![]() |
4.6. Ponuda za kanal Odlazni poziv
Od 10.12.2020. godine uvodi se ponuda dodatnih 1000 minuta za bonbon korisnike pretplate koji aktiviraju bonbon pakete za razgovore: Mali, Srednji ili Veliki paket. Ponuda je dostupna na zahtjev, a dodatne minute se dodjeljuju nakon aktivacije navedenih opcija i to od trenutka aktivacije ponude dok god korisnik ispunjava uvjet aktivacije navedenih mjesečnih opcija. Korisnik koji preskoči aktivaciju ponude jedan mjesec više neće moći koristiti ponudu. Neiskorištene dodatne minute se ne prenose u sljedeći mjesec. https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo Također imate i ovo: tamo su gige a ovdje minute. Kombinirajte sto vam je isplativije. Ovo je sve za pretplatu tako da nemozete preskocit aktivaciju. Automatski se aktiviraju opcije za sljedeci mjesec. Samo na zadnji dan u mjesecu ignorirate smsove koji govore da se aktivira opcija ponovno. Jer je automatska. |
Citiraj:
|
Ja imam zbog firme HT i valjda najjaču tarifu koja ima i 5G.
Jučer ujutro testirao i povukao mi Down 200 Mbit, 60 up - na LTE. I to valjda jer je jutro bilo p nema zagušenja. Blizu city easta. Inače mi je katastrofa po čitavom ZG. A1 tj. Tomato koji imam privatno je uvijek puni signal i brzina odlična. Sad dok ovo pišem imam puni signal jer je blizu firme Tcentar pa je pokrivenost i s 5G moguća. Ugl ovo je bila brzina na 5G: 473 down, 25,5 up. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja bih sutra uzeo tu akciju ali nažalost u Rovinju je tmobile katastrofa. Gdje god uđeš nema signala, dućani, centri jedino ako je neki ured na katu. Zena je presla i zali se jako, a i nije jedina. Zovem kolegu s posla kaze "pozvali ste nepostojeci broj ili da se broj ne koristi" i svašta nesto. Steta jer je cijena za 10
|
Po ko zna koji puta nazovem SZK i voila, bez problema mi od 1.8 aktivirali tarifu iz promocije, jer eto kao nisam stari korisnik.....
A toliko puta me odbili, pa ko tu koga 😁 |
a kak je sad procedura ..
ja sam na simpi .. upravo prebacio broj na bonbon .. izvršenje 9.8 i onda moram od supporta zatražit tu promo tarifu od 55kn ? Nastupa odmah ta tarifa ili cu prvo imat nešto xy do 1.9 ? |
Odmah ti nastupa, samo ćeš dobiti umanjen paket proporcionalno tih 8 dana što je prošlo u mjesecu, isto toliko će ti i račun biti manji.
|
super
ma i simpa je dobra, al sad su digli sa 55 na 60 kn .. i još uspstavu hebeju a bio sam nekad bonbon pa ošo na a1 pa simpa i opet se vračam na bonbon :D |
izgleda da maknuli akciju 55kn za jako veliki paket
na webu više na 4.10 točke izmjena 2.8.2021 al ja sam preko chata upravo rješio .. sad čekam aktivacije |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sutra me prebacuju sa tomata na bonbon.
Danas zvao sluzbu za korisnike i rekli su mi da ih sutra nazovem te da se pozovem na tu Akcijsku ponudu. Zaboravio sam pitat dal se placa uspostava poziva il je ukljucena u tu cijenu, dal možda znate ? |
Citiraj:
Ne plaća se uspostava poziva. Ženi sam aktivirao ponudu za 55 kn i nema uspostave poziva. |
Znaci na pretplati za 70kn akcijska cijena za 2400min, 20gb neta i 300sms?
|
Da, bez uspostave poziva (opcenito je nema na bonbonu). Pretplata je bez ugovorne obveze.
|
Sad sam na bonovima kod njih, placam 70kn za 6gb i 300min, a ovo gore je fantasticna ponuda
Javio sam im se na face chat, jel se javi agent nakon bota ili treba nesto napisati? |
ljudski agent ili nesto tako napiši imaju robota
|
Oke, hvala
|
Jel velika komb za 55 kn ukljucuje 6 gigi interneta il to kosta 95 kn?
|
naravno da,da.
Zašto ne bi bilo uključeno? |
Ok ok
Evo ja se vec dva mj borim s T comom da mi maknu dugovanje za ruter koji sam vratio U medjuvremenu ne mogu se prebacit na bon bon jer oni vide to dugovanje Ne znam vise sta da radim, kojoj inspekciji da ih prijavim? |
Citiraj:
|
Ja sam potvrdu o slanju drzao u sebe preko godinu dana, i 3 puta su me zvali da im nisam vratio, srecom potvrdu sam imao i pozvao se na nju i nema. problema :D
Vjerojatno HAKOMU? |
Citiraj:
Glupacetina u T centru nije unijela u sustav. U 4 mj, sada je 8. |
Citiraj:
Ja sa shvatio da da dobijem za tih 70kn 1300min i 6gb sto imam Ako je 20gb morat cu ih i ja zagnjavit onda |
Molim te javi da li si uspio pa probam i suprugu prebaciti na ovu za 55.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zovi službu za korisnike, da želiš tu i tu kombinaciju po toj i toj promotivnoj cijeni. Ja tako prebacio dva broja prije par dana.
|
Javis se na fejs chat, napises agent da ti se javi covjek, reces da hoces sa bonova na pretplatu i dan kad da prebace, ostavis sve podatke koje traze, nakon sto te prebace se javis opet i kopiras ovo dole, kazes da hoces za xxkn tu akcijsku tarifu
Citiraj:
Za 70kn se dobije: 2400min, 20gb i 300sms Za 100kn se dobije: 2400min, 40gb i 300sms |
Citiraj:
Znaci ja sam stari korisnik na pretplati,imao za 70kn 6gb i 1300min Samo rekao da zelim jako veliku kombinaciju koja kosta 110kn i popust na nju od 40kn Nakon sat vremena dobio sms "Odlicna odluka! Ostvarujes pogodnost povoljnijih bonbon kombinacija kroz iduca 24 mjeseca. Skini bonbon aplikaciju, aktiviraj kombinaciju po svojoj mjeri i uzivaj! Tvoj bonbon" Samo me nazvali da i rekla mi agentica da ako aktiviram danas da ce mi biti naplacena ta od 70kn ali i ova stara kombinacija od 70kn pa sam dogovorio da mi sa 1.9. deaktiviraju staru i da cu ujtro aktivirat ovu jako veliku kombinaciju 😁 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |