nešto prejako ga balansirati idu tako da ga sjebu do kraja.
Ne kužim, kaj čekaju s rengarom. Obećano je bilo prije 4 mjeseca, i ništa. EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
Ako budeš trebao kakve tips and tricks samo javi. Ja ga inače igram top, mid pa čak i adc. |
http://img836.imageshack.us/img836/6966/plm6.jpg
Tako se dobiva meč 4v5 :) EDIT: Ovo nisu istine... Sljedeći meč nakon ovoga gore, mi izgubimo 4v5 :D Ima boga, a? :D |
Citiraj:
Slobodno piši, čekam utorak, ako nije free da ga uzmem, ako je free, onda da ga vježbam. Citiraj:
Fora je kada igraš 4vs5, dosta 6 man team će throwati jer im je mindset "easy"...a u teamfightu ako ovi od 4 naprave ambush ili wombo combo, mogu winati bez problema :) |
Ma iskreno, fizz nas je sam dobio. 25:3:26 je imao score. Njegovi 3 u minusu.
|
Patch 3.09
Idem si nazad stavit Dotu 2 skidat. Kennena su debili stvano nerfali, al ajde, barem su mu dali AD per level. Dravena su uništili, to nema uopće sumnje. End of story. Da su mu barem onda damage na Q povećali pa da se uopće ima razloga mučiti loviti sjekire. Oracle su stavili da ne nestane nakon smrti. Jebeno. Sve bi to lijepo bilo da samo support inače kupuje oracle, ali skoro uvijek to ima najtenkastiji champion. Nisu svjesni koliko su time nerfali Eve, Akali, Shacu, Twitcha i još više Rengara; pogotovo lane fazu od njih. To je super promjena za supportove, ali na junglerima će opet biti prejako. Samo i samo zbog junglera su nerfali Oracle na početku sezone 3 da ima rok trajanja, jer je map control bio jednostavno prevelik jednom kada je jungler to uzeo. Konačno su fixali Black Cleaver i buffali Maw of Malmortius. |
Eto, ovaj nerf kennena je definitivan dokaz onoga o čemu mi pričamo. Da nemaju razloga za nerf osim da se igra malo više.
Idioti! EDIT: Igram hecu, imam score 5:2 (i imam već dostojan gear), i napadnem 1v1 Aatroxa, koji je imao 3:4 score, pojeo me bez da sam došao do passiva njegova. Massive nerf treba taj sustain. |
ne treba nerf, treba counter sustain ili heavy cc. da se protiv njega igrati, samo polako i pametno, izbjegavati fight i koristiti damage over time, penetraciju i mozak. jak je, slazem se, ali ovog casa mogu nabrojati bar 3 jaca champa koji ga mogu iskontrirati na lejju. da se bar yorick nekako uklopi u sadasnjji trend...
|
Prejak je. Znači ako champ može protiv bilo koga 1v1 makar je slabije gearani, bez obzira u tf, što naravno ovisi o teamu. Ali ovo je previše.
|
Pa gledam nekakve Nasuse i Cho'Gathove koji ga jedu za doručak... soooo :) (nećemo skill upletati u priču :D )
|
Citiraj:
|
Znam ja što govorite vi, i razumijem vas.
Ali ako imamo 120 champova, zašto je par prejakih, neki ok, neki srednji, neki preloši etc. Znači balans nije nikakav. Jer ja znam da sam imao 3k hp i dosta armora s hecom, i aatrox me rastrgao s nešto malo itema. Imali smo oboje full HP. Znači ako nemaš team koji zna igrati, nemožeš pobjediti jer se jedan champ ističe pred svima. To je za mene OP. I eto primjera. Igraš top provi njega, imao si bar dobrih gankova, i vodiš u killovima, farmu etc. Ali ti i dalje znaš da ako ti neko ne dođe pomoći nemožeš protiv Aatroxa. To samo hoću reći. Jednostavno je prejak. A i uloviti ga je je prava majstorija. Guls, ti nasusi i chogiji igraju protiv nekakovg idiota očito, jer aatrox nebi smio dati nasusu da farma i stacka Q, jer je puno jači u trade i ima bolji puno farm. |
Nasus = Dyrus vs Aatrox = Rhux :) vidjet ćemo što će vrijeme pokazati, ali sigurno je da će nerf popiti.
|
Užas.
Čitav dan igram s 3 ili 4 igrača protiv 5. A mislio sam da su vikendi na WOTu loši. :D Evo mi sad dva "pajdaša" u timu. Level 13: Won 0 igara. I drugi level 20: Won 18 igara. Jebeni afkeri i retardi. |
Citiraj:
Igrao sam protiv Aatroxa jedno 8-9 rundi do sad, od toga ~5 na topu (ja s fiorom) i ako se ide na early aggression i denya ga se da se nemoze nahilat natrag, izgleda ko easy matchup. Problem je ako te genkaju i jos ako aatrox dobije kill onda te to stavlja u dost tesku poziciju, al ono 'you shoulda warded it bitch' kak bi phreak rekao :p... ili ako ti jungler bas kampa lane, al onda tvoji mogu uzimat map objectives, towere w/e. Citiraj:
Lik je sigurno igrao pasivno, a nasus je nocna mora dok si kupi neke iteme nakon pocetnog farma i dobije lvl 6, samo ulta i ghosta se u njega a ovome onda ni jump, ni pasiv pa cak ni tower vise ne pomogne heh heh. Overall - u svakom slucaju aatrox ima prebolesni heal i nerf mu ne gine. Protiv champova koji nemaju neki burst ce ih uvijek outradeat u duelu ne tolko radi dmga kolko radi heala pa to na neki nacin ispada 'op', a isto tako na sololaneu ako je podjednako u farmu/itemima i ako se ide tradeati s njim, a on izadje ko winner sa preostalih 150-200hpa - nahila se natrag full hp prije nego se ti uopce respawnas eh. Ako aatrox dodje u prednost i jos ako je u pravim rukama bi rekao da je skoro pa unkillable, naravno ak se pametno igra + ima dobar team koji ga dodatno protecta. Sve mi se cini da ce to zavrsit ili s nekim remake-om ili s nerfom heala i povecanjem cda na pasiv pa ce mu dati mozda mrvicu vise base armora za taj trade il tak nest. Citiraj:
U normal gameovima ti je to dobro za testiranje zivaca, a i usput da se malo 'treniras' za igranje protiv vise njih, pa dok enemy tim onak nije nesto i ima ih 5 a vas 4 pa se jos drze radi tog igraca vise, onda je onak vise challenging, neznam kak bi se tocno izrazio :p |
Evo sad ranked odigrao i u enemy team-u Aatrox 18/3 skor.
|
Kakav dan na LCS-u, svi autsajderi pobijedili :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:49. |