![]() |
Pa oni te na taj način i tjeraju da se naručuje preko weba, a manje dolazi fizički, zbog razloga koje su naveli nick praskaton i Old Iggy
|
Citiraj:
|
+ skupljate bodove koji direkt smanjuju cijenu proizvoda (pri idućim kupovinama)
Ja sam spička drugima cca 10000kn nedavno na 2 konfe u njih, i polakomija se za tim popustom ka Ag008 za mirisnim borićem umotanim u kupon :D |
Nikad čuo za bodove
|
|
0 bodova. Jes da nisam puno kupovao kod njih preko weba, ali imao bih nešto, mora da su uveli nedavno
|
I meni se čini da je to uvedeno unatrag nekih pola godine - godinu ipo....
Za svakih potrošenih 100kn dobiješ popust od 1kn (101kn popusta sam spička na onu RX 470 :D) http://i64.tinypic.com/bhwson.jpg |
Drvoje znaš da postoji opcija u paintu "image size" i crop? Koristi je.
|
Na zapovijed vojvodo! :D
http://i68.tinypic.com/2v0hel0.jpg Nisi valjda ljubomoran radi mojih bodova :p |
uz sav duzni respekt, ja bi dokinuo praksu vracanja ISPRAVNIH komponenti na zakonodavnom nivou.
mozda je covjek pedantniji od irda lemilice i njegova ugradnja nije uzrokovala niti vidljivi trag, a kamoli stetu...ali to vise nije nova kartica, a ja ili neko drugi bi je kao takvu trebali kupit? hmmm, nezz bas... osim toga, kad na procjeni osvane 'koliko bi moga dobit za novu, neotpakiranu karticu...' - bez ikakvog okolisanja dobije odgovor 'nabava -20%'. prije kupnje se treba dobro informirat i gg. just my 2c. |
Istina, pogotovo jer ljudi su stoka i iskorištavaju benefite povrata. Ali ipak većina nas kupuje zato šta ima namjeru nešto koristit, a time i posjedovat duže od vremena povrata.
Recimo ja sam imao jedno iskustvo sa mehaničkom tipkovnicom baš iz Linksa, radila normalno kod mene 1 dan i onda se zblesala iz čista mira, neki bug, kad bi stisnuo bilokoju tipku ona bi registrirala kao da je non stop pritisnuta dok ne bih pritisnuo iduću. Dakle, potpuno neupotrebljiva. Probao sve, ali ništa nije pomoglo, barem po pitanju software. Odnesem njima, njima sve OK. Hebiga, iskoristio pravo povrata jer mi nisu imali ništa zanimljivo u zamjenu ponudit. Nema baš puno povoljnih stvari po potrošaće u ovoj našoj selendri od države, ovo je jedna od rijetkih, a to da će se uvijek nać neki bijednik koji će to ić iskoristit je jasna stvar. |
Citiraj:
|
Pošto smo se tu prebacili sa problemom oko strixice 470
Zvao malo prije opet kao da provjerim Kaže frajer da su predali dostavnoj službi i oko 3.00 bi trebao dobiti mail sa traking brojem, dostava sutra |
Citiraj:
edit: našao sam u tvom starijem postu, 24.10. 15.30 |
Citiraj:
|
Ja sam im i jučer slao mail i rekli su dostava u petak
Sutra ćemo znati |
Vidjeti ćemo. Baš me zanima koliko je narudžbi bilo te večeri, vjerojatno 90% na tu grafičku dok je bila dostupna.
|
Drzim fige...ako ne tuzit cemo ih za dusevnu bol :)
|
Ja samo velim netreba nikog vrijedjat,tuzit zbog dusevne boli jer najvise boli kad ni kaogumu nebi kupio u tom ducanu zbog njihovih ponasanja...onda bi se tek zamislili i promjenili nesto na bolje...sve ostalo je samo navlacenje ko i sa svim ostalim u hr.
|
Nažalost van ZG-a će uvik bit stoke za ispašu, da sam u metropoli ne bi nogom vjerojatno kročio u Linksa
Znam da imam webshopova na izbor ko pljeve, ali to mi nije uvik opcija pa mora bit fizička poslovnica -.- |
Ja sam samo 1 kupio nesto tam i to je bilo kao na mega popustu..naravno jos nije bilo neta i na kraju se ispostavilo da sam platio barem 30 posto vise
|
Citiraj:
"Roba po računu iz privitka je predana dostavnoj službi Overseas. Paket očekujte kroz dva radna dana na Vašoj adresi." Izgleda da su ispoštovali, u priloženom računi je cijena 1479kn. |
Ja sam bia stavia preuzumanje u ducanu jer mi je lakse i blize otic do ducana nego se sa overseasom izdogovarat kad cu bit doma. U svakom slucaju drago mi je bar da je neko jamia :D
|
Citiraj:
Samo da ne bude u paketu rx 460 Snimam mobom otvaranje |
Opa...znaci mozda u ponedjeljak tek dodje...ako dodje. Lol rx460 :)
Ja nista jos nisam dobio osim one narudzbenice. |
Citiraj:
|
Primjećujem da je kartica opet dostupna u web shopu (za 2029kn), tako da još postoji nada da će isporučit narudžbe ;)
Meni je status još uvijek "u toku" |
Citiraj:
|
dok je bilo prvi put dostupno pitao sam i za 460 i 470 na njihovom chatu je li to greska ili su cijene takve i operater srđan sabo na chatu rekao da su cijene tocne
|
Citiraj:
edit: stigao mi mail prije 5min "Poštovani došlo je do promjene cijene grafičke kartice nova cijena je 2029,00kn molim vas povratni info što dalje sa vašom narudžbom Hvala!" moj odgovor: "poštovani, volio bi dobiti grafičku po cijeni s ponude, jer je hrpa ljudi dobila tu grafu po takvoj cijeni, premda se cijena u međuvremenu promijenila.. molio bih povratni info.. pogotovo jer sam s vama bio nekoliko puta na chatu i rekli ste mi nekoliko verzija priče, od toga da je sve u redu s ponudom, do sad ovoga da nije u redu" zdravo seljački odgovor za zdravo seljačku firmu :) |
Došla strixica iz linksa
|
Vi ste svi dostavu za doma koji su dobili odabrali?
|
Citiraj:
|
ja sam dostavu u poslovnicu, platio bi tamo na rate.. može se u linksu online na rate uzet preko pbz vise electron?
btw: od maila u 14:31, nisu mi ništa odgovorili |
Bit ce da smo se sjebali mi koji smo odabrali dostavu u poslovnicu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Također odabrao dostavu u poslovnici, ali sam platio sve odjednom online... slao upite danas i jučer, nemaju info kad će stići...
|
Ima li netko neki updejt vezan za grafu iz linksa. ? Moja narudzba jos uvijek u tijeku.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Danas mi stigao mail da je "roba u fazi prikupljanja"...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |