![]() |
Počela sam gledat The lying game, to je po principu Pretty little liars, dobra serija, barem za cure :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Planiram počet gledat Fringe. Prijatelj ju je opisao kao moderni dosjei-x. Zanima me vaše mišljenje, da li je netko gledao?
|
Imho, jako dobra serija.. Pogleda sam sve 3 sezone i trenutno pratim 4. (tek je jedan nastavak izasa). Nema ti druge nego pogledaj pa odluci sam dali ti se svidja :)
|
Citiraj:
Vani su ti i prve dvije epizode od season 4.. (LOL) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam An Idiot Abroad, 2 prijatelja (Ricky Gervais i Steve Merchant) pošalju svog glupastog prijatelja da obiđe 7 čuda svijeta, polu dokumentarac/reality, recimo, ali bolesno zabavno
ukratko čuda svijeta kroz oči ograničenog engleza, meni jednostavno fantastično, pogledah u šutu sve epizode :) debela preporuka za pogledat nešto drugačije |
Citiraj:
|
:care: počeo gledat, serija mi se strašno svidila. |
Nova sezona Dextera počela ;):banana:
|
Citiraj:
|
http://www.imdb.com/news/ni16158664/
:care::care::care::care::care::care::care::care::care: :chears::goood: |
pa bolje vijesti se nisu mogle dogoditi na ovaj sunčani ponedjeljak :D
|
Kojim danom "izlazi" nova epizoda Sons Of Anarchy?
|
Citiraj:
|
gdje ima za nabaviti prve sezone True blooda? trazim po poznatim "trznicama", ali nista...
|
skoro pustih suzu na Michaelov odlazak "the Office"
|
house novi, fino se zaoštrava konkurencija, uz wilde-icu tu je i odette sad :D
|
The Big Bang Theory i Blue Mountain State odlično ušle u novu sezonu :D
Neznam dali je BMS-u ovo zadnja sezona ali bit će šteta ako je. Ja vrištim od smijeha uz njih :D . Prejaka serija :) |
Breaking bad, zadnja izdana epizoda....
EDIT: Evo promjenio, jer se očito nismo razumijeli ;) |
Nije to kraj, ima još jedna, 13 ep!
|
zasad mi je to nabolja sezonu u Breaking bad :D najvise akcije ... samo nek nastave tako
|
Nolanu se nudi rad na remakeu Twilight Zone serijala (u vidu filma).
Uhvatila me nostalgija kad sam to jučer pročitao, mislim da ću si nabaviti TZ iz osamdesetih (možda i Outer Limits) i ponovo pogledati :) |
Nitko ništa nekomentira Terra Novu il ja kasnim.
Uglavnom, pogledao sinoć. Definitvno ima potencijala ali još je rano za zaključke. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, nije loša prva ep. koju sam pogledao. Ne mogu nać ostale dvije epizode i titlove. Može na pm .... |
Terica mi je li la. Ne očekujem puno od nje pa me valjda neće razočarati!
Citiraj:
|
Terra nova nelosa? ajme, meni katastrofa
CGI ocajan, jos jedna tipicna obiteljska drama .. takvih mi je vec pun kufer. Da ne pricam o klincu koji me razj**al u prve 3 sekunde ... zakaj ne naprave vise seriju ili film u kojoj roditelj opali samar djetetu radi glupih i razmazenih izjava, onak kak je vecina nas dobila?. I glupe scene tipa 10 njih ima puske, ali ne, oni budu radije bjezali od jednog fakin dinosaura. njesra. shift delete |
Nitko ne kaze da je serija perfektna i bez greske, no da ima potencijala mislim da ima..
Uostalom, ako ti se ne svidja nemoj gledati i problem rijesen ;) |
ovaj "Locke and Key" je kao "Krug" ali serijal..? mislim serije..
|
Odlično izgleda ovaj Locke and Key, tragedija šta ne prikazuju takve serije.
|
Baš šteta za Locke and Key, čini mi se zanimljivo po ovome kaj sam vidla.
Al zato American Horror Story ide na spisak :D |
Jel može kakva preporuka za neku dobru seriju.
Idealna bi bila neka humorna drama s ekscentičnim likovima poput serijala "M.A.S.H." i "Život na sjeveru" ili humoristična poput "Malcolm"-a. Ili nešto što zbog sadržaja nije za prijeponoćni termin (nešto poput "OZ"-a). |
Preporučija bih ti Men of a Certain Age, meni je bila zaista odlična serija. Nema velikih dramskih sukoba ni ničega sličnog, dosta opuštajuća serija sa običnim likovima.
|
Interesatno zvuči. Thanks.
|
Znam da debelo kasnim, al evo natjerao se napokon da počnem gledat Game of Thrones..samo ću reć da nisam bio ovak prikovan za ekran od Tudorsa..ukratko pogledao većinu prve sezone u dva dana, jučer krenuo i evo sad se spremam pogledat zadnju epizodu...već odavno pratim razvoj serije, gledao trailere, čitao radnju i preporuke...iskreno nije me previše privlačilo i nisam previše očekivao, zato sam valjda i toliko oduševljen...da sad ne hvalim na sva zvona seriju, tko nije ovo pogledao ili se sprema već neko vrijeme (kao ja npr.) obavezno pogledat!!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |