![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i po nasoj stranici je josh u kini, a po njihovoj je krenulo 17
|
frend mi je narucio stap za hokej preko ebaya,pisalo je da ima shipping za croatia,USPS Priority.E sad,kontaktirao ga je seller i kaze ovo:
Citiraj:
|
stigao paketić iz kine naručen 03.12 a drugog još nema iako je dva dana prije naručen!?
|
Citiraj:
|
intmail je za k.... reko sam kinezu neka si ga nabije u dupe mamicu mu ,
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam kupio item prije 15 dana on ga je poslao prije 2 dana i to sa int mailom platio sam mu postarinu za 2 predemta po 50kn a on je oba poslao zajedno , da ustedi na troskovima , i sada tko je tu nepristojan ? i josh cekam neke predmete koje mi je poslao prije 30 dana , a da ti ne kazem da su mi vec neki koji su poslani sa HK postom vec stigli a poslanu su prije 2 tjedna , i tko tu koga sada evo sto su mi odgovorili iz poste di su moji paketi Poštovani, vezano za Vaš upit, želimo Vas obavijestiti, a kako je i dolje vidljivo preko web stranice Hrvatske pošte, www.posta.hr, aplikacija Pratite put Vaše pošiljke online, navedene pošiljke još nisu pristigle u Hrvatsku. Ujedno Vas obavještavamo da svaka poštanska uprava ima svog prijevoznika do odredišne zemlje, u ovom slučaju do Hrvatske, stoga molimo da se za rokove isporuke pošiljaka iz polazne zemlje obratite pošiljatelju. |
Jel mi moze netko ovo objasnit :9
Znaci jedan item je poslan 12/9/2010 o njemu ni traga ni glasa preko tracking numbera a drugi je poslan 12/17/2010 i evo danas je krenuo iz frankfurta , stvarno ne kuzim |
Kako je divno kad na selleru pise da šalje Worldwide a ima 999 exclusiona :roller:
|
Citiraj:
Nisu ni oni u pošti krivi za paket, sada su gužve na carini tamo znaju paketi dosta stajat, možda na ulasku u Europu i slično |
nemoj te naručivat sredinom drugog mjeseca iz kine jer kinezi salve novu godinu onda se duže čeka!
|
Citiraj:
od kad do kad im traje nova godina :) |
Citiraj:
sto nemaju novu godinu ko sav normalan svijet !? :D:D:D |
Citiraj:
znas da oni imaju zmajeve tigrove zabe zmije majmune i ostake zivotinje :D:D |
Pitanjce (pošto sam do sad uzimao stvarčice daleko ispod 160kn) - ukoliko je vrijednost paketa nekih 80-tak $ i poštarina 40-tak $ plaćam li PDV na ovih 80-tak ili 120$?
|
Na 120
|
Nisam još ništa naručivao sa ebay-a pa me zanima slijedeće.
Znači ne carine i ne harače pošiljke do 150 kn(jel to sa uključenom poštarinom?).Naručivao bih neke gba igrice(polovne) pa me zanima kakve su mi šanse da me naša carina i država priklješte za pošiljku od 150 kn? Jel to baš do 150 kn ili neko procjeni da bi pošiljka mogla biti i skuplja pa onda oderu ? Hvala na odgovorima:D |
tu ti nema pravila, prodju stvari od 60 funti a carini mi majicu od 22 funte :D
|
Poceli su nest radit u posti i carini pa paketini lagano pristizu sa carine
josh da hoce proci ovi blagdani , vec su mi dosadili neradni petci |
Ja čekam 2 komada poslana 26.11. Sa oba sellera sam dogovorio da neću otvarati case dok ne dođu (rekli su oba da će poslati drugi ako se ne pojave u roku 5, 6 dana).
|
Citiraj:
|
Pitanjce, kako imam devizni račun u USD, dali ja mogu kupovati na njemačkom i engleskom ebayu normalno ? Normalno do sad kupovao sa ebay.com
|
Citiraj:
Paypl ce ti konvertirati valutu i njima ide tako neki postotak, neznam koliki Ili mozes nariktati da ti tvoja banka po svom tecaju konvertira |
Citiraj:
|
Prekjučer stigao paket iz HK naručen 19.12. Iznenađujuće brzo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lopina kineska,tocno me je zavlacio 3 dana da promasim rok... Radi se o 50kn... |
U tom i je finta, možeš mu dati negativan feedback, samo nisam siguran do kad (mislim da ni nema rok trajanja :D). Iz dosadašnjeg iskustva, prije će ti poslati drugi item, nego riskirati loš feedback. Ja do sad nisam imao negativnih iskustava sa kinezima (26 kupovina u zadnjih 12 mj. na e-bayu)
|
Citiraj:
Meni je ovo prvi slucaj u 210 kupovina u zadnjih 12 mj. na e-bayu naravno. Danas sam mu dao prvu negativnu jer mi je vratio fedback od 34kn umjesto 49kn. Sada posto me je razljutio za tih 15-tak kuna :), dat cu mu i drugi negativni za drugi item,koji je prosao 45 dana, rok za case. Ako ponudi refund,odustacu,50kn je 50kn....:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
I have not received a refund, within 24 hours you will receive negative feedback .... I dobice..:fiju: Update : Javio se kinez i pita koliko mi para sve ukupno duguje,voljan je refundirati i nada se da cu maknuti prvu negativnu ocjenu.. Nisam znao da se moze ponistiti negativni feedback??? |
Pozdrav,
zanima me da li bi mi naplatili carinu ako na eBayu naručim ove tinte za printer : http://cgi.ebay.com/5-w-CHIP-ink-Can...item588aa67a80 Jel njima šta znači račun od PayPala ako bi slučajno tražili ili oni to procjenjuju po svom mišljenju ? Kod nas bi te boje bile vrijednosti u trgovini od oko 250 kn. Hvala ! |
Racun sa PayPala im je referenca, pdv i carinu naplacuju iskljucivo po racunu koji im trebas dostaviti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakva su vam iskustva sa kupnjom logitech miševa preko e-baya (ako je netko kupovao)
Zapeo mi ovaj mišonja za oko (100tinjak kn jeftiniji nego kod nas) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT Ispao bi cca 180, pa sad dal mogu očekivati da će mi okinuti carinu/pdv na njega? |
Nisam još otvarao case za nedolazeći item al sad će bit potrebno vjerojatno. Osim na Ebayu u Resolution centru jel moram negdje i na Paypalu prijavit?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |