![]() |
Citiraj:
|
Previsoka je on klasa za dinamo. :) Nema on tu kaj raditi. Nije napadač kojeg moraš hraniti s loptama jer se i sam zna izboriti ali ipak nema on kaj tu delati. :)
Ja gledam chelsa - genk i mogu reći da sam po prvi put sretan kako chelsea igra. :) PREDIVNO! Imaju ideja i stvarno lijepo igraju. :) 4:0 TRPAAANNJJEEEEE!!! :D |
Mene najviše zanima Marseille - Arsenal :)
|
Joooj krumpiraši iz arsenala. :)
|
ajde jednom da i arsenal tak dobije "na mišiće" :D
|
Di su sad oni koji su se prije koji tjedan sprdali sa apoelom i govorili kako je 1:1 sa Shakhtorom VELIKO iznenađenje...
Ciprani 'odradili' i Porta. BTW, 8 žutih za Porto - tako se ne igra. |
Pita Cosic Stimca. "Kako komentirate uspjeh Happoela?"
Stimac: "Pa imaju jaku ligu i igraju svaka 3 dana" :D Cosic: "Nemam vise komentara" Hahahaha Ps: thuNdeR, hvala na ispravci. |
inače to je bio čos u studiju ;)
|
Citiraj:
|
odličan meč šahtar - zenit, rusi mogu plakati za prosutim mlijekom, ko i bayern sinoć (iako je bayern u puno puno povoljnijoj poziciji), dobro je da će 'revanš' za dva tjedna bit u 6 i po, da pogledam u miru :D
gledam u sažecima večeras barca - plzen, česi 0 (nula) šuteva prema golu. sve ok, barca, nou camp, prvak španjolske/europe/svijeta/čega sve ne :D....al 0 pokušaja za klub koji igra završnicu lige prvaka?? mislim zbilja ono.... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mogu umrijet sretan haha :) Odlicno je chelsea jucer igrao, drago mi je za torresa, i dalje tvrdim da je najjaci napadac na svijetu poslije hulka. |
Odlično je chelsea igrao i protiv uniteda ali nije bilo realizacije za razliku od jučer. :) No vjerujem da ova ekipa može napraviti dosta ove sezone. :)
|
Samo da srede malo oscilacije u ekipi, mogli bi imati dobru sezonu.
City UTD i Chelsea na kraju sezone su realno jedini koji mogu do naslova, iako utd i chelsea mrvicu vise no city. |
Citiraj:
Po meni Arsenova skupina neće proć dalje nakon ove grupe, nije to ona generacija kad su igrali Bergkamp, Henry, Pires, Ljunberg. Adams i ostali, jedino mi se kod njih sviđa to da forsiraju napadački nogomet i pas igru |
Kako si gledao usporedo kad je Dinamo igrao u utorak a Arsenal jucer. :D
|
Ima tema za klađenje u svaštari. :) |
Kako ih je zavaljal:D
|
Najbolji crveni koji sam u zivotu vidio :D |
|
:D |
Sutra je veliki derbi u premiershipu, ima ko kakvih predvidanja?
Nekak mi srce vuce na City, ove godine stvarno igraju lijep nogomet, htio bi da smazu utd, mislim da ce prvenstvo bit zanimljivije onda! |
Gledam malo Bundesligu...
Dortmund gazi Köln, opet igraju na nivou prošle sezone; zasad 4-0.:) Navečer 2 dobre tekme Juve-Genoa te Barcelona-Sevilla. |
|
a budale :roller: :no2drug:
ali barem je proigrao malo, pa mu popustaju te egzibicije to policijskim stanicama :D |
Niko ne komentira smjenu 1. mjesta u Primeri? :fiju:
Na Sport klubu u 14,30 je prijenos City - United. Tu ce biti svega. :D |
Gledao sam tekmu jucer, stvarno barca nije imala srece, golman je odlicno branio + messi je zapucao penal na kraju.
Real je pregazio malagu, ali svejedno ne vidim kako mogu ugroziti barcu ili malo kompaktnije teamove Uostalom, sad kad sammir ode u malagu nece to vise biti kanta za napucavanje :lol2: Mene samo zanima derbi danas i gospodin Aguero :) |
Citiraj:
zalud barci onolika inicijativa, sevilla ne da je parkirala autobus, nego i ekstra minivan u svom šesnaestercu. messi zapucao penal, kojeg ruku na srce nije ni bilo...očit je bio dive inieste. |
Citiraj:
|
Milan okrenuo protiv Leccea 3-0 -> 3-4 :)
Forza Milan!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |