![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ice: ti bi ispaljivao Frutek(TM) ili vga killera??
|
Citiraj:
vga killer aka borg killer :rolleyes: |
Citiraj:
|
Pa.....ovaaaj....prof. Frutek(TM), ja mislim....ja mislim....da bi odgovor......mogao biti.....killer. vga killer:cool:
Molim Vas.......nemojte mi nauditi......neeeeee.....neeeeeeeeee.....neeeeee.....[zvuk ispaljivanja Emissaryja iz topovske cijevi]. :mad: |
ovaj put ti je oprošteno :o
:D |
Ahh, vidim da ću morati napisati još jednu kratku pripovjetku ;) :D
|
RED ALERT !!!!!!!!!!!!!!!
vga and emisari report to torpido tjub !!! ostali na briđ HRT nas napada sa vojađerom |
Ha! Dezertiro sam i nije me ispalilo!:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe, sad si me podsjetio na jednu dobru liniju iz ST : Armade 2, kad čuješ Klingonce kako provaljuju " Grae'Thor will be paved with their ashes" prilikom napada. Jenostavno trebaš čuti tu liniju, fenomenalno je izrečena. :D
BTW, killer, prepuštam ti da tvoj post bude izjednačujući sa Žderonjama.:beer: Dečki, mislim da je killer kao pokretač threada to zaslužio. |
eto braco trekeri...dok se vi ispaljujete iz torpednih cijevi, mi stigosmo zderonje.....
P.S. danas mi nije najbolje.........:beer: :beer: |
Citiraj:
Kazna: hmmmmmmmmmm.. nek ti ju vga zmisli , Evo sa mojim postom prestižemo žderonje sada prebacujemo u warp 9.9999999999999999999 9 ( sa točkicom gore ) kaj nas neju više nigdar stigli :D |
BTW, ljudovi, ak mi neko moze rec ko je onaj lik iz danasnje epizode zbog kojeg je tuvok dobio popizditis. (tak je to kad si do grla u zadacama pa zakasnis na pocetak epizode.....)
|
to je član posade , bivše makijske koji pati od nekakvih impulsa zbog koji voli klati ljude , pa je jenoga zatukel itd itd , onda je tuvok majnd meld delal pa je to prešlo na njega itd ...
|
viiiiaaaarrrr d čeeempijooons maaaj freeend
: cheers2 : cheers2 POŽDERALI SMO ŽDERONJE : cheers2 : cheers2
|
Citiraj:
:beer: za tebe Sky i za ostale, a za Ice-a narafno :frutek:(TM) |
Misija je ostvarena
Žderonje nam sada gledaju u leđa Život je lijep - kratki haiku - :D |
nisu imali sanse... :D
|
We are trekiji, resistance is futile
|
:D , nemate sanse, imamo FOTONSKI TOP!
|
Evo mene nije već neko vrijeme bilo u Star Trek temi.
Napokon se desilo ono što je bilo suđeno-ST je no1 tema na PCE-u. Moramo tražiti od admina da ispo "Svaštare" umjesto "poput popularnih Žderonja" napiše "poput popularnih Star Treka", ovo sad je čista diskriminacija ST-a i očigledna privrženost moderatora Žderonjama. Štoviše, trebamo zatražiti i pravo na bar jednog moderatora Svaštare kako bi se ispravila trenutna nestabilnost. Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja predlažem ICE-a ili Sky-a za moderatore....ako niš drugo onda samo za ST temu (ako je moguže naštimati to na forumu)
|
Citiraj:
Bilo bi ipak bolje da je netko drugi mod (Mental, imaš moj glas), ja ipak prebrzo planem (pitajte sh00leta, Kovu77, Coolmera...) :) A mislim da ST nije potrebno moderirati, ovdje je sve odreda dobra ekipa:beer: |
Nisam gledao ST od ...nepamtim...losa mi slika pa mi se nega gledati :(.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |