![]() |
uzivaj u lovici :chears:
|
Gazimo Brazil ko plitak potok! :D Ajmooooo Hrvatska! :)
|
|
Bit će teško, ali stisnuti ih i to je to. Nogomet je takav da se može svakoga dobiti. Vjerujem da ih je Niko posložio kako treba, nakon Štimca i da će sad neke stvari funkcionirati kao kad smo Engleze dva puta guzili! :D
Ajmooo! :chears: EDIT: I daj mod, preimenuj temu u SP Brazil 2014 :D |
Citiraj:
hvala na slušanju ;) |
Citiraj:
5 kn na X2 :goood: ali realno - većina naših nema iskustva, još kad vide Marakanu i brazilce...sve me strah da ćemo spušit 3 komada u prvom poluvremenu...:kafa: |
Citiraj:
Whaaat? Citiraj:
|
Citiraj:
Golman koji nikad nije ni bio među nekim velikim golmanima u svijetu, obrana koja ima više rupetina nego švicarski sir. Nijedan pravi holder, napad je tup do boga i jedine svijetle točke ekipe su 3 glavne zvijezde - Modrić, Rakitić, Kovačić, ali onda se postavlja pitanje jesu li oni trojica ikad uopće igrali zajedno na terenu, i je li to uopće ličilo na išta. |
Citiraj:
Brazil nije nepobjediv. |
Citiraj:
Ali reći da njihova ekipa nije ništ posebno pokraj ove reprezentacije je blasfemija :D |
Citiraj:
|
Jedna prigodna! :D
Znam da ipak mislis kako prejak je Brazil i da zdrijeb nas nije uopce pomazil... Kako zbog toga ne spavamo ti i ja i kako je teska ova nasa skupina... Zar ne znas da Modric u top formi je?! A Olic samo ceka da Brazilce probije... Pa sad s tim saznanjem, jos jednom pitam ja: IMA LI NADE ZA NAS?! PA CINI MI SE DA BI I MI NJIMA MOGLI ZABITI GOL! EDUARDO, DUSO, DEDER NANESI IM BOL! JER NEMA DANI ALVES SNAGE U NOGAMA, NEK' SE COS ZADERE K'O DA JE NA DROGAMA... DAO BIH SVE DA VIDIM SUZE THIAGA SILVE... MA NEK' BRAZILCI ZACVILE! |
Ja se nadam da ćemo pokazati zube i dobar nogomet, makar i izgubili, pa da zaradimo respekt kod Meksika i Kameruna, pa tu pokupimo 6 bodova.
|
1 privitaka
Naprijed Hrvatska!
Privitak 13508 |
1 privitaka
Citiraj:
<3 Hrvatska <3 EDIT: Jedna prigodna slika: |
Dvije teme istog naziva?
begi je otvorio pred koji dan...klik Ovu salatu zaključajte i ajmo tamo,biti će lakše pratiti :D |
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
ako i izgubimo imamo dobre šanse za dalje i prolazak,ali mislim da nećemo izgubit,nebi trebali |
Citiraj:
|
there is a fine line between pesimism and realism ;)
|
(G)Olic daje gol i pobjeda Rvacke, koef. 30 :D
|
Ajmooooooo :D
|
Ajmo Hrvatskaaaa!!!!!!!
|
Ima jedna, zemlja mala sada svatko za nju zna ono sta je bio Brazil to je sada Hrvatska! :D
|
Da nije bilo te pjesme u Francuskoj bi bili zlatni. Taman se bila pojavila pred polufinale..
|
|
ima li gdje live stream dobar
|
Citiraj:
|
siii :D
|
iskon.tv
logirate se preko googlea, rješite kviz i imate cijeli dan naše programe. HRT2 included. https://tv.iskon.hr/ Kad kliknete prijava -> odaberete desno "gledaj TV" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |