![]() |
Koja špica - GTA 2 recreated sa drone camerom :)
https://www.youtube.com/watch?v=B-UG...ature=youtu.be |
Citiraj:
|
Kupio bi šogoru GTA čim jeftinije. Nuveem je i dalje dobra kupnja ili da gledam gmg s vaučerima?
|
Ma nuveem radi kao beba, samo ubaci hola extenziju, namjesti da si iz Venezuele i miran si :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eh sad, nisam siguran da su nešto mijenjali/kemjali/bannali. Ne vjerujem. Jedino je bilo sranja s ovim steam giftovima kako je ekipa gore pisala. |
Bome i cijena je sranje, 420kn :D
|
Baš si i ja razmišljam uzet igru i pogledao nuveem, a ono 420+kn. Gledam li ja to nešto krivo ili je poskupilo?
|
Brutalno je poskupilo, mi smo je upecali za 215kn, a nije bio pre-order...
|
Rockstar se ne šali i dijeli banove čak i za FOV mod, tužno.. Inače u prvih tjedan dana sam nabio 90 sati, a sad uđem 1 dnevno čisto da rješim daily zadatke jer mi je muka od neoptimiziranog MP-a, hrpe djece i citera, je da su i to počeli rješavat al im sporo ide, mislim da imam najviše ubijenih jelena u igri :D http://prntscr.com/725i22
|
E btw, s čime uzimate screenshotove u igri? Printscreen ne radi, a nisam našao opciju u samoj igri :D
|
Bandicam
|
Citiraj:
|
Ja igram preko Steama pa i s njime slikam, ali ako želite dobru kvalitetu slike morate odabrati u postavkama da sprema kao uncompressed copy (http://prntscr.com/725yfr)
EDIT: Ako netko planira uzimat GTA 5 uskoro, rješio bi svoj steam za 700 kn, ima i GTA i jos 74 igre uz to, hitno mi je za novce. |
Jeste probali koji od ovih modova?
http://www.pcgamer.com/the-best-gta-5-mods/ |
Jedino sta me od modova zanima je da imam u garazi M6, S 63/65 AMG Coupe, RS6 Avant i neka Suprica sa tonom turba :D do tad neka izbacuju sta hoce.
|
Nešto sam bio pročitao da se u igru nalazi Subaru Impreza. Jel to istina? nisam ju vidio do sad, ili ju ne prepoznajem.
|
Citiraj:
|
Zaigrao i ja konacno ovo cudo od igre. Zbilja vrijeme proleti igrajuci je :D
Nego, da postavim pitanjce, da li vam je iskoristenost grafe uvijek na iznad 98% ili zna past? Kod mene se krece u rasponu od kakvih 65-70% - 100% pa reko da nije neki problem ili da nisam nesto krivo podesio? :stoopid: |
Citiraj:
|
i s ukljucenim i iskljucenim :stoopid:
|
Hm, da ti nije neki Power Save mod upaljen u driverima? Ako je, stavi na best performance. Ne znam kako je kod ATI grafickih.
Mođeš i probat s ovime: (Win7): My Computer - Properties - Advanced System Settings - Advanced - Performance i stavi na "Adjust for best performance". Iako teško da će ovo pomoć, ali isplati se probat. Uvijek možeš drivere reinstalirat :D Edit: Imaš origigi ili? Pitam jer jedan osobit patch je opterećivao CPU, a grafu ne pa tko zna :D |
Ne bih rekao da je do power savinga. Nemam takvo sto ukljuceno na grafi. Taktovi se ne mijenjaju, drzi je konstantno na visim taktovima.
|
Zašto bi to bio problem? pa iskoristivost grafe je max. Ili ipak treba malo varirat izmedju 60 i 100% npr.?
|
Nema to veze sa v-syncom,negdje CPU ima puno vise posla pa GPU odmara,a negdje GPU zaposlen maksimalno,a CPU se hladi.
Odigraj crysis 3 welcome to the jungle pa ćeš vidjeti iskoristivost GPU na tome dijelu . |
Tako je, blava dobro kaže :)
Probaj i provjeriti load za GPU-Z-om, možda te afterburner ili s čim već mjeriš zeza. Ubaci i zadnje beta drivere... |
Budem provjerio onda sa gpuz-om.
Imam vec instalirane zadnje beta drivere ;) Mislio sam da nije do toga sto imam upaljen cnq na procesoru, pa sam pokusao i kad je ugasen, no isti drek. Da pokusam forsirati vsync preko catalysta, samo za gta, a u igrici ga zgasiti? |
Citiraj:
Citiraj:
Radje nadji koju kunu skuplje i nemas problema... Prvi koji su pobrali igru nemaju brige jer nije bila region locked i nije bilo upozorenja. Sad se ne mozes zalit :D BTW ja jos neman niti 1s online playa, kupio 2 firme (tow i smoke on watter) pa sad kupin lovu i mesetarim s dionicama :) |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |