![]() |
jel to iskon brani ftp port 21 ? jednostavno nije otvoren kada ga portForwardiram.
|
Kod mene radi sa openwrt.
|
Citiraj:
|
I ja sam na openwrt. 121 prolazi, a 21 nece pa nece, u bridge modu je modem.
|
Imam minix x8-h plus i svaki put moram restartat modem zyxel vmg5313 da bi me spojilo, spojen sam sa kabelom, probo sam i wi-fi isto mi se desava...???
|
Citiraj:
ak je samo s njim probaj podesiti staticku IP adresu u tom subnetu no van DHCP poola. moguce da je manjkava komunikacija medu media centra i ovog routera. |
Nema mi ni na mobitelu, a na racunalu ima i laptopu koji je wi-fi...hmmm??
|
Kakav vam je ping i igranje multiplayer_a na VDSL u odnosu na ADSL?
|
Citiraj:
|
Ono što znam iz osobnog isksutva onih koji imaju i ovdje po forumu, svi kažu manji.
Ne može biti veći ping. Btw. 24 dan da nisam dobio odgovor na prigovor poslan Iskonu. Zakonski rok je 15 dana. |
|
imas li dokaz da su primili tvoj prigovor?
Citiraj:
|
Imam. Još 28.1. sam dobio automatski odgovor da su zaprimili;
http://i.imgur.com/mageI0k.png |
Citiraj:
|
Jel ste morali vratiti staru opremu?..meni nisu javili niti da stize nova oprema..a kamoli da moram vratiti staru..sto mi je tlaka nosit ili slati postom
|
Meni su u SZK rekli da trebam vratiti kada sam trazio uslugu, ali do danas mi nije doslo gdje je i kome moram vratiti.
|
Ja sam je morao vratiti, može se slati ili poštom ili osobno u neki od Iskonovih ureda
|
kolika je uopce razlika u ping-u ako je router u routing ili bridge modu?
thnx. |
minimalna ako uopce ikakva
|
Koliko treba da se router prebaci na VDSL?
Dobio sam ZyXEL VMG5313 |
Ovisi. Mene su, nor. prebacili za dva sata.
|
Ma spojio ga sinoć i zvao ih 3x jer je trebalo biti nakon 10min pa nakon 1h pa kao u 20:52h.
Naravno da nije ništa od navedenog i nije proradio VDSL! :D |
Nisam mislio na to. Nego - ja sam pokupio paket, i oni su upalili vdsl još dok mi je stari router bio.
|
Ako vam se ruši konekcija na VDSL-u, to je do lošeg firmware-a. Meni je jedini lijek bio da me vrate da ADSL dok ne riješe software za router - sad je stabilno.
|
Zanimljivo..nigdje ne pise da se stari router treba vratiti..salju li onda racun za njega ili?..malo mi je to neozbiljno. Ak posaljem router postom i zagubi se ..sto onda.
|
Pa vrati ga osobno.
|
Mene je zvao agent nakon što sam podnio zahtjev preko neta, i rekao da mogu slati poštom ili nositi u ured. Ja sam odnesao u ured, dobio potvrdu i to je to.
|
U Rijeci se router vraća u centru grada gospođi u uredu ispod Sky bara.
Moja centrala Kozala još nema VDSL a bliži se kraj veljače |
Koliko ste cekali prijelaz s adsla na vdsl? Ja sam dobio sms 9.2 da je zahtjev prihvacen ali od tada tisina.
|
Malo manje od mjesec dana
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |