![]() |
a kad te triput spizdi snajper sekundu nakon spawnanja dobiješ tendenciju čučanja :D Rusija je bila najbolji primjer -5 ljudi igra za švabe, od toga četvorica sa snajperima čuvaju zastavu....
|
oni su se utaborili i ne mrdaju...
a ti si bio dobar sa onim bacachem sjemena jucher, ili sto god je ono bilo s chime si pucao. :D ;) |
Citiraj:
Nego jel ima koji dobrovoljac za napucavanje:D :D |
Citiraj:
Samo da se najedem. Nemrem gladan kempati jer me odaje kruljenje vu želucu. :D |
oj amd-jac pa ti si lud. :D :D
odaje ga kruljenje u zelucu... samo tako, ne mozhe se na bojishte bez dobre papice, a kud chesh bolju papicu od jednog pechenog pileta za doruchak. :D ;) |
Citiraj:
BTW pa danas je prvi:clap: Jelc Stara rago nema vise isprika, dolazi igrat:D :D |
mislim da je Stan ili slično... mrcina od guna naročito na način kak ga ja koristim: stisneš i držiš pucanje i mišem lijevo-desno :D do isteka municije..u mp3 obliku bi bilo otprilike:
ratatatatatatatata.klik -bang- *****killed Lesa Obično me krknu nakon par sekundi, al koga briga -barem mi se ime često pojavljuje na ekranu :D :rolleyes: |
Na dozi sam.
Grah je bil izvrstan. Napravljen na ostacima (temeljcu) goveđe juhice od nedjelje i sa par komada suhih špic rebrica. Sad ću imati vjetar iz leđa. :D :beer: |
Citiraj:
|
hiiiiiiii
Biolosko-kemijski slijeva,zastitne maskee-STAVI!!!
:rolleyes: :rolleyes: novi nacin kak buju Zderonje kikale neprijatelje......bojnim otrovima u malim i velkim dozama... sad jos i Jelcu moramo pomoci da postela Okoo svevido , pa da i njega zarazimo...:rolleyes: :D :beer: :beer: btw,nije me bilo jel sam bil na manevrima , da utreniram novu ratnu strategiju..:rolleyes: :rolleyes: :D :D |
shto je, bio si na bojnom polju? :rolleyes: :D
|
Aj ko je za malo napucavanja nek dodje sad na NOB!
|
Zato smo ja i Vucko sinoc valjda 15min držali protivničku zastavu, ja sam obranio nekoliko napada (živio PPSh :D )
a kada su naši napokon vratili zastavu, postali smo nezaustavljivi :burn: |
what's the time tonight? :gringo:
|
There's no time like present! :)
|
Citiraj:
Evo, jos jednom moram pohvaliti Renesisa, koji je, uspjesno branio mene i zastavu jedno 15minuta, i usput slusao preko team speak-a moje unutarnje monologe:D Naravno, pohvala i suborcima, i oni su me morali slusat:D, al decki su nasli brzo:rolleyes: :D zastavu Al mislim, vuk, a da moram cucat u kutu ko malo dijete...:D cccc... I decki, sad cete me rijedje vidjat na COD-u, naime, proslo 2 mjeseca flat-a:rolleyes: i sad se mora zivit sa 512MB mjesecno...vidjet cemo kako ce ovaj mjesec proc... Pozdrav i do slusanja...:beer: |
Zasto ste suzili mape na NOBu? Je se to meni čini ili se stalno iste 3 mape vrte?
|
|
Nećeš moć sa samo 512Mb, nema šanse...
Evo sada sam bio na NOB-u, i dok su bili samo PPSh, to je bila takva makljaža, užas... onda je dosta nas prešlo na rifle only (neki su i dalje sa PPSh :rolleyes: ) pa je postalo prihvatljivije.... |
Ma nema te sile koja nas može zaustavit...
SniperWolf i ja sa PPSh peremo sve pred sobom ko gluhe svinje :) Ubitačna kombinacija :) |
Aaa, Sniper, mogao sam i mislit da si ti DJ Fearache :)
|
problem
Sad sam htio uci u Nob mala razgibat misice kad iznenadjenje !
Izbacilo mi je invalid password, a danas sam bio popodne i sve je bilo u redu. Sta se dogadja? Je li mijenjan password za pristup ili je nesto drugo ' :confused: PS probao sam par puta i uvjek isto: invalid pass |
Vjerovatno NOBovci igraju neki war, nek im je sretno :beer:
|
Re: problem
Citiraj:
|
Nemam screenshot :( no kako je ono išlo:
"Čitao sam da je potrebno manje od 300 metaka da ubiješ čovjeka" ? :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Uh pao mi kamen sa srca ! Ma neka ih nek se rokaju, pokoj im dusi ! Lesheve cemo mi poslije pokupiti :D
|
Citiraj:
|
Uf bilo je zestoko sad na dozi...
http://slibe.com/imagestumb/973cf0f1-shot0072_jpg.jpg http://slibe.com/imagestumb/cdeb62ca-shot0073_jpg.jpg Drugu su nas posteno sprasili:p |
Citiraj:
|
Jel ko za malo rokavele?:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |