![]() |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogleda The Departed [2006]
I da ne kvarim ekipi koja možda nije pogledala, jedan kratki spojler review EDIT: jebiga DaNiJ3L, ne mogu na tu utjecat:D Sve šta san moga san napravija da vam ne ubijem draž:D |
vidi se spoiler u mailu :(
|
Pogledao dana Benjamina Buttona (da ne pišem cijeli naslov). Drama, koliko čujem gro nominacija za oskara. Meni film prosjek. U jednom trenu mi je bio i dosadan.
|
Amusement / Behind Enemy Lines - Columbia / Defiance / Fireproof / Max Payne / My Best Friends Girl / Seven Pounds / The Chronicles Of Narnia Prince Caspian / The Day The Earth Stood Still / Slumdog Milionare / Transporter3 / Yes Men
To sam ja pogledajo u zadnja dva tjedna... Definitivno must see filmovi |
preporuka za How to Lose Friends & Alienate People simpa romanticna komedija s Simon Peggom, Megan Fox,Kirsten Dunst
i preporuka za jedan stariji triler Red Rock West s Nicolas Cage-om, Lara Flynn Boyle, i Dennis Hopper-om |
Citiraj:
This movies was terrible, I think is important have a complete information about the subject that they will work. No is necessary travel to Bogota (CAPITAL) of Colombia, because is many information in Internet about this city. We don't have a hot weather The lowest temperature ever recorded was −8°C (17°F) inside the city and −10°C (14°F) in the nearby towns of the savanna. The highest temperature ever recorded was 25°C (77°F). but always is 10ºc this is during all the year, secondly Bogotá is also the largest in Colombia, and its altitude (2,640m) makes it the third-highest major city in the world (no is the jungle) is a normal city with 8,089,560 of people. And the other subject about la Farc and army is terrible, how is possible that they can give a solution like that. this is really funny!!!! was really bad |
a i engleski od koemntara je - was really bad :D
mene isto fascinira kako često se događa u filmovima da uopće ne koriste provjerene podatke, brkaju povijesna razdoblja, i slično... to samo pokazuje koliko se takvi filmovi štancaju samo da pokupe zaradu u prvom vikendu gledanja i onda pušing.. |
Sinoć napokon uspio pogledati 21.
Film je OK, nisam imao pametnije posla pa mi se čini dobar za ubit vrijeme. |
Outlander - preporuka svima koji vole Sci-Fi Action/Adventure. 8/10
Quarantine - ajmo reci dobar "zombie" horor buduci da napadaju ljude, hrane se mesom i prenose virus prek ugriza, krvi itd... Atmosfera je napeta cijelo vrijeme, nist se ne zna kaj se zbiva, svi su sumnjivi jedan prema drugom, POV je iz prvog lica tj kamermana (kao Cloverfield) tak da gledatelj dobi osjecaj na trenutke kao da je u filmu. 8/10 The day the earth stood still - hm nekaj sam vise ocekival od tog filma, nekak dosadno postane to navlacenje i skrivanje i onda nagli kraj... ocekival sam da je film nekaj u stilu Independence Daya. 5/10 |
APSOLUTNA preporuka No Country for Old Men http://www.imdb.com/title/tt0477348/
gledali ja i draga u kinu,jedan od najboljih filmova koji smo pogledali...iako se ona sva sledila :D jednostavno je MUST see film! |
upravo pogledao "eXistenZ" koji je netko ovdje preporučio i u nepovrat bacio jedan sat,trideset sedam minuta i 8 sekundi svog života i još koju minutu za nalaženje ove teme i pisanje ovog posta...
Film je totalno očajan,ideja je super ali izvedba katastrofa... |
Pogledao Pride and glory sa E. Nortonom i C. Farrellom. Malo iznad prosjeka film, da se pogledat. Akcić :)
|
Citiraj:
|
jedan od jačih filmova prošle godine :goood:
Walk Hard: The Dewey Cox Story http://www.imdb.com/title/tt0841046/ |
Citiraj:
Citiraj:
Ali inače je film svejedno super. |
The Hitcher (2007)
isuse, koje govno od filma...ne da je posebno loš, al je tolko dosadan i generičan da nakon sat vremena nisam mogao više samo gledat, moral sam se nečim usputno i zabavljat...preporučam nikome...osim možda ak se palite na Sophiu Bush pa je oćete gledat kak skače po ekranu (ima i scena u tušu...gdje se ne vidi apsolutno niš)... :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
o da dobar film. puno bolji od ovog remakea |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al kad se već našlo na disku uslijed frendove migracije laptopa na Vistu, mislio sam zaš ne pogledat... :D --- nije film, al zadnje pogledano: Ricky Gervais - Animals jako dobar stand up, možda ne toliko razrađen, ali svejedno zabavan. :goood: |
Pogleda Eagle Eye [2008]
Film je kvalificiran kao: Action | Mystery | Thriller Nažalost, malo previše SF i misterija za mene... ali ko voli, nek izvoli... Mene i nije dojmio |
Citiraj:
|
Ne znam ko je od vas gledal Wargames: The Dead Code (remake filma iz 80tih), ali kad sam pocel gledati Eagle Eye imal sam dojam da gledam jedan te isti film :stoopid: sam sebe sam pital dal ja to vec nisam gledal, jer sam pocetak je skoro pa isti ko u wargamesu...
|
Pogleda i War [2007]
Zanimljivo ime, zanimljiva faca (Statham btw), zanimljiv žanr. Al više-manje to je sve od filma, loša radnja s doduše neočekivanim raspletom ali ni to me nije previše trglo, nit učinilo film zanimljivijem. Drugorazredna akcija,...rađe pogledajte Taken:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:01. |