![]() |
Koliko treba vremena na unlimited tarifi da se nastavi internet nakon poslane poruke za brzinu? Govorimo o potrošenom paketu od 60gb.
|
Prebacio se na unlimited telemach pretplatu. Brzina na S23 Ultra uređaju je oko 300/30, dok mi je na a1 bil 850/70. 5G im je (na više mjesta mjereno) dosta lošiji u odnosu na a1, ali mi bar daju neke pogodnosti za razliku od a1, tako da iskreno briga me za net, ako će sve ostalo valjat i bit ok. Kolega ima isti uređaj kao i ja i na t-comu je ista brzina kao i na a1 ili jako blizu istoj. Telemach ima daleko najlošiji 5G od svih operatera očito.
|
Citiraj:
Možda ti se spajao na N28 di je u agregaciji sa ostalim 4G bandovima nategnuo 300 Mbps... |
Citiraj:
|
A iz kojeg razloga je ograničena, ne bi li u unlimited trebao imat najveću moguću brzinu ? Ja sam testirao i u sigetu i u Trnskom i u Podbrežju ista brzina uvijek.
|
Pa brzina se nigdje ne spominje u paketima. Pa pretpostavljam da su je ograničili zbog zagušenja tj. pokućnog interneta. Nekad nije bilo ni ograničenja na bonovima ... ja sam na istom mjestu sa brojem na bonovima mjerio 1gb.
|
Citiraj:
I ne bih nužno rekao da je mreža loša jer ima nešto manju brzinu. Meni je bitnija pokrivenost od same brzine, a to što je internet 300 Mb/s umjesto 10 Gb/s, meni ne igra baš nikakvu ulogu. Jer realno tih 800 Mb/s što si imao na A1 nisi mogao iskoristiti u pokretu. Prednost Telemacha je što ima 5G pokrivenost u cijeloj Hrvatskoj, dok A1 i HT imaju samo u gradovima. Čekaj malo, budi korisnik nekih 6 mjeseci, pa vidi jel sve ok. Citiraj:
|
Da se javim nakon nekog vremena koristenja telemacha sad. Dakle brzina ovisno na kojim mjestima mjerim varira, u kuci/stanovima mi je manja do 300mbps, dok vani mi potegne i po 1200Mbps, sto nisam jos vidio na mobitelu niti na a1 niti na t-comu. Tako da sam bome zadovoljan sa ovim.
|
|
Ima li novosti oko uvođenja Volte/vowifi?
Poslano sa mog SM-S901B koristeći Tapatalk |
Ima, navodno je u testnoj fazi. Možeš probat aktivirat tak da pošalješ poruku volte na 13880. Pa vidiš hoće ti radit ili ne. Meni ne radi ali neki vele da im radi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedno pitanje ovdje pitat ili u xiaomi temi,imam xiaomi redmi note 13 išo gledat postavke pozivatelja piše mreža određuje i kad nekog zovem piše privatni broj??mislim stavim na prikaži broj onda sve ok,kad ugasim/upalim mob vrati na mreža određuje,zašto ne zapamti opciju prikaži broj??
|
Zna tko na kojoj frekvenciji radi 5g od telemacha? Gledam kupit laptop s 5g sub-6Ghz modulom pa da znam oce radit ili ne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Telemach diže cijene na 7.2% https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2568526.aspx
|
To se zna da svake godine nadalje dižu se cijene usklađuju sa inflacijom kod svih operatera. Tako će biti i iduće godine.....
|
Citiraj:
|
Danas stigao SMS:
OBAVIJEST KORISNICIMA | Od 4.7.2024. u nase SIM2GO pakete dodajemo jos vise giga, minuta i SMS poruka te mijenjamo cijene paketa. Tako ce paket SIM2GO S (nova cijena: 6,90 EUR) sadrzavati 5 GB, 500 min i 500 SMS. Srednji paket, SIM2GO M (nova cijena: 9,90 EUR), imat ce 10 GB, 1000 min i 1000 SMS. Najveci medju paketima, SIM2GO L (nova cijena: 13,90 EUR) sadrzavat ce cak 15 GB, 1500 min i 1500 SMS. Hvala sto koristite Telemach! Sad moj paket je SIM2Go i bio je 5,90€ a po novome će biti 6,90 € što je povećanje od 1,00 € a to je debelo od 7,2 %. Lijepo su ugurali povećanje cijene i plus podigli gige minute i sms. Iako sam svagdje prištekan na WiFi GB uvijek ostane a SMS-ovu su već skoro relikt prošlosti. Edit. OK ja sam samo prenio ono što sam čuo ali kažu da povećanje od 7,2 posto ide na pretplate a mi dobili povećanje paketa i cijenu. Vrijeme je za drugog operatera koji je jeftiniji. |
Citiraj:
Nadam se da imaju u planu dizanje paketa i na pretplati jer ovo trenutno nema smisla. Promijenio bih operatera, ali Telemach i sa svim tim poskupljenjima i dalje ostaje najjeftiniji. |
Citiraj:
Koji paket imaš? Vidim da sva 3 paketa imaju minute i sms-ove neograničeno samo je 12/60 gb, treći paket ima sve neograničeno. Meni glupo uzimat pretplatu jer ne pričam puno a na poslu i doma imam WiFi pa mi je bilo dovoljno vani i ovih 4 GB kaj sam prije imao a uvijek mi je tu i službeni ako usfali GB. |
Citiraj:
|
Radi li eSIM na Apple Watchu? Kaže mi teta iz prodaje da radi a ja joj ne vjerujem :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.apple.com/watch/cellular/#table-apple-watch |
Citiraj:
Mene su davili mjesec dana i onda odustali jer mi se ne isplati ugovorno vezat za tih 1.5€ popusta. Uređaj nitko od ukućana ne treba, pa ne vidim prednost ugovora. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |