![]() |
Kad upisuješ koordinate onda imaš: Planeta, Ru, Mjesec. Odaberi ru i onda će kasnije bit zadatak Vaditi. ;)
Sry to sve mi je automatski pa neke stvari ni neznam da napravim :D |
Ahaaa, skužio... hebote koja filozofija:D
Hvala buljo!:chears: |
Jel netko probao DarkPirates?
|
Molim Don :beer:
2 Lacy Ne i ne želim :D |
ja sam se nakon više od godinu i pol skinuo sa igre, bio sam totalni ovisnik iako i sad dolazim u napast da opet krenem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad si prešla na photoshop ako si to ti yaya sa fan arta :D |
došao do 1 mjesta napravio jak savez izgubio volju nakon 3 godine igre , cijeli život podredio tome , sada mi je to totalno smješno nakon 5 mjeseci neigranja :)
|
Malo dižem ovu temu... Meni se OGame ponovno zaigrao ;) Igrao sam prije par godina, tek kad se 1. univerzum otvorio :)
Jel ima PCE svoj savez? :D |
Ja isto igrao UNI 1 prije 2-3 godine i opet poceo prije 2-3 tjedna. Igram u UNI 2.
|
Ako ko hoce igrat u uni 14, osnovat cu PCE savez.
Zapravo, evo sad sam ga osnovao, pa ako ko hoce doc nek me kontaktira tu na PM ili MSN. Vracam se nakon godine dana ne igranja. :chears: |
ma bolje ti je da se ne vracas :fiju:
ja rekao, jednom sam igrao i nikad vise :D |
Nemrem vjerovat da je netko "otvorio" ovu temu... :D
Slažem se sa maxom, nije to zdrava droga... Ak niš sad bar spavam po noći. :p |
Citiraj:
Neda mi se opet na zderonjama slušat Buljića kako mi pili 2 sata o taktikama,FS-u itd :lol2: najbolji savjet, modus odsutstva, i acc na brisanje :) |
Prenosim iskustvo na vas njubeke :p
|
Ipak smo drzali rekord na najvecu stetu u uni 4 , i to je nesto :)
|
Ne ne, prva milijarda štete na balkanu je naša. ;)
|
Papci na kvadrat.
Budite muško i igrajte. :D Ajde Buljo aktiviraj se, trebamo resurse. Budi koristan zajednici. Nemogu biti jedini rudar i kornjača. |
još uvijek se igraš kornjače negdje? hehe
ako vam fali deuta javite, pa cu i ja krenut :D nisam već dugo ništa prodavao :D |
Evo otovren je uni 14, sta vi kazete na to...po meni je to malo glup potez jer su iovako uniji razvodnjeni.
|
Citiraj:
A deuta ima toliko da ga poklanjam. Nemoguće ga je prodat. Mjenjam ga 2:1 za metal ili 1:1 za kristal. Jel još igraš i gdje? |
mah, ako je tako onda ni neću igrat, nigdje ne igram :)
eh di su zlatni dani kada sam prodavao svaki deut koji sam mogao proizvest :D kada sam na 15 poziciji ima deut pumpu lvl19, ah... :D |
Ja sam se trenutno lijepo razvio i napreduje flotica... Pljačkam kao u dobra stara vremena... :D
Uni 12, DoX =) |
Niko u 14, a?
|
Jel vam radi Ogame.ba?
Se to meni čini ili im je server:baad: |
Javili su da bude nekih problema useirma na mail :D a pošto ne igram više na .ba sam ga obrisao. Pisala je alternativna adresa, kao imaju nekre probleme s domenom. Itd... :)
Igra tko na .org-u? Uni 30 ? |
|
radi i ogame.com.hr
|
Evo ja sam se ulogirao u uni 3 na svoj acc......ne igram 4 mjeseca i sad sam 125. na statistikama ) lol mislio sam da je gore.......
|
Ja trenutno imam na ogame.ba nešto više od 1.000.000 poena, ali mi je dosadno jer nemam nikakvog prijatelja s kojim bi igrao.
Igram i na ogame.org. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |