![]() |
Samo da vas obavijestim da mi je ljubazno osoblje s Banggooda odlučilo poslat drugi display... Mada mene kopka da niej display u pitanju?!
|
Ja bi u tvojoj situaciji slao mobitel nazad jer što ako nije display ? dali će ti i dalje priznati garanciju ?
|
Kad smo već kod GPS-a u kineza. Šta mislite dali bi ja mogao skinuti antenu sa svog HTC-a na kojem radi savršeno i nekako ju namontirati na kineza, dali bi to igralo?
|
Ne bi pomoglo. Pa nije samo u anteni problem. U najgorem slucaju, zbog nekvalitete izrade, je problem u anteni koja nema dobar spoj ili tako nesto, a kod svih je problem u mtk procesoru i tu nista nemres.
|
MTK procesor je problem, ali cini se da dodavanje zice na antenu poboljsava situaciju kolko tolko, mene samo zanima kako bezbolno to rijesit, tj. bez lemljenja
|
Lenovo A660, bas se poigrao s njim, kamera nis posebno, dualac unutra , 4.0.4. Sasvim fino radi , nema stekanja nema laga, stavljen nova launcher. Proban taj famozni gps na mtk, instant lock i to valjd u cm tocnosti, znaci radi savrseno :)
|
Citiraj:
Jesi spreman testirati jel to pravi IP67 ili Kinezi opet lazu? :D |
To je mob od matorog ( ja mu uzo za rodjeni dan :D ) i koliko vidim ima yebenu zastitu al nisam bas siguran oko zaljevanja vodom :D tek sam ga prije 2 h postelao tako da neznam za bateriju :D izvjestim sutra preksutra
|
Je li netko naručio ili napravio Preorder za Xiaomi Hongmi iliti Red Rice?
|
Vowney V5 za 150usd ili THL W8 (obični s 4G rom) za 175usd?
Ili nešto drugo 5" u tom cjenovnom rangu? |
da kupujem 5" mob dalje od faea f2 nebi ni gledao, to mi je tolko bolestan mob da ozbiljno razmisljam da torpediram htc one i da uzmem njega ili faea f1, isto savrsen uredaj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace antena je obicna bakrena samoljepljiva folija. Tako da je do antene, ali i do konstrukcije telefona i kako je antena pozicionirana. |
@Necro:
ako nisi dosad vidio, pošten review Vowneyja: http://www.modaco.com/page/news/_/an...5-review-r1172 |
Cubot GT99 GPS test
Posto tu ljudi prodaju price, meni nije dao vrag mira, isao sam napikavati i testirati GPS. Instalirao sam GPS Test i Sportstracker.
Pokusaj prvi: Upaljen GPS prvi puta. GPS test je imao 8 visible, 3-4used za 15min. Pokusaj drugi: Skinuo sam Mobile Uncle MTK Tools, napravio onaj softwareski GPS fix, u roku odmah nadje 10 visible, 7-8 used. Testiranje: Huawei U8650 sa Cyanogenmod7 u jednom dzepu, Cubot GT99 u drugom dzepu. Vozio sam tri kruga, krug oko 1.1km (ovisno kako sam krivudao po cesti - nesto sam isao po cesti, nesto po nogostupu). Rezultati su na linku, ima 3 pokusaja sa Cubotom i dva sa Huaweijem: http://www.sports-tracker.com/#/work...udhf42mbcfqs1l fascinantno je koliko Cubot grijesi. Iako na karti prikazuje relativno tocno ? :/ EDIT: u MTK toolsima su napravljeni tocno koraci samo da se refresha ona lista valjda. GPS test pokazuje "idealnu preciznost" dok se stoji na mjestu ;) |
9 km, 175 kmh :))))))))))))))))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mtk ima sw problem s brzinimjerom. Oni trackeri koji koriste svoje alate za mjerenje brzine imaju stvarnu brzinu. I ja sam koristio sprts tracker no on se oslanja na mtk i meni je pokazivao da sam hodao 90kmh. Koristi mytracks ili runk. Karta ti je odlicna i to je bitno, nema velikog odstupanja. Meni copilot navigacija govori stvarnu brzinu. Rekao si da si u uncleu samo skinuo novi. Treba i: In the YGPS you will need to press on “Hot”, “Full” and “AGPS Restart”:
|
Citiraj:
|
I ja cekam no navodno nema tako jaku kameru taj xiaomi te je video u "samo" 720p. Cak i gt99 ima veci otvor kamere i moze snimati 1080p video...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
RR ima dosta povoljnu cijenu (200$), ali svagdje se ograđuju da to nije zadnja cijena tj. da će se možda promijeniti kad uređaj dođe do njih. Inače, mob nije ništa specijalno tj. u rangu je sa hardverski sličnim modelima na istom čipsetu. Jedino što je među prvima brand name uređajima s njime i što može koristiti 3G na obje SIM kartice (što drugi ne mogu).
Za sada nema smisla nikakav preorder jer cijena nije sigurna niti se može koristiti kod nas. Vjerujem da će EU verzija imati bar 16Gb interne i zbog toga biti skuplja bar 50$ (realno 75-100$). |
Ja odustao od Banggood-a za Haier.Sad je bilo stiže 27og,na stranici piše 31og,a na mail mi odgovaraju da će 1og (ali to je may/maybe).Zatražio povrat novca i to je to.
Naručio na ebay-u za 20 $ skuplje pa neka opale PDV barem znam da će mi stići. Tako da znate vi ostali koji ste naručili Haier. A najbolje je da se svi zovu Jennifer u Live chat-ovima na ostalim stranicama i naravno nemaju ga nigdje ''In stock''. |
Citiraj:
Po cemu je savrsen ondosno po cemu mislis da je bolji od HTC One (osim mozda cisto financijski, za puno manje novaca dobijes malo losiji mob) ? |
Citiraj:
Tako oni bolji imaju vlastiti način izračunavanja brzine, kao što je MyTrack, Copliot, u njima je uvijek prikazana stvarna brzina. Dok neki drugi informacije kupe iz MTK-a koji ima manu da uvije kprikazuje veće brzine od stvarne. |
A otkud kupe MyTrack i Copilot podatke o brzini?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |